fbpx

Design Hotel – Proiect camera in stil contemporan

design hotel

Echipa Noblesse Group  trateaza fiecare proiect de design hotel ca o noua provocare la care raspunde de fiecare data cu noi solutii personalizate astfel incat rezultatul final sa fie unul cu totul aparte.

In cele de mai jos va vom detalia un proiect de design interior care a fost realizat pentru o camera de hotel. Punctul de plecare al acestui design a fost imaginea “unei zile de toamna la munte.” Bineinteles ca sursa de inspiratie a venit chiar de la pozitia hotelului – o zona frumoasa de munte care se bucura de o vegetatie bogata.

Piesele de mobilier au fost atent alese de designerii Noblesse Group astfel incat ambiata din camera de hotel sa fie una cat mai aproape de natura. Din acest motiv au folosite culorile mediului inconjurator care ajuta la relaxare. In plus tabloul cu cerb care este prezent in camera ajuta la completarea ambientului inspirat din natura.

Echipa Noblesse Group s-a gandit ca designul acestei camere de hotel sa ramana vesnic intiparit in memoria oaspetilor. Elementele din natura si culorile placute contribuie la inducerea unei stari de relaxare si de siguranta.

Te invitam in cele de mai jos sa ne urmezi intr-o scurta calatorie prin natura. Te vom ghida prin cele mai inedite imagini si iti vom oferi detaliile unei amenajari de interior care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

design interior hotel
design interior camera hotel
amenajari interioare hotel
amenajare interioara camera
amenajare camera

 

Proiect camera de hotel – descrierea conceptului

Motivele si temele pe care le vom regasi in acest proiect de design hotel sunt preluate din natura. Designerii Noblesse Group au fost inspirati de lumina si de culorile mediului inconjurator care i-au inspirat in egala masura in realizarea proiectului pentru aceasta camera de hotel.

 

We embed nature in interior design!

Noblesse Group

design modern
design interior apartament
proiect camera de hotel

 

Camera de hotel – design interior tematic

Atat elementele din natura cat si cadrul natural sunt redate perfect printr-un limbaj architectural reinterpretat. Esentele lemnului de artar definesc piesele de mobilier, gresia reflecta culorile naturii, formele si unduirea apelor de munte, nuanta de galben mustar care ne duce brusc cu gandul la abundenta de nuante a frunzelor copacilor toamna. Albastrul care este combinat cu alb, reda perfect un ambient montan. Simbolul faunei de munte este redat de tabloul cu cerb din camera de hotel.

 

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

design modern camera
mobilier modern
desing interior contemporan

 

Proiect de design interior bai

Baila continua conceptul gandit pentru camera de hotel. Astfel albastrul si tonurile de maro reprezinta culoarea care predomina in aceasta incapere.

Accentul din aceasta camera de hotel este pus pe calitatea si pe functionalitatea obiectelor sanitare. Acestea vor asigura confortul necesar utilizatorilor.

design contemporan
design baie
design modern baie

Share on