fbpx

Restaurare Cladire De Patrimoniu

Restaurare cladire patrimoniu

RESTAURARE CLADIRE VECHE – REZULTAT INCREDIBIL

Ne face o deosebita placere sa a prezentam acest proiect de restaurare cladire veche realizat in intregime de echipa Noblesse Group. Specialistii nostri s-au ocupat cu multa atentie de aceasta cladire care se bucura de un farmec aparte. Cel mai impresionant aspect este ca desi a fost realizata in secolele trecute, cladirea inca se mai bucura de o frumusete si de o eleganta aparte. Echipa noastra de specialisti realizeaza proceduri de restaurare monumente arhitecturale care sunt oricand binevenite. Rolul acestor restaurari este acela de a aduce la viata toate aceste cladiri superbe.  In plus designerii si arhitectii Noblesse Group si-au indreptat atentia spre acest  proiect de restaurare şi amenajare interioara cladire de patrimoniu care a fost construita in anul 1901. Aceasta cladire este realizata in stil baroc si are influente austriece cu toate ca aceasta era intr-un stadiu avansat de degradare.

CLADIRE DE PATRIMONIU RESTAURATA IN INTREGIME

Echipa noastra de specialisti s-a ocupat in intregime de acest proiect de design interior. Proiectul a inclus chiar si o tratare amanuntita a peretilor cu stucaturi, vitralii si pardoseli din marmura. In plus mai sunt prezente in acest proiect si picturile murale si trompe l`oeil.

Dorinta proprietarului este aceea ca proprietatea sa dea dovada de valoarea sa istorica si de importanta majora pe care a avut-o pentru comunitate. Mai mult de atat designeri si arhitectii Noblesse Group au folosit piese de mobilier si tablouri specifice unor cladiri muzeale.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Restaurare cladire patrimoniu
Restaurare cladire patrimoniu

 

AMENAJARE INTERIOARA PENTRU O CLADIRE VECHE

Au fost create cateva piese de mobilier pe coridoarele casei care pot fi expuse in documentele istorice. In plus toate aceste documente atesta valoarea patrimoniului casei. Farmecul baroc austriac este prezent in acest proiect si este reflectat prin modul de tratare a peretilor dar si a tavanelor.

Echipa noastra Noblesse Group se mandreste de fiecare data cu toate amenajarile personalizate realizate de echipa noastra.

 

Restaurare cladire patrimoniu
Restaurare cladire patrimoniu
Restaurare cladire patrimoniu
Restaurare cladire patrimoniu
Restaurare cladire patrimoniu
Restaurare cladire patrimoniu

Share on