fbpx

Resedinta Germania – Proiect De Casa In Stil Modern

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 7

Proiect international in stil modern

Casa perfecta este greu sau imposibil de definit, insa caminul ideal reprezinta suma tuturor dorintelor si asteptarilor clientilor materializata intr-o locuinta care ofera inainte de toate inegalabilul sentiment de acasa. Acest articol reprezinta continuarea unei prezentari anterioare despre interiorul unei case din Germania, pentru care echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group a lucrat cu pasiune, punand toata priceperea in slujba obtinerii caminului perfect pentru proprietarii ei.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 4

 

Proiect de casa in stil modern

Arhitectii si designerii Noblesse Group au realizat un proiect de casa in stil modern, ce insumeaza 500 de mp si beneficiaza de o suprafata generoasa in jur pentru terasa, curte si spatiu de joaca. Pentru a imbina gusturile ambilor soti, echipele de designeri si arhitecti au ales stilul modern, cu elemente si detalii minimaliste. Clientii isi doreau ca exteriorul casei sa fie finisat in nuante calde, iar curtea sa fie dedicata activitatilor de familie, deci relaxanta, dar si practica. Propunerea specialistilor nostri a fost impartirea curtii pe zone.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 1

 

Astfel, au creat mai multe zone dupa cum urmeaza: zona de acces prin integrarea coridorului de apa, zona de joaca (cu vedere deschisa dinspre locul de luat masa si bucatarie, ca parintii sa-si poata supravechea copiii), zona verde, adica suprafata acoperita cu gazon, zona de dining (utilata cu o masa de exterior de 12 persoane), zona de plaja din dreptul piscinei, care se continua cu terasa exterioara ce deserveste oranjeria.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 5
Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 6
Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 9

 

Pentru finisajele exterioare, tamplarie si pavaje echipa de designeri a utilizat materiale profesionale, in ton cu stilul arhitectural ales. Astfel, regasim: ceramica de exterior sand-ivory, piatra decorativa de exterior, lamele de lemn, granit antracit, tamplarie aluminium antracit.

Fantana arteziana realizata din marmura si granit in stil modern reprezinta un element decorativ incantator si unul dintre punctele de atractie ale exteriorului. In curtea interioara a fost amenajata o zona de luat masa acoperita, atat de utila in sezonul cald.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse

 

O atentie deosebita au acordat iluminatului exterior. Designerii nostri au integrat banda LED pe fatade si sub trepte pentru a crea efectul de plutire, spoturi integrate in pavajele de exterior, ball-uri luminate, dar si lumini ambientale care pun in evidenta arhitectura casei si materialele utilizate.

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 8
Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 12

 

Pentru acoperirea zonei de luat masa de la exterior au gasit ca solutie pergola cu structura metalica, acoperisul din panouri de sticla si decoruri din lemn.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 14

 

Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare personalizata. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 10

Share on