fbpx

Penthouse Hotel – Design Interior In stil Modern

penthouse hotel concept design interior stil modern

Echipa Noblesse Group a realizat cu drag acest proiect de design interior pentru penthouse-ul unui hotel de 5 stele din Bucuresti. In amenajarea interioara a spatiilor, arhitectii de interior au adoptat stilul modern-minimalist si au ales piese de decor fine si elegante, care sa se preteze persoanelor de business.

Piesele de mobilier si corpurile de iluminat prezinta o geometrie simpla pentru a se incadra in stilul ales. Acest lucru este valabil si pentru accesoriile din decor, cum ar fi ceasul de perete, care pune in relief anumite elemente. Prin structura subtire din metal, piesele de mobilier din zona de relaxare creeaza senzatia de plutire.

 

penthouse hotel lux design interior stil modern
business man penthouse project design

 

Concept penthouse hotel

Compozitia creata cu ajutorul tapetului reprezinta un element decorativ comun pentru parter si etaj. Corpurile de iluminat cu forme foarte fine care se suprapun cu acest element decorativ duc cu gandul la creatiile artistului Lucio Fontana.

Paleta cromatica pentru acest penthouse hotel se compune din tonuri calde, care se regasesc la esentele lemnoase de nuc si alte nuante ale lemnului, la care se adauga alb si accente puternice, cum ar fi nuanta inchisa de albastru (blue notte) si elementele verzi. Aceasta cromatica se continua si in chicineta.

 

We create more than interiors, we create your Vision!

Noblesse Group

 

penthouse hotel design interior stil modern
birou penthouse hotel design interior stil modern
mobila penthouse hotel design interior modern

 

Design interior in stil modern

La etaj exista o supanta care are rolul de dormitor. Fiind un spatiu in care se doreste mai multa intimitate, arhitectii si designerii Noblesse Group s-au orientat catre culori inchise, cum ar fi antracit, albastru si esente inchise de lemn. Mocheta intr-o nuanta deschisa scoate in relief elementele de decor inchise, precum suportul pentru tv.

 

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.”

Robin Siegerman

hotel penthouse dormitor design interior modern

 

Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de design interior baruri si cafenele, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

dormitor penthouse hotel design interior modern

Share on