Proiect De Arhitectura Vila Margareta – Refacere Fatada

PROIECT DE ARHITECTURA VILA

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group s-au ocupat pana la cel mai mic detaliu de realizarea acestui proiect de arhitectura vila. Vila Margareta este cladirea care a avut parte de creativitatea echipei noastre de specialisti. Despre Vila Margareta vom vorbi in acest articol dar si despre alte proiecte de design interior realizat pentru anumite spatii interioare cum ar fi: proiect de design interior centru de infrumusetare si proiect de design interior bistro. Echipa Noblesse Group a avut ca punct de plecare in cadrul acestui proiect de amenajare exterioara specificul cladirii dar si obiectivele care au fost urmarite prin proiectul de design interior sau de arhitectura.

VILA MARGARETA- MONUMENT ISTORIC

Arhitectii si designerii Noblesse Group s-au implicat complet in acest proiect de amenajare exterioara. Paleta cromatica a acestei cladiri a fost compusa din nuante placute de gri, tonuri de crem si alb si nuante de maro roscat. Ferestrele mari ale acestei cladiri nu fac decat sa ofere mai multa luminozitate si mai multa eleganta incaperii. Acoperisul acestei cladiri este unul impozant si culoarea acestuia nu face decat sa ofere mai multa eleganta si pretiozitate intregii cladiri. Cu ajutorul lui cladirea are parte de un plus de culoare.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

REFACERE FATADA VILA

Acest proiect de arhitectura a constat in restaurarea acestei cladiri monument istoric, categoria B. Exteriorul cladirii a fost complet restaurat in conformitate cu studiul istoric. In acest mod s-a realizat un lighting design pe fatada prin care se scoate in evidenta decoratiunile caracteristice ale fatadelor.

Arhitectii Noblesse Group au ales un stil clasic pentru iluminat si s-a creat o ambianta primitoare pentru zona de terasa. In plus acestia au placat curtea cu pavele din beton antichizate.

Designerii si arhitectii Noblesse Group va pot ajuta sa realizati orice proiect de casa personalizat. In mod sigur veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului. Doar in acest mod veti avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

Echipa Noblesse Group realizeaza in orice moment proiecte de case si proiecte de restaurari case. Tratam fiecare proiect ca o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest