fbpx

Hotel Golden Lake – Design Interior In Stil Contemporan

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 2

DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

Va prezentam in cele ce urmeaza unul dintre cele mai speciale proiecte ale designerilor Noblesse Group. Acesta proiect de design interior in stil contemporan a fost realizat pentru lobby-ul, receptia si barul celui mai frumos wellness center si anume Golden Lake. Intregul spatiu a fost amenajat in stil contemporan dar s-a tinut cont de elementele de branding si de necesitatile incaperii.

Intregul spatiu este dedicat relaxarii dar si terapiilor balneare. Intregul design de interior a fost cat mai bine gandit astfel incat sa reflecte starea de bine pe care toti clientii trebuie sa o aiba. In plus in aer se simte atmosfera calduroasa si primitoare.

HOTEL CU ELEMENTE CONTEMPORANE

Intregul proiect de amenajare are parte de piese de mobilier atent selectionate astfel incat sa se contureze atmosfera mult dorita. Proiectul de amenajare a avut parte de toata atentia deisgnerilor si arhitectiilor de interior Noblesse Group astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul fantastic. Piesele de mobilier in stil contemporan au rol foarte important in acest proiect, trebuie sa creeze o atmosfera cat mai placuta si relaxanta. Atat piesele de mobilier cat si paleta cromatica au fost alese cu multa atentie de specialistii nostri.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 3
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 5
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 11

 

Receptie hotel in stil contemporan

Designerii nostri au tinut cont de elementele de branding pentru intreaga amenajare. Acestia au avut grija sa includa si culorile care sunt specifice brandului dar si formele si conceptele pe care le inspira.

Tot designerii nostri au contribuit la conturarea identitatii brandului. Acestia au pornit de la alegerea numelui, a logo-ului astfel incat impreuna sa reflecte puternic personalitatea dar si designul centrului.

Zona de receptie este evidentiata prin elemente si materiale ca marmura alba care este in contrast cu boiseria din lemn inchisa la culoare. Un alt element important de branding sunt detaliile aurii.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 9

 

Acuratete prin design si multa lumina

Designerii nostri au optat pentru ceramica de culoare alba deoarece proiectul are parte de un open-space cu dimensiuni generoase. Peretii sunt imbracati in alb pentru a maximiza lumina naturala de care incaperea beneficiaza.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 8

 

Piese de mobilier cu forme organice

Stransa legatura a spatiului cu elementele de branding i-a determinat pe designerii nostri sa introduca in designul de interior accentul de violet din logo. Accentele de mov pruna le vom regasi si in canapele sau in fotoliile cu forma organica. Materialele de inalta calitate a acestora contribuie la atmosfera relaxanta si primitoare a acestui centru.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 1
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 6
Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 10

 

Efecte vizuale obtinute prin culori

Semineul electric pentru care a optat echipa noastra a ajutat la conturarea unui aer calduros si reconfortant. Barul a fost imbracat in intregime in tonuri aurii care a fost completat la randul lui de scaune inalte de culoare verde inchis.

 

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan

Restaurantul hotelului a fost amenajat in stil contemporary luxury, cu influente art deco. Astfel cele doua spatii pastreaza atat stilul cat si un limbaj cromatic comun.

Toate  produsele care au fost folosite in acest proiect interesant de design interior in stil contemporan poarta semnatura Noblesse Group.

Proiect hotel golden lake design interior Noblesse in stil contemporan 7

Va stam oricand la dispozitie pentru mai multe proiecte de design interior case, design interior apartamente sau design interior hoteluri indiferent de stilul dorit.

Share on