fbpx

Proiect De Arhitectura Casa In Berlin

Proiect arhitectura casa in berlin amenajare exterioara Noblesse 1

Proiect de arhitectura casa

Arhitectilor si designerilor Noblesse Group le plac provocarile profesionale, iar pentru acest proiect de arhitectura au lucrat cu mare placere. Este vorba de o casa monument istoric, din perioada interbelica, din Berlin, pentru care echipa Noblesse a realizat un proiect de arhitectura si restaurare, implicit consolidare. Este o cladire care imbina elemenete tipice arhitecturii germane cu cele neoclasice. Locuinta care este situata intr-un cartier rezidential al Berlinului, cu o puternica incarcatura istorica, a fost vandalizata si distrusa de trecerea anilor. In momentul demararii lucrarilor, fatada casei era plata, fiind lipsita de elemente decorative.

 

 

Amenajare exterioara casa

Pe baza unor documentari temeinice, echipa de arhitecti a demarat procedurile de restaurare si recreere a stucaturilor si a elementelor decorative de pe fatada. De asemenea, conform cerintelor proprietarului, a creat si alte spatii functionale care au rolul sa ii confere si mai mult farmec. De exemplu, a creat o orangerie si o piscina interioara pentru a reflecta si mai bine doleantele beneficiarilor care si-au dorit o resedinta asemenea unui palat, cu un look usor romantic.

 

Design based on true stories!

Noblesse Group

 

Va amintim ca designerii si arhitectii Noblesse Group va stau la dispozitie pentru un proiect proiect de casa personalizat. Veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on