Proiect in stil clasic – Design interior casa Bucuresti

Echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse Group a realizat un proiect de design interior casa Bucuresti, conceput in stil clasic. Un proiect de amploare, ale carui detalii sunt cu totul impresionante. Eleganta, rafinamentul si ideea de lux sunt redate minutios incepand cu fiecare piesa de mobilier, pana la profilele decorative si alte elemente specifice stilului clasic.

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse au creat si implementat proiecte de amenajari interioare case in stil clasic ce respecta intotdeauna exigentele clientilor. Fiecare astfel de proiect presupune integrarea produselor premium si, mai ales, atentia la detalii pe care echipa noastra o acorda in fiecare etapa.

Rafinament in design interior casa Bucuresti

Acest proiect de amenajare casa Bucuresti este unul complex, cu detalii, ornamente ale stilului clasic si accente luxury.

Clientul a dorit abordarea stilului clasic in amenajarea tuturor incaperilor. Paleta cromatica aleasa este compusa din nuante deschise, calde, dar si tonuri de maro si nuante pastelate de roz si albastru. Accentele aurii sunt nelipsite si ofera eleganta decorurilor.

Zona scarii interioare reda intru totul stilul luxury prin eleganta detaliilor. Regasim aplice, lampi, iar piesele statement sunt candelabrele. In designul interior au fost integrate sculpturi, tablouri, dar si tapet. Rozeta, profilele decorative, stucaturile  sunt elemente specifice stilului clasic pe care le regasim si in aceste interioare.

Detaliile unor interioare clasice

Fiecare incapere a casei este amenajata respectand caracteristicile stilului clasic. Echipa noastra a realizat totul cu ajutorul produselor din portofoliul Noblesse. Finisajele, piesele de mobilier, obiectelor de decor, obiectele sanitare si corpurile de iluminat sunt alese din colectii de referinta in domeniul designului interior. Autenticitatea, eleganta si frumusetea designului sunt elemente definitorii pentru aceste colectii.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior case Bucuresti, dar si proiecte de design interior pentru rezidentiale, design interior apartamente, amenajarei penthousuri, abordand stiluri si concepte diverse.

“Design is not just what it looks like, it’s how it feels” – Steve Jobs

“The details are not the details. They make the design” – Charles Eames

Bucataria pastreaza acelasi stil clasic  – detaliile, paleta cromatica si materialele utilizate confera eleganta amenajarii.

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest