fbpx

Design Interior Casa Moderna- Proiect International

Casa de familie – design interior in stil modern

Proiect rezidential international – design interior casa moderna

Va invitam sa descoperiti mai jos povestea acestui proiect de design interior casa moderna, pentru o familie de romani situati in Germania, pentru care echipa noastra de designeri de interior a realizat proiectul.

Beneficiarii, o familie cu doi copii, s-au dorit o casa care sa emane cladura dar totodata sa fie moderna si sofisticata, care sa ii repreznte. De aceea Echipa Noblesse a ales sa abordeze stilul modern – luxury cu multe detalii delicate si pretioase.

Pentru acest proiect de amenajare casa echipa Noblesse a dat mare importanta detaliilor si dorintelor intregii familii, pentru a reda cat mai clar visul acestora, alegand piese de mobilier si corpuri de iluminat din portofolul Noblesse.

Design interior in stil modern pentru o casa de vis!

In bucatarie putem observa detaliile frumoase ale stilului modern ce ofer si se a un aer fresh, prin piesele de mobilier din materiale de inalta calitate acompaniate de electrocasnice de ultima generatie. O bucatarie la care orice gospodina ar visa.

Marmura este vedeta acestei casei, ea se regaseste in majoritatea suprafetelor, chiar si in pachetul din lemn masiv se pot vedea insertii pretioase de marmura dar si in zona de living unde se afla televizorul.

Onlyx-ul, este elementul care da un aspect luxury casesi in special zonei de living unde a fost inserat in nisele din peretetele decorat cu “waterflow” pentru a aduce prospetime locului.

 

design interior in stil modern

 

Design interior living modern

Fiind o familie moderna proprietarii si-au dorit, pe langa decorul relaxant sa fie integrate detalii high tecth. De aceea echipa Noblesse a propus introducerea de elemente naturale precum piatra si lemnul pentru un ambient fresh in conceptul de design interior casa.

sufragerie moderna

 

 

Good design fulfill our daily life!

Noblesse Group

design interior sufragerie

 

Acest proiect de amenajare interioara casa este unul amplu deoarece cuprinde dormitoarele si baile copiilor care au fost amenajte in stil modern – casual, cu multe elemente potrivite pasiunilor si varstei lor. De asemenea echipa Noblesse s-a mai ocupat si de amenajarea interioara a dormitorului de oaspeti, in acelasi stil modern care se regaseste si in baia afecenta spatiului.

 

Amenajare dormitoare moderne  de copii

Camerele copiilor au fost realizate conform preferintelor si hobby-urilor lor, cei doi baieti avand gusturi diferite, de aceea una dintre camere este definita de culoarea verde, iar cealalta de culoarea albasta.

 

design interior dormitor copil in stil modern
design interior dormitor baiat

 

Design interior baie copii

Baia decorata in stil modern, a fost dotata in zona dusurilor cu  glass-wallpaper special pentru astfel de suprafete. Obiectele sanitare si mobilierul a fost ales din portofoliul Noblesse.

 

 

design interior baie in stil modern
design interior baie in stil modern

 

Amenajare dormitor oaspeti

Dormitorul de oaspeti se remarca prin culorile calde si prin atmosfera relaxanata si primitoare redata prin tapetul cu design vegetal.

 

 

design interior dormitor in stil modern
design interior casa moderna

 

Amenajare baie moderna in culori neutre

Pentru baie s-a optat pentru o paleta cromatica din culori neutre care se regasesc si in finisajele obiectelor de decor si a mobilierului.

Designerii de interior au folosit un finisaj special pentru peretele baii matrimoniale, in care se regasesc multe elemente vegetale si minerale intr-o masa de sticla iluminata.

 

design baie moderna
design interior baie in stil modern

 

Amenajare spatiu multifunctional

In orice locuinta astfel de spatii multifunctionale sunt extrem de utile de aceea camerea in care se afla spataloria a fost ganditca ca un spatiu de dormit ocazional, asa ca a fost dotata cu o canapea extensibila si un mobilier modular care cuprinde masa de calcat, chiuveta, masina de spalat rufe si uscatorie. De asemenea pentru a crea un spatiu util au fost introduse mai multe corpuri de depozitare.

design living modern
Casa de familie – design interior in stil modern

 

Idei de amenajare hol lung

Pentru a elimina efectul de “culoar lung”, holul a fost impartit in in trei zone diferite. Prima zona a este delimitata prin chenarul din pardoseala art-deco cu insertii metalice de alama. Un alt element care atrage atentia este tavanul tratat cu profile din lemn care se completeaza cu peretii perlati.

Urmatoarea zona, cea de mijloc, se dintinge prin 3 nise care se continua pe tavan, iar ultima zona incadreaza doua panouri. Holul are accente mediteranene, fiind redat prin finisajele naturale, o trecere ideala catre zona de spa.

 

design interior dormitor baiat in stil modern
design balcon

Echipa Noblesse va sta la dispozitie cu servicii complete de design interior dedicate oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on