fbpx

Hotel Hobby Club – Amenajare Interioara

Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club

HOBBY CLUB – AMENAJARE INTERIOARA

In acest articol va vom prezenta un proiect de care echipa noastra de designeri si arhitecti de interior s-a ocupat in totalitate. Proiectul Hobby Club – amenajare interioara a avut parte de toata atentia echipei noastre. Hotelul este situat in centrul istoric din Constanta, mai exact intr-o cladire veche care inca pastreaza arhitectura originala. Acesta este un spatiu luxos iar principalul obiectiv al designerilor Noblesse Group a fost acela de a amenaja fiecare camera din acest hotel plecand de la un hobby. Din acest motiv, in hotel vom avea parte de camere ideale pentru toate persoanele care iubesc yachting-ul, camere perfecte pentru toti cei care sunt pasionati de hipism sau pentru cei pasionati de fashion.

PROIECT DE AMENAJARE INTERIOARA INEDITA

Hotelul Hobby Club a avut parte de toata atentia si implicarea designerilor si athitectilor nostri de interior. Fiecare camera a avut parte de o abordare unica. Toate piesele de mobilier au fost selectate astfel incat fiecare incapere sa aiba parte de un aspect inedit. In plus acestea reusesc sa ofere o atmosfera luxoasa si originala. Calitatea si luxul sunt doua elemente care predomina in toate amenjarile de interior ale camerelor ale acestui hotel.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

 

Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 2
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 12
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 10
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 111

 

Proiect realizat la cele mai inalte standarde

Hotelul este destinat clientelei de lux iar designerii Noblesse Group au introdus in proiectele 3D elemente care au mizat pe confort si eleganta. Ca intreaga amenajare sa fie realizata la cele mai inalte standarde, specialistii nostri au folosit mobilier din portofoliul nostru. Cu ajutorul pieselor de mobilier, acestia au reusit sa transforme un spatiu anos si impersonal intr-un mediul ideal pentru oamenii de afaceri care sunt in cautarea unui spatiu luxos, original dar si un loc perfect pentru odihna.

 

Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 3
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 8
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 7

Echipa de specialisti Noblesse Group realizeaza de fiecare data cele mai ample proiecte de design interior pentru hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de cafenele, sau proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale.

Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 1
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 6
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 5
Proiect amenajare interioara Noblesse hotel- hobby club 4

Share on