fbpx

Penthouse Hotel – Design Interior In stil Modern

penthouse hotel concept design interior stil modern

DESIGN INTERIOR PENTHOUSE HOTEL IN STIL MODERN

Dorim sa va prezentam cu mult interes acest proiect de design interior in stil modern. Proiectul a fost conceput special pentru penthouse-ul unui hotel renumit de 5 stele din Bucuresti. Designerii de interior Noblesse Group au adoptat un stil modern-minimalist pentru a avea parte de spatii interesante si moderne.

In acest proiect de amenajare arhitectii si designerii Noblesse Group au ales sa foloseasca piese de decor delicate si elegante astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Geometria simpla de care se bucura atat piesele de mobilier cat si corpurile de iluminat a ajutat la completarea stilului ales. Acest lucru este valabil bineinteles si pentru accesoriile din decor.  Un alt element care reuseste sa creeze atmosfera mult dorita este ceasul de perete. Cu pieselor de mobilier se creeaza o senzatie de plutire.

PENTHOUSE CU ELEMENTE MODERNE

Designerii de interior si arhitectii Noblesse Group au pus foarte multa pasiune in realizarea acestui proiect de design interior pentru penthouse hotel. Acesta este motivul pentru care echipa noastra a optat pentru produse de mobilier , corpuri de iluminat dar si finisaje care sunt specifice stilului modern.

Designerii de interior si arhitectii Noblesse Group s-au ocupat cu profesionalism si cu pasiune de acest proiect de design interior penthouse hotel. Putem spune ca toate cerintele beneficiarilor au prins viata in aceasta amenajare interioara.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

penthouse hotel lux design interior stil modern
business man penthouse project design

 

CONCEPT MODERN PENTHOUSE HOTEL

Tapetul decorativ este elementul comun deoarece este prezent atat la parter cat si la etaj. In plus corpurile de iluminat sunt cele care reusesc sa iasa in evidenta prin formele delicate pe care le detin. Acestea se suprapun cu un element decorativ care duce cu gandul la creatiile lui Lucio Fontana.

In acest penthouse hotel vom regasi o paleta cormatica care este alcatuita din tonuri calde. La aceste culori calde se adauga nuante precum alb, albatru si elemente verzi.

penthouse hotel design interior stil modern
birou penthouse hotel design interior stil modern
mobila penthouse hotel design interior modern

 

DESIGN INTERIOR IN STIL MODERN

Supanta are rol de dormitor si este pozitionata la etaj. In acest spatiu se doreste intimitate si pentru asta arhitectii si designerii nostri au optat pentru culori inchise precum albastru, antracit sau esentele de lemn.  Elementele care se regasesc in acest decor si care au nuante inchise sunt puse in evidenta de o mocheta intr-o nuanta deschisa.

hotel penthouse dormitor design interior modern

Echipa Noblesse Group se mandreste cu crearea celor mai interesante proiecte de design interior hoteluri dar si multe alte proiecte in care dau dovada de creativitate si de interes mai presus de orice.

dormitor penthouse hotel design interior modern

Share on