fbpx

Resedinta Germania – Proiect De Casa In Stil Modern

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 7

PROIECT DE CASA IN STIL MODERN –  RESEDINTA GERMANIA

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de casa in stil modern in care creativitatea si pasiunea echipei Noblesse Group si-a lasat amprenta. Locuinta care a rezultat din munca echipei noastre este cea care se ridica la inaltimea asteptarilor clientilor. In cadrul acestui articol va prezentam continuarea unei prezentari anterioare in care va vorbeam despre interiorul unei case realizate tot de echipa noastra de specialisti in Germania. Atat designerii cat si  arhitectii nostri au lucrat cu foarte multa pasiune si au dat dovada de creativitate in tot ce au realizat. Mai presus de orice ne dorim sa obtinem un camin perfect pentru proprietari.

RESEDINTA GERMANIA DOTATA CU ELEMENTE MODERNE

Arhitectii si designerii Noblesse Group s-au ocupat cu mult entuziasm de acest proiect de amenajare. Toate elementele care au facut parte din aceasta amenajare sunt moderne si au detalii minimaliste.  Mai mult de atat curtea este impartita in mai multe zone astfel incat ambii proprietari sa fie pe deplin multumiti.

Echipa noastra a utilizat in acest proiect de amenajare o paleta cromatica calda cu tonuri de maro care ofera pretiozitate incaperii. Ferestrele imense ofera si ele un aspect aparte si o eleganta desavarsita locuintei.

Fantana arteziana face parte din acest proiect de design exterior si este un punct de interes deoarece curtea a fost amenajata cu multa atentie.

Designeri si arhitectii Noblesse Group au gandit intregul proiect de amenajare pana la cele mai mici detalii.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 4

 

CASA AMENAJATA CU ELEMENTE MODERNE

Echipa Noblesse Group a amenajat aceasta locuinta in stil modern. Suprafata acesteia este de 500 de mp iar designerii nostri au ales stilul modern care are elemente si detalii minimaliste. Exteriorul casei are parte de nuante deschise, calde care induc o atmosfera relaxanta.

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 1

 

Alte zone care au mai fost create sunt cele: de acces , zona de joaca, zona verde care este complet acoperita cu gazon, zona de dining si bineinteles zona de plaja pe care o poti regasi pozitionata in dreptul piscinei.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 5
Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 6
Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 9

 

Echipa noastra a selectat materiale profesionale pentru finisajele exterioare, pentru tamplarie si pentru pavaje. Tot din aceasta amenajare exterioara mai fac parte ceramica de exterior sand-ivory, tamplarie aluminium antracit si piatra decorativa de exterior.

Fantana arteziana este realizata din marmura si din granit in stil modern. In curtea interioara a fost amenajata o zona de servit masa care este acoperita.

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse

Echipa noastra a oferit o atentie aparte iluminatului exterior. Efectul de plutire a fost creat de fatade si trepte pe sub care este integrata o banda LED.

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 8
Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 12

 

Zona de servit masa de la exterior are un acoperis realizat din panouri de sticla si decoruri din lemn, aceasta este acoperita cu o pergola cu structura metalica.

Echipa Noblesse Group te ajuta sa ai parte in orice moment de proiecte de arhitectura realizate in cele mai frumoase si cele mai spectaculoase moduri.

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 14

 

Designerii de interior Noblesse Group iti pun oricand la dispozitie o amenajare personalizata. Vei avea oricand parte de o consiliere specializata in fiecare etapa a procesului de amenajare pe care doresti sa il realizezi.

 

Proiect resedinta germania casa in stil modern Noblesse 10

Share on