fbpx

Hotel Friends – Proiect De Amenajare Interioara

proiect de amenajare interioara hotel friends

 

Proiect hotel boutique

O solicitare cu multe provocari primita de echipa de arhitecti de interior Noblesse Group a fost sa asigure servicii de design interior pentru un hotel din Bucuresti. Este vorba despre un hotel boutique, concept ce presupune un numar mai mic de camere decat in cazul hotelurilor obisnuite. Totodata, experienta de care are parte fiecare oaspete este mult mai intima si personala. Regula spune ca un hotel boutique va fi amplasat in centrul orasului, asa cum este si cazul Friends.

 

concept proiect de amenajare interioara hotel friends
detaliu luxury stil eclectic restaurare hotel
detaliu amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel
detaliu proiect amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel

 

Cum e sa traiesti o viata paralela intr-un hotel

Hotelul face parte dintr-o cladire monument istoric, fapt care i-a inspirat pe arhitecti in crearea unei atmosfere ca odinioara, in culori calde, cu linii molcome si texturi sic. Camerele au fost amenajate in stil eclectic, reunind elemente moderne, neoclasice, provensale si influente etnice. Acestia au plecat in gand cu orasul-gazda si amestecul lui de cladiri vechi si noi care ii contureaza identitatea si au pastrat o farama din el si la interior.

Hotel boutique-urile au alta calitate rara, aceea de a pastra coloratura locala, mai ales prin atmosfera capturata inauntru, dar si prin alte rasfaturi pregatite pentru clienti, cum ar fi meniul cu specificul zonei. Ar fi de amintit aici ca fiecare apartament din hotel a fost gandit ca o mica locuinta primitoare si cat mai aproape de experienta intima de acasa.

Din acest motiv, spatiul este impartit in zona de zi si zona de noapte, desigur, insotite de o baie. Simtiti-va ca acasa, iata, nu mai reprezinta doar vorbe de complezenta. Eleganta lemnului domneste in camera de zi. Albul provensal si tonurile cremoase de gri si crem insufla o stare de bine, calm si relaxare.

 

proiect de amenajare interioara stil eclectic hotel
detaliu luxury stil eclectic hotel
detaliu proiect amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel
detaliu luxury amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel

 

Atmosfera intima si calda

Zona de zi este aerisita si luminoasa, datorita ferestrelor mari care invita soarele inauntru. Mobilierul ales si furnizat de catre Noblesse Group se remarca prin dichis. Si anume, picioarele mesei de dining sunt elegant conturate, consola si comoda au primit finisaj antichizat amintind de vacantele in casa bunicilor, micul candelabru prezinta elemente gratioase.

Dormitorul a fost gandit de catre arhitectii de interior Noblesse Group ca un cocon de tihna si reverie. Imbie la odihna bacheta comoda si patul cu tablia inalta si tapitata cu butoni. Ambianta este una cocheta, cu note de pretiozitate, asigurate de prezenta auriului la rama oglinzii, masuta de accent si manere.

Un hotel boutique din care nu mai vrei sa pleci

Decorul Friends este primitor, cu mobilier ce pare a purta amprenta trecutului si decoratiuni fermecatoare, cum este piciorul mladios sculptat al veiozei din living. Amestecul de elemente gazduite de hotel boutique-ul nostru ii confera un aer special ce te intoarce in timp si sigur ofera linistea de care era nevoie in miezul orasului tumultuos.

dormitor amenajare interioara stil eclectic hotel
dormitor amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel centru
detaliu love stil eclectic restaurare hotel

 

We make our passion a way of living!

Produsele utilizate in acest proiect de design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group, experti in design interior si proiecte la cheie. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru proiecte design interior hoteluri, proiecte de case istorice, design interior apartamente, design interior spatii comerciale si office-uri.

Share on