fbpx

Hotel Friends – Proiect De Design Interior Hotel Boutique

proiect de amenajare interioara hotel friends

HOTEL BOUTIQUE PROIECT DESIGN INTERIOR

Va prezentam cu mult entuziasm acest proiect de design interior hotel Boutique. Intreaga amenajare a fost privita ca o adevarata provocare de catre echipa noastra de designeri si arhitecti de interior. Principalul scop a fost acela de a asigura in continuare cele mai bune servicii de amenajare  interioara pentru acest hotel renumit. Cu atat mai mult cu cat numarul de camere al acestui hotel este mult mai mic fata de numarul camerelor existente de cele mai multe ori in hoteluri.

Experienta de care are parte fiecare oaspete al hotelului Boutique este mult mai intima si mai personala. Ca toate persoanele sa poata ajunge mai usor aici, hotelul va fi amplasat in centrul orasului asa cum a fost amplasat si hotelul Friends.

HOTEL AMENAJAT IN STIL ECLECTIC

Amenajarea in stil eclectic de care a avut parte hotelul Boutique il ajuta sa se faca remarcat mult mai repede. Camerele acestuia au avut parte de toata atentia si de toata imaginatia designerilor Noblesse Group astfel incat atmosfera creata sa fie una spectaculoasa. Inca de la primul contact pe care il vei cu acest hotel vei fi transportat in vremurile de demult apuse. Atat paleta cromatica cat si piesele de mobilier care au fost utilizate in acest proiect au ajutat la realizarea acestei atmosferi atat de selecte.

Te poti bucura in orice moment  aici de mai multe proiecte care au fost realizate de echipa noastra si care s-au bucurata de creativitatea echipei noastre de specialisti.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

concept proiect de amenajare interioara hotel friends
detaliu luxury stil eclectic restaurare hotel
detaliu amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel
detaliu proiect amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel

CUM SA TE TRANSPORTI INTR-O ALTA VIATA IN HOTEL BOUTIQUE

Hotelul Boutique este amplasat intr-o cladire monument istoric. Acest lucru i-a inspirat pe arhitectii nostri de interior sa creeze o atmosfera compusa din culori calde si linii monocrome care sa ne aduca aminte de vremurile de demult apuse. Desi camerele acestui hotel au fost amenajate in stil eclectic au avut parte si de elemente moderne si neocalsice cu influente nordice.  Punctul de inspiratie pentru echipa noastra a fost chiar orasul gazda care este impanzit de cladiri vechi care te transporta intr-un alt timp.

Atmosfera interioara a acestui hotel este primitoare iar meniul de care au parte toti oaspetii este specific zonei. Fiecare apartament din acest hotel a fost conceput ca o mica locuinta primitoare si care sa aduca atmosfera de acasa.

Spatiul a fost impartit in mai multe zone, cum ar fi: zona de noapte, zona de zi si o baie. Intreaga amenajare este realizata astfel incat sa iti aminteasca de casa copilariei tale.  Lemnul prezent in camera de zi ofera eleganta iar tonurile cremoase de gri si crem ajuta la instaurarea relaxarii.

proiect de amenajare interioara stil eclectic hotel
detaliu luxury stil eclectic hotel
detaliu proiect amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel
detaliu luxury amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel

REALIZAREA UNEI ATMOSFERE INTIME SI CALDE

In zona de zi sunt prezente ferestrele de mari dimensiuni care par sa invite soarele inauntru iar zona este mult mai aerisita si mai luminoasa. Mobilierul care face parte din aceasta amenajare interioara il vei putea regasi in portofoliul Noblese Group. Piciorele mesei de dining sunt elegante si ne aduc aminte de vacantele din casa bunicilor.

Designul indeamna la odihna mai ales patul cu tablia inalta si tapitata cu butoni. Ambianta este una cocheta si este asigurata de nuantele de aurii prezente la rama oglinzii, masuta de accent dar si manerele.

UN HOTEL BOUTIQUE DIN CARE NU VEI MAI VREA SA PLECI

Decorul de care a avut parte hotelul Friends este unul atent selectat. Piesele de mobilier ofera incaperii un farmec aparte si pare ca te intoarce in timp pentru a-ti oferi linistea de care ai nevoie.

dormitor amenajare interioara stil eclectic hotel
dormitor amenajare interioara stil eclectic restaurare hotel centru
detaliu love stil eclectic restaurare hotel

WE MAKE OUR PASSION A WAY OF LIVING!

Echipa noastra iti pune la dispozitie cele mai interesante piese de mobilier pentru a realiza un design cu totul aparte. Alaturi de noi vei avea parte de un proiect care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Share on