Proiect De Design Sediu De Companie

DESIGN SEDIU DE COMPANIE

Ne face o imensa placere sa va prezentam acest proiect de amenajare interioara sediu de companie. Rolul sediilor este acela de a fi utile dar mai mult de atat, acestea trebuie sa fie frumoase si interesante. De cele mai multe ori tindem sa alegem utilitatea in detrimentul esteticului iar asta nu este tocmai in regula. In cele ce urmeaza va vom prezenta in detaliu un proiect de design interior sediu de companicare ne arata inca o data cat de important este sa mergi la serviciu cu placere. In acest articol va vom descrie cu lux de amanunte elementele care au contribuit la amenajarea receptiei si a curtii interioare.

Designerii Noblesse Group te vor ajuta in orice moment sa realizezi o amenajare de la zero care sa corespunda in totalitate cu identitatea brandului tau. In plus iti suntem alaturi in orice proiect de amenajare interioara sediu de companie sau de amenajare receptie care sa corespunda cu cerintele beneficiarilor.

Toate piesele de  mobilier care fac parte din acest proiect proiect se pot gasi in portofoliul Noblesse Group. Calitatea acestora dar si designul este unul deosebit si reusesc sa creeze o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Atmosfera creata in acest spatiu este foarte importanta pentru angajati.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

AMENAJARE DEOSEBITA CURTE INTERIOARA

Curtea interioara a avut parte de o modernizare, mai exact s-a creat un mediu mult mai agreabil pentru toti vizitatorii. S-a utilizat un sistem modern de umbrele cu design cu ajutorul carora s-a creat morfologia unei flori.

UMBRELE DEOSEBITE CU LUMINI INTEGRATE

Umbrele iluminate ajuta la crearea unei atmosfere aparte. Cu ajutorul lor curtea devine un loc ideal pentru evenimente dar si pentru iesirile in oras pe timpul serii.

Pentru pardoseala echipa Noblesse Group a optat pentru o varianta suspendata. Ceramica de 2 cm imita foarte bine lemnul si este o solutie perfecta pentru exterior.

Facilitatile de servire sunt extinse deoarece in imediata apropiere a terasei au fost amplasate mese cu  scaune. Culorile vii si formele inedite nu fac decat sa ofere un spatiu interesant.

Elementul surpriza a intregii amenajari este un copac in jurul caruia pare sa creasca o scara in spirala.

DESIGN INTERIOR DEOSEBIT PNETRU O TERASA

Echipa Noblesse Group a propus pentru receptie un tavan metalic care are perimetru marcat prin iluminarea cu LED. Lemnul care este utilizat este cel care incalzeste atmosfera.

RECEPTIE SEDIU DE COMPANIE

In zona de asteptare vom intalni culori vii precum oranj sau verde care ofera un aer natural. Tapetul are si el o tematica vegetala pentru a ramane in continuare in ambianta creata.

DESIGN INTERIOR SEDIU DE FIRMA

Punctul de interes il constituie un perete spectaculos si interactiv care afiseaza anumite efecte vizuale in concordanta cu momentul zilei.

Designerii de interior Noblesse Group te vor ajuta oricand in realizarea unui proiect de design interior sediu de companie.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest