fbpx

Proiect De Amenajare Sediu De Firma Bucuresti

PROIECT DE AMENAJARE SEDIU DE FIRMA

Va prezentam cu mult drag acest proiect in stil modern care a fost realizat pentru o firma importanta din Bucuresti. Echipa Noblesse Group a lucrat cu multa pasiune si minutiozitate la acest proiect. Sala de conferinta are parte de un design in culori vii, vesele, care reusesc sa creeze o ambianta placuta, perfecta pentru a-ti petrece ziua la birou.

Fiecare piesa de mobilier este aleasa cu mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie unul desavarsit. Scaunele colorate nu fac decat sa ofere un plus de vitalitate si de coloristica intregii amenajari.

SEDIU DE FIRMA IN CULORI VESELE

Culorile prezente in intreaga amenajare sediu de firma dar si desenele realizate pe pereti nu fac decat sa ofere un plus de farmec. Inca de la prima privire vei ramane placul impresionat de atentia la detalii de care echipa Noblesse Group a dat dovada. Corpurile de iluminat de mici dimensiuni reusesc sa ofere luminozitatea de care toti angajatii au nevoie pentru a-si desfasura cu succes sarcinile de zi cu zi.

Piesele de mobilier, finisajele si corpurile de iluminat fac parte din portofoliul Noblesse Group. Toate aceste elemente surprind prin designul inedit si prin calitatea de care dau dovada.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

Un design bun ne va ajuta sa traim mai bine si sa ne simtim mai bine!

Noblesse Group

 

Poti conta in orice moment pe designerii de interior Noblesse Group pentru orice proiect de design interior sediu de companie sau de amenajari interioare receptii.

Echipa noastra iti sta la dispozitie in realizarea ficarui pas si iti pune oricand la dispozitie cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier sau corpuri de iluminat.

Share on