fbpx

Proiect Design Interior Receptie Sediu De Companie

Design Interior birouri

PROIECT DE DESIGN INTERIOR RECEPTIE

Ne face o deosebita placere sa va prezentam un proiect de design interior receptie realizat de echipa Noblesse Group pentru o companie multinationala. Acest proiect este doar o parte din intreaga cladire. Receptia este una dintre cele mai circulate locuri dintr-o companie.

Aceasta zona este  destul de importanta pentru companie. Este practic, este primul loc cu care persoanele intra in contact si interactioneaza cu aceasta. Din acest motiv receptia este una primitoare si are un aer aerisit care induce oricui o stare de bine.

Stilul modern pentru care au optat Designerii Noblesse Group are accent pe natura prin decoratiunile alese dar si prin corespondenta intre culori, texturi si materiale. Peretii imbracati cu ceramica se imbina perfect cu pardoseala acoperita cu placi din ceramica in aceeasi nuanta.

DESIGN INTERIOR IN ZONA DE ASTEPTARE

Spatiul amenajat este perfect pentru o zona de relaxare. Peretele din lemn pe care sunt prezente plantele stabilizate te va duce cu gandul la padurea din munti si creeaza o atmosfera racoroasa. Intregul spatiu are parte de un aer select, natural.

Mobilierul care a fost ales are forme geometrice minimaliste si se integreaza perfect in designul modern de care a avut parte intreg spatiul. Canapele care sunt prezente in zona de asteptare apartin ale unui renumit brand international care realizeaza produse cu linii fine, in culori naturale.

Suprafetele finisate cu tapet maro se observa instant deoarece au aceeasi nuanta cu usile din lemn ale lifturilor care imita trunchiul unor copaci.

Echipa Noblesse Group a folosit in acest proiect produse care fac parte in intregime din portofoliul Noblesse Group. Prin colaborarea cu noi poti avea parte de un proiect de design interior spatii de birouri realizat in cele mai bune conditii.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

design interior combinatii de culori
Design Interior Receptie

 

 

Cream mai mult decat interioare, cream viziunea clientilor nostri!

 

design interior mobila moderna

 

 

Realizam intotdeauna cele mai interesante amenajari interioare.

design interior firme
Proiect de design interior sediu

Share on