fbpx

Proiect De Arhitectura Vila Margareta – Refacere Fatada

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 3

PROIECT DE ARHITECTURA VILA

Echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group s-au ocupat pana la cel mai mic detaliu de realizarea acestui proiect de arhitectura vila. Vila Margareta este cladirea care a avut parte de creativitatea echipei noastre de specialisti. Despre Vila Margareta vom vorbi in acest articol dar si despre alte proiecte de design interior realizat pentru anumite spatii interioare cum ar fi: proiect de design interior centru de infrumusetare si proiect de design interior bistro. Echipa Noblesse Group a avut ca punct de plecare in cadrul acestui proiect de amenajare exterioara specificul cladirii dar si obiectivele care au fost urmarite prin proiectul de design interior sau de arhitectura.

VILA MARGARETA- MONUMENT ISTORIC

Arhitectii si designerii Noblesse Group s-au implicat complet in acest proiect de amenajare exterioara. Paleta cromatica a acestei cladiri a fost compusa din nuante placute de gri, tonuri de crem si alb si nuante de maro roscat. Ferestrele mari ale acestei cladiri nu fac decat sa ofere mai multa luminozitate si mai multa eleganta incaperii. Acoperisul acestei cladiri este unul impozant si culoarea acestuia nu face decat sa ofere mai multa eleganta si pretiozitate intregii cladiri. Cu ajutorul lui cladirea are parte de un plus de culoare.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

 

REFACERE FATADA VILA

Acest proiect de arhitectura a constat in restaurarea acestei cladiri monument istoric, categoria B. Exteriorul cladirii a fost complet restaurat in conformitate cu studiul istoric. In acest mod s-a realizat un lighting design pe fatada prin care se scoate in evidenta decoratiunile caracteristice ale fatadelor.

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 2

 

Arhitectii Noblesse Group au ales un stil clasic pentru iluminat si s-a creat o ambianta primitoare pentru zona de terasa. In plus acestia au placat curtea cu pavele din beton antichizate.

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 4

 

Designerii si arhitectii Noblesse Group va pot ajuta sa realizati orice proiect de casa personalizat. In mod sigur veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului. Doar in acest mod veti avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor dvs.

 

 

Echipa Noblesse Group realizeaza in orice moment proiecte de case si proiecte de restaurari case. Tratam fiecare proiect ca o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

Proiect arhitectura vila margareta refacere fatada Noblesse 7

Share on