fbpx

Amenajare Garsoniera Bucuresti – stil eclectic

Proiect amenajare garsoniera bucuresti centru

In cele de mai jos va vom prezenta un proiect de amenajare garsoniera Bucuresti realizat cu drag de echipa Noblesse Group.

AMENAJARE GARSONIERA BUCURESTI

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group au valorificat fiecare spatiu din aceasta garsoniera si au dat dovada de creativitate in tot ce au realizat. Asadar va putem prezenta cu mult entuziasm amenajarea unei garsoniere din Bucuresti in stil eclectic cozy & primitoare. Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group au reusit sa eficientizeze fiecare incapere cu multa creativitate si inteligenta.

Ne face o deosebita placere sa iti prezentam un proiect de amenajare garsoniera Bucuresti realizat cu drag de echipa Noblesse Group.

AMENAJARE GARSONIERA BUCURESTI

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group au valorificat fiecare spatiu din aceasta garsoniera astfel incat rezultatul final sa fie unul desavarsit. Acestia au dat dovada de creativitate in fiecare spatiu amenajat. Asadar iti putem prezenta amenajarea intr-un stil eclectic a unei garsoniere din Bucuresti care impresioneaza prin piesele de mobilier alese. Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group s-au ocupat de fiecare incapere cu multa creativitate si le-a oferit un design aparte.

PROIECT DE AMENAJARE GARSONIERA

Produsele pe care echipa noastra le-a utilizat in cadrul acestui proiect de amenajare garsoniera in stil eclectic fac parte din portofoliul impresionant Noblesse Group. Arhitectii si designerii nostri de interior au ales in mod special produse clasice care se bucura de accente moderne pentru a reusi sa transpuna in realitate visul proprietarului.

Echipa noastra a implementat cu grija orice proiect de design interior apartament sau garsoniera. Aceste amenajari au avut loc cu ajutorul celor mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, corpuri de iluminat, decoratiuni si obiecte sanitare din portofoliul Noblesse Group. Corpurile de iluminat moderne sunt cele care ofera unicitate intregului spatiu si care ii ofera o atmosfera boema.

Fiecare proiect este privit ca o reala provocare de arhitectii si designerii de interior Noblesse Group. Elementele moderne care fac parte din acest proiect de amenajare garsoniera au ajutat la crearea unei atmosfere perfecte pentru proprietar.

Noblesse Adds Value For The Good Life 

Proiect amenajare garsoniera bucuresti
Proiect amenajare garsoniera bucuresti
Proiect amenajare garsoniera bucuresti

 

 

amenajare garsoniera bucuresti

 

Proiect de amenajare baie parter

 

amenajare garsoniera
garsoniera bucuresti
garsoniera bucuresti

 

Proiect de amenajare dormitor

 

design garsoniera

 

Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizarea unor proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale, proiecte de design interior case, proiecte de design interior vile sau apartamente. Ne implicam in orice proiect pe care il realizam.

 

design garsoniera
Proiect amenajare garsoniera bucuresti

 

Proiect de amenajare dormitor oaspeti

 

Proiect amenajare garsoniera bucuresti
Proiect amenajare garsoniera

 

Etaj – Proiect de amenajare baie

 

Proiect amenajare garsoniera
amenajare garsoniera
amenajare garsoniera

Share on