fbpx

Proiect De Amenajare Lobby si Receptie Hotel Pirates Resort din Mamaia

proiect-de-amenajare-hotel-pirates-resort-mamaia-noblesse-group

Proiect de amenajare hotel

Hotel Bicaz – Pirates Resort din Mamaia reinterpreteaza lumea piratilor din Caraibe, prin designul creat situandu-se printre cele mai speciale proiecte de hoteluri dezvoltate de echipa Noblesse Group. Punctul de atractie il reprezinta inca de la intrare receptia – corabie, proiectata in cele mai mici detalii si livrata de echipa Noblesse Group. Din acest proiect mai fac parte si designul interior creat pentru camera de hotel si bar.

 

proiect-de-amenajare-receptie-hotel-noblesse-group

 

Proiect de receptie hotel

Corabia, un element supradimensionat, a fost lucrata intr-un atelier specializat, reproducand intocmai detaliile specifice unei corabii autentice, de la hublou si prova, pana la saborduri si alte detalii specifice.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

proiect-de-receptie-hotel-noblesse-group

 

Datorita pozitionarii corabiei pe pardoseala din rasina pe care s-a creat o imagine subacvatica, a rezultat efectul dorit de corabie plutitoare, luminile atent studiate accentuand acest efect. In cadrul acestui proiect de amenajare interioara au fost integrate elemente de butaforie si efecte speciale pentru a crea o atmosfera specifica lumii piratilor.

 

design-interior-receptie-hotel-noblesse-group
proiect-de-amenajare-receptie-si-lobby-hotel-noblesse-group
design-interior-receptie-si-lobby-hotel-noblesse-group

 

De mare impact sunt toate detaliile butaforice propuse: tentaculele caracatitei, sirena, piratul, zona grotei, cufarul de comori, carma, acvariul. Toate au fost cu grija integrate alaturi de elemente existente, obtinandu-se ambianta de poveste pe care si-au dorit-o proprietarii.

 

Design based on true stories!

Noblesse Group

proiect-de-lobby-si-receptie-hotel-mamaia-noblesse-group

 

Arhitectii si designerii Noblesse Group au lucrat cu mare placare la acest proiect de amenajare receptie si lobby hotel alaturi de ceilalti specialisti, in care au folosit produse din portofoliul Noblesse Group. Pentru implementarea acestor proiecte de design interior putem alege dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari si obiecte sanitare din portofoliul Noblesse Group.

 

proiect-de-amenajare-hotel-mamaia-noblesse
proiect-de-amenajare-hotel-exterior-noblesse-group
proiect-de-amenajare-exterioara-hotel-noblesse

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte complete de design interior pentru hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de design interior cafenele, proiecte de baruri, proiecte de bistro-uri, acoperind toate tipurile de spatii din segmentul HoReCa. Designerii si arhitectii nostri de interior transforma viziunea clientilor in amenajari personalizate.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Proiect bar hotel bicaz pirates resort mamaia Noblesse design interior tematic 22
Proiect bar hotel bicaz pirates resort mamaia Noblesse design interior tematic 19
Proiect bar hotel bicaz pirates resort mamaia Noblesse design interior tematic 15

Share on