fbpx

Proiect de Design Interior Pentru Sediu Companie Supermarket In Bucuresti

Un proiect office realizat de echipa Noblesse Group cu pasiunea care ii caracterizeaza a vizat sediul unui supermarket din Romania, cu birouri in Bucuresti. Echipa de designeri s-a ocupat cu profesionalism atat de compartimentarea cladirii, cat si de amenajarea interioara a birourilor, receptiei si terasei.

 

 

Design interior receptie

Receptia este amenajata in stil minimalist si foloseste paleta de culori a brandului. Peretii sunt imbracati in motive ce tin de specificul firmei. De o parte si de alta a biroului regasim detalii ce ne duc cu gandul la codurile de bare, alaturi de silueta unui oras. Canapelele de culoare rosie reprezinta accentul de culoare din incapere.

 

 

Spatii de birouri in stil modern

Birourile au fost amenajate in stil modern, cu elemente eco, tinand cont, in continuare, de culorile brandului. Designerii Noblesse Group au optat pentru mobilier predominant alb, pentru a pune in evidenta si a amplifica luminozitatea incaperii.

 

 

Ambientul placut este oferit si de elementele eco, ghivecele cu plante verzi care imbraca tavanul camerei, dar si de detaliul jovial plasat pe unul dintre pereti.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

 

Design interior sala mare de conferinte

Sala mare de conferinte este mai mult decat un spatiu business, dedicat sedintelor. Combinatia dintre mobilierul in tonuri neutre, accentele de rosu si galben, si elementele eco, confera acestei amenajari interioare un ambient placut si un aer creativ.

 

 

Design interior sala mica de conferinte

Sala mica de conferinte este un spatiu mai restrans si mai personal. Designul interior al acesteia a fost completat prin motive rustice monocrome, aplicate pe unul dintre peretii incaperii.

 

Design interior birou managerial

Amenajat in stil minimalist, biroul managerial respecta designul interior al intregii cladiri. Echipa de designeri a adaugat un strop de culoare si caldura, prin tratarea unuia dintre pereti intr-o nuanta placuta de verde. Motivele eco sunt prezente si aici prin utilizarea ghivecelor cu plante naturale, dar si printr-un detaliu ce contrasteaza cu peretele imbracat in verde.

 

 

Acest proiect de design interior pentru sediu de companie este realizat de designerii Noblesse Group utilizand in intregime produse din portofoliu.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior la cheie, cum ar fi proiecte de design interior sedii de companii, proiecte de design interior spatii de birouri, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca este vorba de amenajari clasice sau amenajari moderne.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on