fbpx

Proiect De Casa Contemporana In Galati

Casa contemporana in Galati

PROIECT DE CASA CONTEMPORANA IN GALATI

Va prezentam in cele ce urmeaza un proiect de casa contemporana in Galati. Mai exact, un mixt de diverse elemente amenajate cu multa maiestrie. Toate acele elemente au fost atent selectionate si imbinate de echipa Noblesse Group. In acest mod am putut obtine o amenajare de casa contemporana care a fost extrem de apreciata de beneficiari.

Punctul de plecare al stilului a pornit de la modul de viata al proprietarilor. Designerii interior Noblesse au hotarat ca cel mai potrivit stil pentru aceasta locuinta este cel contemporan. Acestia au realizat un proiect 3D pentru zona de bucatarie, living, dining, bai si dormitor. Proiectul a stat la baza implentarii cu succes a stilului mentionat.

PROIECT DE CASA GALATI

Fiecare incapere este o adevarata incursiune in lumea designului interior si cuprinde cel putin un element de atractie. Fie ca vorbim de cufere care sunt de fapt dulapuri, de un pat matrimonial in stil clasic reinterpretat sau de o chiuveta cu forma unica. Toate acestea au un rol de a aduce mai multa orginalitate si nonconformist amenajarii.

Nu doar mobilierul si accesoriile sunt interesante si cromatica este la fel de atractiva. Desingerii nostri de interior s-au jucat cu tonuri pastelate si cu accente de culoare pentru a evidentia o cromantica neutra.

Casa contemporana in Galati

 

Cream o noua cultura a designului interior ! 

design Casa eclectica in Galati

 

 

We create spaces that are a reflection of who you are!

Noblesse Group

Casa contemporana in Galati
Casa contemporana in Galati
Casa contemporana in Galati
amenajare bucatarie casa contemporana

 

Produsele care au fost utilizate in acest proiect de casa contemporana fac parte din gama variata de produse Noblesse Group. Putem alege de fiecare data dintre cele mai frumoase colectii de mobilier, finisaje, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

amenajare baie casa contemporana galati

Share on