fbpx

Proiect De Arhitectura Vila Margareta – Refacere Fatada

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 3

Proiect de arhitectura vila

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group a realizat pentru Vila Margareta atat proiectul de arhitectura, despre care vom vorbi in acest articol, cat si proiecte de design interior pentru spatiile interioare, cum ar fi: proiect de design interior centru de infrumusetare si proiect de design interior bistro. Punctul de plecare pentru fiecare dintre aceste proiecte l-a constituit specificul cladirii si obiectivele urmarite prin proiectul de design interior sau de arhitectura.

 

 

Proiect de refacere fatada

Proiectul de arhitectura a constat in restaurarea acestei cladiri monument istoric, categoria B. Exteriorul a fost restaurat conform studiului istoric, realizandu-se un lighting design pe fatada pentru a scoate in evidenta decoratiunile caracteristice ale fatadelor.

 

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 2

 

Arhitectii Noblesse Group au ales pentru iluminatul exterior un stil clasic, pentru a crea o ambianta primitoare pentru zona de terasa si au placat curtea cu pavele din beton antichizate.

 

Good life starts here with our best projects in interior and exterior design!

Noblesse Group

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 4

 

Va amintim ca designerii si arhitectii Noblesse Group va stau la dispozitie pentru un proiect proiect de casa personalizat. Veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

 

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 7

Share on