Restaurare Palatul Noblesse, Bucuresti

RESTAURARE PALATUL NOBLESSE BUCURESTI

Ne face o desoebita placere sa va prezentam Palatul Noblesse, o frumoasa cladire monument istoric. Cladirea a fost construita in anul 1881, absolut tot ce tine de designul si de realizarea acesteia s-a efectuat dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu. Ne mandrim cu cel mai important aspect din istoria cladirii, si anume ca aceasta a fost prima constructie eclectica din centrul istoric al Capitalei. Adresa la care ne puteti gasi in orice moment este Strada Sfintilor, nr.7. Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au ocupat de amenajarea si de renovarea cladirii in totalitate. In plus toate produsele care fac parte din aceasta minunata amenajare exterioara le puteti gasi in portofoliul Noblesse Group.

RESTAURARE CLADIRE VECHE CU DESIGN IMPRESIONANT

Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au implicat in totalitate in acest proiect de restaurare Palatul Noblesse. Atentia cu care acestia au lucrat a fost cu atat mai mare cu cat cladirea a fost considerata o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului.  Cladirea are peste 135 de ani de existenta.

Aceasta constructie impresionanta a cunoscut mai multe perioade istorice. Aceasta a existat in timpul perioade Berkiwitz. In plus a fost in trecut Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei din sectorul 2 care a avut loc din perioada nationalizarii si pana in perioada postcomunista si de abandon.

Realizam de fiecare data cele mai interesante proiecte pentru spatii comerciale realizate cu mult interes si creativitate. Specialistii nostri s-au implica total in toate proiectele realizate.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

RESTAURARE PALATUL NOBLESSE

Palatul a intrat in posesia Noblesse Group in anul 2012. Compania Noblesse Group detine mai multe branduri si este specializata in domeniul designului de interior dar si a industriilor culturale.

Putem spune ca aceasta cladire a devenit in prezent unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, mai exact este un concept unic in Europa.

STILURI DE AMENAJARE FOLOSITE IN DESIGNUL EXTERIOR AL PALATULUI NOBLESSE

Acest proiect este realizat de echipa Noblesse Group si reprezinta o incursiune de mai multe stiluri asa cum ar fi cel baroc si nenumarate perioade. Ludovic al XV-lea si al XVI-leaRococo, se va intalni la parter in timp ce la etaj vom intalni mai multe stiluri precum: neoclasic, contemporan, victorian si art deco. Stilul industrial este  prezent la demisolul cladirii care adaposteste birourile  Noblesse Group si bineinteles Biblioteka.

Palatul Noblesse are parte de elemente originale care au fost restaurate cu multa grija.  Aceste elemente sunt cele care completeaza cladirea si printre ele enumeram sobele, tamplaria interioara, stucaturile si nu in ultimul rand finisajele de lux si dotarile tehnice performante.

In acest spatiu au fost combinate numeroase piese de mobilier si decoratiuni care apartin mai multor producatori care sunt tot reprezentati de Noblesse Group.

UN PROCES AMPLU DE RENOVARE

Echipa noastra a fost implicata in toate etapele pe care restaurarea acestei cladiri le-a necesitat. Managementul de proiect a implicat aspecte precum: coordonarea tuturor activitatilor, inginerie de constructii dar si multe altele.

Echipa Noblesse Group se mandreste cu amenajari de cladiri istorice de cea mai inalta calitate. Toate proiectele care sunt realizate de Noblesse Group sunt tratate cu profesionalism si cu pasiune.

Poti vedea oricand iti doresti imaginile initiale.

Pentru mai multe detalii poti vizualiza randarile care au stat la baza proiectului.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest