Proiect De Amenajare Sediu De Firma Bucuresti

PROIECT DE AMENAJARE SEDIU DE FIRMA

Va prezentam cu mult drag acest proiect in stil modern care a fost realizat pentru o firma importanta din Bucuresti. Echipa Noblesse Group a lucrat cu multa pasiune si minutiozitate la acest proiect. Sala de conferinta are parte de un design in culori vii, vesele, care reusesc sa creeze o ambianta placuta, perfecta pentru a-ti petrece ziua la birou.

Fiecare piesa de mobilier este aleasa cu mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie unul desavarsit. Scaunele colorate nu fac decat sa ofere un plus de vitalitate si de coloristica intregii amenajari.

SEDIU DE FIRMA IN CULORI VESELE

Culorile prezente in intreaga amenajare sediu de firma dar si desenele realizate pe pereti nu fac decat sa ofere un plus de farmec. Inca de la prima privire vei ramane placul impresionat de atentia la detalii de care echipa Noblesse Group a dat dovada. Corpurile de iluminat de mici dimensiuni reusesc sa ofere luminozitatea de care toti angajatii au nevoie pentru a-si desfasura cu succes sarcinile de zi cu zi.

Piesele de mobilier, finisajele si corpurile de iluminat fac parte din portofoliul Noblesse Group. Toate aceste elemente surprind prin designul inedit si prin calitatea de care dau dovada.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Un design bun ne va ajuta sa traim mai bine si sa ne simtim mai bine!

Noblesse Group

Poti conta in orice moment pe designerii de interior Noblesse Group pentru orice proiect de design interior sediu de companie sau de amenajari interioare receptii.

Echipa noastra iti sta la dispozitie in realizarea ficarui pas si iti pune oricand la dispozitie cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier sau corpuri de iluminat.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest