fbpx

Lobby Hotel Novotel, Bucuresti – Design Interior Modern

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti

DESIGN INTERIOR MODERN PENTRU LOBBY NOVOTEL

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect “Novotel Lobby” realizat in totalitate de care echipa Noblesse Group. Cu acest proeict echipa noastra a reusit sa se claseze pe shortlist-ul la categoria The International Hotel & Property Awards 2016, din cadrul concursului The International Design Awards 2016. Intregul proiect a inclus amenajarea lobby-ului pentru hotelul Novotel care este amplasat capitala, mai exact in Bucuresti. In aceasta amenajare s-au respectat si s-au aplicat in totalitate toate cerintele clientului care sunt prezente in manualul de branding.

Mai mult de atat echipa noastra si-a dorit sa creeze o atmosfera confortabila, primitoare si fresh. A reusit sa faca asta cu ajutorul unor piese de mobilier semnate de nume mari ale designului interior. Toate aceste piese au tonuri placute si distinse de crem si de bej. Bineinteles ca sunt puse in valoare cu ajutorul unor accente puternice de culoare. Zona de lucru este foarte confortabila si a fost creata in continuarea lobby-ului. Chiar daca este retrasa, aceasta este foarte confortabila.

LOBBY HOTEL REALIZAT CU ELEMENTE MODERNE

Echipa noastra s-a ocupat in totalitate de acest proiect de design interior in stil modern. Alegerile pe care designerii si arhitectii de interior Noblesse Group le-au facut au ajutat la crearea ambiantei mult dorite.

Poti vedea in orice moment aici mai multe proiectercare au fost realizate de echipa noastra cu mult interes si cu multa pasiune.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 3
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 9
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 4

PIESE DECORATIVE ICONICE DE CEA MAI BUNA CALITATE

Spatiul este foarte bine pus in valoare de lumina de ambianta. Corpurile de iluminare sunt amplasate in anumite puncte-cheie si au fost alese cu foarte multa grija si ofera senzatia de confort dar si de relaxare.

Paleta cromatica este compusa din culori calde care sunt in contrast cu piesele de mobilier in tonuri reci de albastru sau de magenta. Elemente precum covorul, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile sau canapelele geometrice dar si corpurile de iluminat ajuta la realizarea unui lobby care invita oaspetii acestui hotel la relaxare si la socializare.

 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 1
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 5
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 6

 

ELEMENTE ORGANICE DE EFECT

Conceptul de design a fost realizat in jurul liniilor curbe dar si a elementelor organice care par ca plutesc si care lucreaza impreuna si creeaza un spatiu modern. Piesele de mobilier si cele de iluminat semnate de Patricia Urquiola Ferruccio Laviani Anderssen & Voll Hee Welling completeaza in mod uimitor designul.

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 7
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 11
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 8

Tot acest spatiu a fost conceput pentru ca oamenii sa se poata relaxa si sa poata petrece cateva  clipe de relaxare.

Toate produsele care au fost folosite in acest proiect de design interior fac parte din portofoliul Noblesse Group.

 

 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 12
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 13
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 14
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 15

Share on