fbpx

Proiect Design Interior Receptie Sediu De Companie

Design Interior birouri

Proiect de design interior receptie

Echipa Noblesse Group a realizat acest proiect de design interior receptie pentru o companie multinationala. Proiectul reprezinta doar o parte din conceptul amplu realizat pentru intreaga cladire si anume in acest articol va vom prezenta unul dintre cele mai circulate locuri dintr-o companie: receptia!

Zona de receptie este destul de importanta pentru companie, deoarece este primul impact pe care il au persoanele care interactioneaza cu spatiul respectiv, de accea este necesar ca receptia sa fie una primitoare si aerisita, care sa iti induca o stare de bine.

Designerii Noblesse au ales sa abordeze stilul modern, punand accent pe natura prin decoratiunile alese si prin corespondenta perfecta intre culori, materiale si texturi. De exemplu, peretii imbracati cu ceramica isi gasesc un corespondent in pardoseala acoperita cu placi ceramice, in aceeasi cromatica.

Design interior zona de asteptare

O zona perfecta de relaxare o reprezinta spatiul amenajat pentru asteptare. Peretele din lemn cu plante stabilizate te duce cu gandul la padurea din munti, verde si racoroasa. Acesti pereti ofera spatiului acel touch natural si revigorant.

Mobilierul ales cu forme geometrice minimaliste, se integreaza perfect in designul modern a spatiului. Canapelele din zona de asteptare, apartin unui renumit brand international care se caracterizeaza prin linile elegante si culori naturale. Mergand mai departe este foarte greu sa nu observam suprafetele finisate cu tapet maro in aproximativ aceeasi nuanta cu usile de lemn ale lifturilor ce imita trunchiul copacilor.

Produsele utilizate in acest proiect fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior receptie sau proiect de design interior spatii de birouri, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier si corpuri de iluminat din portofoliul Noblesse Group.

Echipa Noblesse Group acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

 

“Design is the intermediary between information and understanding.”

Hans Hofmann

design interior combinatii de culori
Design Interior Receptie

 

 

We create more than interiors, we create the vision of our clients!

 

design interior mobila moderna

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

design interior firme
Proiect de design interior sediu

Share on