fbpx

Proiect De Arhitectura Lantul De Brutarii “Cuptorul Din Poveste”

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse 1

PROIECT DE ARHITECTURA LANT DE BRUTARII

Iti prezentam cu multa emotie acest proiect de amenajare interioara a unui lant de brutarii foarte cunoscut. La baza dezvoltarii acestui proiect de amenajare interioara si amenajare exterioara au stat foarte multe povesti precum“Sarea in Bucate”, “Fata babei si fata mosului” si bineinteles Amintiri din copilarie”. “ Cuptorul din poveste”  este un lant de brutarii care cuprinde 4 zone amenajate complet diferit una fata de cealalta. In Cuptorul din poveste 1 vom avea parte de o brutarie, un bistro si de sediul administrativ al companiei. Celelalte trei spatii sunt in intregime dedicate doar brutariilor.

“ CUPTORUL DIN POVESTE “ –  LOCUL TAU DE POVESTE

Echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group au trataT cu mult profesionalism acest proiect de arhitectura lant de brutarii. Paleta cromatica care a fost utilizata in aceasta amenajare este compusa din nuante placute de alb si de maro roscat. In plus piatra decorativa care este utilizata in acest proiect are un rol foarte important deoarece ofera intregii amenajari o rezistenta si o aduce mult mai aproape de traditional.

Un element la fel de important il reprezinta ferestrele de mari dimensiuni care nu fac decat sa ofere mai multa luminozitate dar si mai multa pretiozitate intregii amenajari. Oamenii de pe strada parca sunt poftiti sa se infrupte cu aceste minunate preparate.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect arhitectura cuptorul din poveste lant de brutarii amenajare exterioara Noblesse 2

LANT DE BRUTARII CU UN DESIGNAPARTE- “ CUPTORUL DIN POVESTE “

Echipa Noblesse Group s-a ocupat in intregime de realizarea acestei amenajari exterioare in care a utilizat piatra naturala si lemn sculptat. Toate aceste elemente au fost combinate cu elemente din foclorul romanesc.

Toate aceste trei brutarii sunt amenajata in mod diferit, dar, exista bineinteles o legatura intre elementele care se regasesc in acestea.

Share on