fbpx

Proiect De Arhitectura Si Amenajare Exterioara Casa Satu Mare

Proiect arhitectura casa satu mare – amenajare exterioara

Proiect de arhitectura casa

In cadrul acestui proiect de arhitectura casa, echipa noastra de arhitecti si designeri a lucrat intens pentru a reda farmecul exterior al unei locuintedin Satu Mare, pentru care a creat si un proiect de design interior casa. Dupa o analiza a cladirii, arhitectii au decis sa lucreze la fatada si la curtea acestei case, la care au schimbat aspectul in totalitate.

 

 

Amenajare exterioara casa Satu Mare

Astfel, au fost create alei noi, au fost regandite spatiile de parcare si circuitele, s-a acordat o atentie speciala sistemului de iluminat exterior, fiind ales acela care pune cel mai bine in evidenta frumusetea gradinii si a fatadei. De asemenea, arhitectii si designerii Noblesse Group au creat un foisor unde familia se poate reuni in zilele calduroase, fiind un loc de relaxare perfect.

 

Proiect arhitectura casa satu mare – amenajare exterioara 4
Proiect arhitectura casa satu mare – amenajare exterioara 5

 

Cum o curte nu este completa fara spatii verzi, plecand de la preferintele si necesitatile proprietarilor, au conceput si gradina, loc in care florile si gazonul sunt personajele principale.

 

“Architecture is the learned game, correct and magnificent, of forms assembled in the light.”

Le Corbusier

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

Va amintim ca designerii si arhitectii Noblesse Group va stau la dispozitie pentru un proiect proiect de casa personalizat. Veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on