fbpx

Lant De Brutarii “Cuptorul Din Poveste 1” – Proiect De Arhitectura Si Amenajare Exterioara

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse 4

PROIECT DE ARHITECTURA SI AMENAJARE EXTERIOARA – CUPTORUL DIN POVESTE 1

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de arhitectura si amenajare exterioara care a fost realizat intr-o minunata zona a Moldovei. Designerii si arhitectii Noblesse Group au dezvoltat si au implementat un proiect de amenajare exterioara pentru un lant de brutarii numit “Cuptorul din poveste”.

Echipa noastra s-a ocupat in acest proiect atat de crearea unei identitati vizuale cat si de arhitectura exterioara si arhitectura interioara a tuturor spatiilor pe care compania le detine.

AMENAJARE EXTERIOARA CU ELEMENTE TRADITIONALE

Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au ocupat de realizarea acestui proiect exterior. Bucataria este o cladire cu un design impresionant si din acest motiv se face instant remarcata. Intreaga cladire este imbracata in lemn iar asta ii ofera o eleganta aparte.  Stalpii acestei cladiri au fost realizati din lemn sculptat , lucru care ii ofera intregii cladiri un aspect traditional.

Designerii si arhitectii Noblesse Group au tinut cont de elementele traditionale care fac parte din zona Moldovei. Echipa noastra s-a mai ocupat si de amenajarea curtii in acest proiect de amenajare exterioara. Toate elementele care sunt prezente in aceasta curte au menirea de a te trimite intr-o lume fascinanta a unei brutarii. Piatra decorativa care este prezenta in gradina tine locul de poteca. Pe aceasta poteca clientii se pot plimba in voie si pot ajunge mai aproape de acele elemente decorative care iti taie rasuflarea.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

LANT DE BRUTARII CU ELEMENTE TRADITIONALE

“Cuptorul din poveste 1”  este un spatiu impresionant si multifunctional. Acest proiect include o cladire principala care cuprinde o brutarie si birourile administrative ale companiei. Povestile lui Ion Creanga au fost punctul de plecare pentru acest hotel iar echipa noastra a dorit sa transpuna universul creat de acesta. Cladirea a fost imbracata in lemn iar stalpii prezenti au fost realizati din lemn sculptat. S-au regasit o serie de elemente traditionale care sunt specifice zonei Moldova in toata aceasta amenajare. Arhitectura exterioara este o combinatie interesanta intre traditional si modern.

 

 

AMENAJARE GRADINA TRADITIONALA

S-a ocupat de designul gradinii echipa noastra de specialisti si din aceasta cauza deliciile culinare se pot pregati si pot fi savurate in aer liber. Cuptorul cu lut este cea mai importanta piesa de amenajare. Curtea este deschisa publicului larg si te va invita sa intri intr-o atmosfera sublima. Lemnul este folosit pentru decorarea fatadei si piatra naturala ajuta la crearea potecilor si ne aduc tot mai des aminte de atmosfera satului traditional romanesc.

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse 3

 

Curtea este amenajata impresionant cu ajutorul unor arbori si arbusti pitici, cu iazuri si mobilier exterior din lemn,

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group te vor ajuta in orice moment sa realizezi proiectul la care visezi.

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse

Share on