fbpx

Proiect De Arhitectura Casa In Berlin

Proiect arhitectura casa in berlin amenajare exterioara Noblesse 1

PROIECT DE ARHITECTURA CASA MONUMENT ISTORIC

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de arhitectura casa in Berlin. Echipa noastra de arhitecti si designeri au dat dovada de creativitate in amenajarea intregului proiect. Iubim toate provocarile pe care le primim iar echipa noastra a lucrat cu multa pasiune in realizarea acestui proiect de arhitectura. Va prezentam cu multa pasiune in cadrul acestui articol o casa monument istoric, aceasta a fost realizata in perioada interbelica in Berlin. Ne madrim cu o echipa atenta la detalii care a realizat pentru aceasta amenajare un proiect de arhitectura, de restaurare dar si de consolidare. Aceasta cladire este cea care imbina elemente tipice ale arhitecturii germane cu cele neoclasice. Aceasta locuinta este situata intr-un cartier residential din Berlin si are o importanta incarcatura istorica. In plus aceasta a fost vandalizata de-a lungul timpului si a fost distrusa odata cu trecerea anilor. In momentul in care a fost demarat proiectul de constructie, fatada casei era plata si era lipsita de elemente decorative.

AMENAJARE EXTERIOARA CASA IN BERLIN

Echipa noastra formata din designeri si arhitecti a dat dovada de creativitate in tot ce au realizat in aceasta amenajare exterioara. Paleta cromatica care a fost utilizata in cadrul acestui proiect din nuante deschide, calde indeamna la relaxare. Din aceasta amenajare  interioara fac parte nuantele deschise de alb si de maro roscat. Intreaga locuinta este dotata cu ferestre de mari dimensiuni care ofera mai multa luminozitate si mai multa eleganta intregului spatiu.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

CASA MONUMENT ISTORIC

Echipa noastra a demarat procedurile de restaurare cu ajutorul unor documentari temeinice. Aceasta a mai realizat si procedurile de recreere a stucaturilor dar si a elementelor decorative de pe fatada. Toate cerintele proprietarului au fost respectate si s-au creat spatii functionale care au rolul de a oferi mai mult farmec spatiului. Piscina interioara dar si orangeria reflecta dorintele beneficiarilor care au vrut o locuinta care sa se asemene cu un palat.

Cu ajutorul echipei noastre de specialisti vei avea parte de cel mai amplu proiect de casa personalizat. Prin colaborarea cu noi vei avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a proiectului pe care il doresti.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura realizate intr-un mod profesional si cu multa pasiune.

 

Share on