fbpx

Proiect De Arhitectura Si Amenajare Exterioara Casa Satu Mare

Proiect arhitectura casa satu mare – amenajare exterioara

PROIECT DE ARHITECTURA CASA SATU MARE

Va prezentam cu multa emotie acest proiect de arhitectura si amenajare exterioara realizata pentru o casa din Satu Mare. Designerii si arhitectii Noblesse Group au lucrat cu mult interes pentru a reda farmecul exterior pe care clientii il doreau pentru aceasta locuinta. Echipa noastra de specialisti a creat un proiect de design interior casa care sa se ridice la inlatimea asteptarilor. Acestia au analizat cladirea si au decis sa lucreze la fatada si la curtea acestei case. Aspectul intregului spatiu a fost schimbat in totalitate.

AMENAJARE EXTERIOARA CASA

Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au implicat in totalitate in acest proiect de amenajare exterioara.  Paleta cromatica pentru care echipa Noblesse Group a optat in acest proiect de amenajare este compusa din nuante calde, deschise care indeamna la relaxare. In plus ferestrele mari si multiple ofera mai multa luminozitate dar si mai multa pretiozitate intregului design. Pavajul prezent in curte imita culoarea pietrei iar florile si plantele naturale aduc mai multa naturalete amenajarii.

Acest proiect de amenajare exterioara mai include si mai multe lampi care ofera lumina pe timpul noptii. Intreaga amenajare s-a bucurat de toata atentia si de creativitatea specialistilor nostri.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

PROIECT DE AMENAJARE EXTERIOARA

Spatiile de parcare si circuitele au fost regandite si s-a acordat o atentie speciala iluminatului exterior. Frumusetea gradinii si a fatadei a fost pusa in evidenta intr-un mod aparte. Arhitectii si designerii Noblesse Group au creat si un foisor acolo unde familia se poate reuni ori de cate ori isi doresc asta.

Proiect arhitectura casa satu mare – amenajare exterioara 4
Proiect arhitectura casa satu mare – amenajare exterioara 5

 

Orice curte ar trebui sa aiba spatii verzi, aceasta a fost dorinta proprietarilor iar designerii nostri au conceput gradina precum un loc in care florile si gazonul sa fie personajele principale.

 

Echipa Noblesse Group realizeaza cu succes tot mai multe proiecte de case. Tratam fiecare proiect cu mult entuziasm si cu mult interes.

Designerii si arhitectii Noblesse Group va pot ajuta in orice moment cu realizarea unui proiect de casa personalizat. Alaturi de noi veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului de amenajare.

Share on