fbpx

Proiect De Amenajare Lobby si Receptie Hotel Pirates Resort din Mamaia

Proiect De Amenajare Lobby si Receptie Hotel Pirates Resort din Mamaia

PROIECT DE AMENAJARE LOBBY SI RECEPTIE

Va prezentam cu multa emotie Hotel Bicaz – Pirates Resort din Mamaia care reinterpreteaza lumea piratilor din Caraibe si care va va aduce mai aproape de aceasta lume minunata prin designul creat. Aceasta amenajare se numara printre cele mai speciale proiecte de hoteluri realizate de echipa Noblesse Group. Inca de la inceput vom gasi punctul de atractie care este reprezentat de receptia- corabie. Aceasta este proiectata in cele mai mici detalii si este livrata de echipa Noblesse Group. Tot din acest proiect mai fac parte si faimosul design interior care a fost creat pentru camera de hotel si bar.

Designul cu totul unic pentru acest lobby si aceasta receptie a fost realizat cu multa atentie de designerii Noblesse Group care si-au dorit un design cat mai aproape de realitate.

MOTIVE DIN LUMEA PIRATILOR

Toate elementele integrate in acest proiect de amenajar au ajutat la crearea unei ambiante de poveste. Toate produsele care fac parte din aceasta amenajare sunt din gama Noblesse Group. Arhitectii de interior Noblesse Group au lucrat cu multa pasiune si au dat dovada de creativitate in realizarea tuturor elementelor care fac parte din acest proiect de amenajare lobby si receptie Hotel Pirates Resort din Mamaia.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

proiect-de-amenajare-receptie-hotel-noblesse-group

 

Proiect inedit de receptie hotel

Corabia este un element supradimensionat care a fost realizata intr-un atelier specializat. Aceasta a fost conceputa atat de minutios incat a avut parte de detaliile specifice ale unei corabii autentice. Vom regasi pe aceasta elemente de la hublou, prova si pana la saborduri.

 

Ne inspiram din evenimente si din piese de design inedited.

Noblesse Group

proiect-de-receptie-hotel-noblesse-group

Imaginea subacvatica a fost creata datorita pozitionarii corabiei pe pardoseala din rasina. Doar asa s-a putut crea efectul dorit de o coroabie plutitoare iar luminile sunt cele care accentueaza acest efect. Tot in cadrul acestui proiect de amenajare au mai fost integrate si elemente de butaforie si efecte speciale pentru a se putea crea cu succes o lume a piratilor.

 

design-interior-receptie-hotel-noblesse-group
proiect-de-amenajare-receptie-si-lobby-hotel-noblesse-group
design-interior-receptie-si-lobby-hotel-noblesse-group

 

Detaliile butaforice care au fost propuse: tentaculele caracatitei, sirena, piratul, zone grotei, cufarul de comori, carma si acvariul.  Toate elementele au fost integrate cu grija in design alaturi de cele care erau deja existente.  In acest mod s-a obtinut ambianta de poveste pe care proprietarii si-au dorit-o.

 

Design based on true stories!

Noblesse Group

proiect-de-lobby-si-receptie-hotel-mamaia-noblesse-group

 

Atat designerii si arhitectii Noblesse Group cat si alti specialisti au lucrat la aceasta amenajare receptie si loby hotel in care au fost integrate produse din portofoliul Noblesse Group. Echipa noastra a ales cele mai frumoase colectii de mobilier, corpuri de iluminat, placari si obiecte sanitare pentru realizarea acestei amenajari.

 

proiect-de-amenajare-hotel-mamaia-noblesse
proiect-de-amenajare-hotel-exterior-noblesse-group
proiect-de-amenajare-exterioara-hotel-noblesse

 

Echipa Noblesse Group se mandreste cu realizarea celor mai complete proiecte de design interior restaurante, proiecte de design interior cafenele, proiecte de baruri si proiecte de design interior pentru hoteluri. Arhitectii nostri de interior transforma in realitate viziunea clientilor nostri.

Proiect bar hotel bicaz pirates resort mamaia Noblesse design interior tematic 22
Proiect bar hotel bicaz pirates resort mamaia Noblesse design interior tematic 19
Proiect bar hotel bicaz pirates resort mamaia Noblesse design interior tematic 15

Share on