Proiect de Design Interior Pentru Sediu Companie Supermarket In Bucuresti

DESIGN INTERIOR PENTRU SEDIU COMPANIE

Va prezentam un proiect realizat cu multa emotie de echipa Noblesse Group. Pasiunea si creativitatea designerilor si arhitectilor nostri de interior a ajutat la crearea acestei amenajari cu totul unice. Profesionalismul s-a vazut in compartimentarea cladirii dar si in amenajarea interioara a birourilor, receptiei si terasei.

Ambientul placut este oferit atat de piesele de mobilier cat si de corpurile de iluminat. Sala de receptie este perfect armonizata, cele doua canapele rosii sunt cele care ofera un plus de culoare. Peretele colorat cu galben si cu alb este cel care iese in relief, plantele care par sa curga din tavan sunt cele care reintregesc atmosfera.

DESIGN IN STIL MODERN

Piesele de mobilier office in stil modern si in culoarea alb pun in evidenta si amplifica mai mult luminozitatea incaperii. Sala de birouri este plina de vitalitate si insertiile rosii din pereti fac amenajarea sa fie una de efect.

Birourile albe si tavanul cu ghivece si plante verzi sunt de-a dreptul interesante. Toate astea ofera o nota joviala si vesela. In plus, inscriptia de pe perete cu corabia este una interesanta si plina de farmec.

Intregul design interior pentru sediu companie este plin de viata si se face remarcat prin aducerea mai aproape de natura.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

DESIGN INTERIOR RECEPTIE

Receptia este amenajata in stil minimalist, aici este folosita paleta de culori a brandului. Peretii au parte de un design aparte deoarece sunt imbracati in motive ce tin de specificul firmei. Pe de o parte si de alta a biroului vom regasi detalii care ne duc cu gandul la codurile de bare. Canapele de culoare reprezinta accentul de culoare din incapere.

SPATII DE BIROURI IN STIL MODERN

Spatiile de birouri sunt realizate in stil modern si au elemente eco. Se respecta in continuare culorile brandului. In toata aceasta amenajare s-a optat pentru un mobilier care este in culoare alb si care este pus in evidenta.

Ghivecele cu plante verzi imbraca tavanul si ofera o atmosfera joviala.

DESIGN INTERIOR SALA MARE DE CONFERINTE

Sala mare de conferinte este realizata in tonuri neutre, cu accente de rosu si de galben. Elementele eco ofera o amenajare interioara placuta si un aer creativ.

DESIGN INTERIOR SALA MICA DE CONFERINTE

Sala mica de conferinte a fost gandita ca un spatiu mai restrans dar si mai personal.  Motivele rustice sunt prezente in acest design si sunt aplicate pe peretii incaperii.

DESIGN INTERIOR BIROU MANAGERIAL

Biroul managerial este amenajat in stil minimalist. Echipa noastra de specialisti au adaugat un strop de culoare si de caldura in aceasta amenajare prin tratarea unuia dintre pereti cu o nuanta placuta de verde. Ghivecele cu plante naturale sunt un motiv eco si interesant care ofera o ambinata placuta amenajarii.

In concluzie dorim sa evidentiem faptul ca acest proiect de design interior pentru sediu de companie  s-a bucurat de toata atentia designerilor Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior sedii de companii si nu in ultimul rand proiecte de design interior spatii de birouri.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest