fbpx

Hotel Golden Lake – Design Interior In Stil Contemporan

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 2

Unul dintre cele mai speciale proiecte ale designerilor Noblesse Group include lobby-ul, receptia si barul unui frumos wellness center, Golden Lake. Intregul spatiu a fost amenajat in stil contemporan, tinand cont de elementele de branding si de necesitatile incaperii.

Fiind un spatiu dedicat relaxarii si terapiilor balneare, designul interior a fost gandit astfel incat sa reflecte intocmai starea de bine si atmosfera calduroasa si primitoare.

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 3
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 5
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 11

 

Receptie – design interior in stil contemporan

Pentru intreaga amenajare designerii au tinut cont de elementele de branding, avand grija sa includa atat culorile specifice brandului, cat si formele si conceptele pe care le inspira.

Designerii nostri au contribuit la conturarea identitatii brandului, pornind de la alegerea numelui si a logo-ului, astfel incat amandoua sa reflecte puternic personalitatea dar si designul centrului.

Zona receptiei este foarte bine pusa in evidenta, prin elemente si materiale ca marmura alba, in contrast cu boiseria din lemn inchis la culoare. Detaliile aurii se identifica cu denumirea centrului, fiind un alt element important de branding.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 9

 

Acuratete prin design si multa lumina

Fiind un open-space cu dimensiuni generoase, designerii nostri au optat pentru ceramica de culoare alba. Peretii au fost imbracati tot in alb, pentru a maximiza lumina naturala de care beneficiaza incaperea.

 

“The function of design is letting design function.”

Micha Commeren

 

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 8

 

Piese de mobilier cu forme organice

Intregul spatiu se afla in stransa legatura cu elementele de branding, de aceea designerii nostri au ales sa introduca in designul de interior si accentul de violet din logo. Astfel, accente de mov pruna se regasesc in canapelele si fotoliile cu forma organica. Cu cadre moi si realizate din materiale de inalta calitate, acestea contribuie la atmosfera relaxanta si primitoare a centrului.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 1
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 6
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 10

 

Efecte vizuale obtinute prin culori

Tot pentru conturarea unui aer calduros si reconfortant, echipa noastra a optat pentru un semineu electric, in zona barului. Intregul bar a fost imbracat in tonuri aurii si completat cu scaune inalte de culoare verde inchis.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan

Mentionam aici si restaurantul hotelului, care a amenajat in stil contemporary luxury, cu influente art deco. Cele doua spatii pastreaza nu doar stilul, ci si un limbaj cromatic comun.

Produsele utilizate in acest proiect de design interior hotel fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 7

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior hoteluri, design interior office-uri, indiferent de stilul de amenajare dorit.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on