fbpx

Design Hotel – Proiect camera in stil contemporan

design hotel

Echipa Noblesse Group a tratat fiecare proiect de design hotel cu multa pasiune si ca pe o noua provocare. Reusim sa venim de fiecare data cu solutii personalizate pentru fiecare proiect de design interior astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul senzational.

Vom detalia cu lux de amanunte in cele de mai jos un proiect de design interior care a fost creat pentru o camera de hotel. Acest design a avut un punct interesant de plecare, si anume imaginea “unei zile de toamna la munte.”

Pozitia hotelului, si anume o zona superba de munte in care natura este prezenta si ne impresioneaza cu frumusetea ei a reprezintat o sursa de inspiratie cu totul aparte. Piesele de mobilier care au ajutat la realizarea unei ambiante contemporane au fost alese de designerii Noblesse Group. Acestea au ajutat ca ambianta creata in camera de hotel sa fie una cat mai aproape de natura. Culorile care au fost folosite in acest proiect de design interior au fost cele ale mediului inconjurator deoarece ajuta foarte mult la relaxare. Tabloul cu cerb care este prezent in camera si are un rol elementar, ajuta la completarea atmosferei inspirate din natura.

Echipa Noblesse Group si-a dorit sa realizeze un design care sa ramana pentru totdeauna intiparit in memoria oaspetilor si a reusit. Starea de relaxare si de siguranta este indusa cu ajutorul elementelor din natura dar si cu ajutorul culorilor placute.

Te invitam in cele de mai jos sa ne urmezi intr-o scurta dar interesanta calatorie prin natura. Ne vom asigura ca te vom ghida prin cele mai spectaculoase imagini. Vei avea parte de toate detaliile unei amenajari de interior care sa impresioneze inca de la prima privire.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

design interior hotel
design interior camera hotel
amenajari interioare hotel
amenajare interioara camera
amenajare camera

 

PROIECTUL UNEI CAMERE DE HOTEL

Temele care sunt prezente in acest proiect de design hotel sunt preluate din natura. Designerii Noblesse Group au fost inspirati in amenajarea acestei camere de hotel de culorile mediului inconjurator dar si de lumina.

 

Integram elemente din natura in fiecare proiect de design interior!

Noblesse Group

design modern
design interior apartament
proiect camera de hotel

 

CAMERA DE HOTEL CU UN DESIGN INTERIOR TEMATIC

Atat elementele din natura cat si cadrul natural sunt redate in cel mai perfect mod. Esentele lemnului de artar sunt cele care definesc piesele de mobilier. Gresia reflecta culorile naturii, formele si claritatea apelor de munte. Combinatia uimitoare de alb cu albastru reda un ambient montan impresionant. Fauna de munte este prezenta in acest design prin tabloul cu cerb.

Facem din pasiunea noastra un mod de viata!

Noblesse Group

design modern camera
mobilier modern
desing interior contemporan

 

PROIECT DE DESIGN INTERIOR BAI

Bineinteles ca si baia continua conceptul care a fost gandit pentru camera de hotel. Albastrul si tonurile de maro sunt culorile cele mai predominante in aceasta incapere.

Accentul este pus ca de obicei pe calitatea dar si pe functionalitatea obiectelor sanitare. Acestea vor asigura de fiecare data confortul necesar oaspetilor.

design contemporan
design baie
design modern baie

Share on