fbpx

Lobby Hotel Novotel, Bucuresti – Design Interior Modern

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti

“Novotel Lobby” este proiectul cu care echipa Noblesse Group a fost acceptata si s-a clasat pe shortlist la categoria The International Hotel & Property Awards 2016, din cadrul concursului The International Design Awards 2016. Acesta a presupus proiectarea si amenajarea lobby-ului pentru Hotelul Novotel din Bucuresti, respectand si aplicand cerintele clientului din manualul de branding.

Echipa noastra a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior in tonuri placute de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare. In continuarea lobby-ului a fost creata o zona de lucru, confortabila si retrasa.

 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 3
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 9
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 4

 

Piese decorative iconice

Pentru a reprezenta cat mai bine spatiul au fost luate ca repere concepte ca miscarea si lumina de ambianta. Au fost alese corpuri de iluminat iconice, amplasate in puncte-cheie din amenajare astfel incat in orice colt te-ai afla, ai senzatia de confort si relaxare.

Din punct de vedere cromatic, au fost alese culori calde in contrast cu cele cateva piese de mobilier in tonuri reci de albastru si magenta. Fiecare aspect, covorul, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice si corpurile de iluminat speciale, au participat cu succes la crearea unui lobby care invita oaspetii acestui hotel de 4 stele la socializare.

 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 1
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 5
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 6

 

Elemente organice

Intregul concept este construit in jurul liniilor curbe si a elementelor  organice care plutesc si lucreaza  impreuna perfect intr-un spatiu modern unitar. Piesele de mobilier si de iluminat semnate de Patricia Urquiola (canapeaua Rift), Ferruccio Laviani (corpurile suspendate Supernova), Anderssen & Voll (pouf-urile Ottoman KIPU) si Hee Welling (fotoliile Auki) completeaza designul interior al acestui spatiu intr-un mod original.

 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 7
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 11
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 8

 

Un loc conceput prin functionalitatea lui ca spatiu in care oamenii petrec doar cateva clipe, poate fi privit acum ca o adevarata zona de relaxare.

Produsele utilizate in acest proiect de design interior fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group.

 

“Good art inspires. Good design motivates.”

 

Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 12
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 13
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 14
Proiect design interior hotel novotel Noblesse bucuresti 15

Share on