fbpx

Lant De Brutarii “Cuptorul Din Poveste 1” – Proiect De Arhitectura Si Amenajare Exterioara

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse 4

Proiect de arhitectura lant de brutarii

Intr-o frumoasa zona a Moldovei a fost dezvoltat si implementat un lant de brutarii numit “Cuptorul din poveste”, pentru care echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group s-a ocupat atat de crearea unei identitati vizuale, cat si de arhitectura exterioara si arhitectura interioara a acestor spatii.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

 

Amenajare exterioara lant de brutarii

“Cuptorul din poveste 1” este cladirea principala unde se afla o brutarie, un bistro, dar si birourile administrative ale companiei. Plecand de la frumoasele povesti ale lui Ion Creanga, arhitectii si designerii Noblesse Group au transpuns acest univers in amenajarea interioara si exterioara. Astfel, au imbracat cladirea in lemn, stalpii fiind tot din lemn sculptat, regasindu-se o serie de elemente traditionale specifice acelei zone din Moldova. Arhitectura exterioara a cladirii este un melanj intre traditional si modern, caracteristica ce se pastreaza si in designul interior.

 

 

Amenajare gradina

Echipa noastra s-a ocupat si de designul gradinii, amenajata astfel incat deliciile culinare pregatite in brutarie sa poata fi savurate si in aer liber. Una dintre piesele importante ale acestei amenajari o constituie cuptorul din lut, cel care sta la baza intregului concept. Curtea deschisa publicului larg te invita sa intri in atmosfera fermecata a brutariei. Lemnul folosit pentru decorarea fatadei, cat si piatra naturala ce compune potecile sinuoase ne amintesc de atmosfera calda si primitoare a satului traditional romanesc. 

 

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse 3

 

Curtea amenajata peisager cu arbori si arbusti pitici, cu iazuri si mobilier exterior din lemn recreeaza atmosfera de basm din dumbrava minunata.

Va amintim ca arhitectii si designerii de interior Noblesse Group va stau la dispozitie pentru un proiect de arhitectura personalizat. Veti primi consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse

Share on