Restaurare Palatul Noblesse, Bucuresti

RESTAURARE PALATUL NOBLESSE BUCURESTI

Ne face o desoebita placere sa va prezentam Palatul Noblesse, o frumoasa cladire monument istoric. Cladirea a fost construita in anul 1881, absolut tot ce tine de designul si de realizarea acesteia s-a efectuat dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu. Ne mandrim cu cel mai important aspect din istoria cladirii, si anume ca aceasta a fost prima constructie eclectica din centrul istoric al Capitalei. Adresa la care ne puteti gasi in orice moment este Strada Sfintilor, nr.7. Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au ocupat de amenajarea si de renovarea cladirii in totalitate. In plus toate produsele care fac parte din aceasta minunata amenajare exterioara le puteti gasi in portofoliul Noblesse Group.

RESTAURARE CLADIRE VECHE CU DESIGN IMPRESIONANT

Designerii si arhitectii Noblesse Group s-au implicat in totalitate in acest proiect de restaurare Palatul Noblesse. Atentia cu care acestia au lucrat a fost cu atat mai mare cu cat cladirea a fost considerata o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului.  Cladirea are peste 135 de ani de existenta.

Aceasta constructie impresionanta a cunoscut mai multe perioade istorice. Aceasta a existat in timpul perioade Berkiwitz. In plus a fost in trecut Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei din sectorul 2 care a avut loc din perioada nationalizarii si pana in perioada postcomunista si de abandon.

Realizam de fiecare data cele mai interesante proiecte pentru spatii comerciale realizate cu mult interes si creativitate. Specialistii nostri s-au implica total in toate proiectele realizate.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

RESTAURARE PALATUL NOBLESSE

Palatul a intrat in posesia Noblesse Group in anul 2012. Compania Noblesse Group detine mai multe branduri si este specializata in domeniul designului de interior dar si a industriilor culturale.

Putem spune ca aceasta cladire a devenit in prezent unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, mai exact este un concept unic in Europa.

STILURI DE AMENAJARE FOLOSITE IN DESIGNUL EXTERIOR AL PALATULUI NOBLESSE

Acest proiect este realizat de echipa Noblesse Group si reprezinta o incursiune de mai multe stiluri asa cum ar fi cel baroc si nenumarate perioade. Ludovic al XV-lea si al XVI-leaRococo, se va intalni la parter in timp ce la etaj vom intalni mai multe stiluri precum: neoclasic, contemporan, victorian si art deco. Stilul industrial este  prezent la demisolul cladirii care adaposteste birourile  Noblesse Group si bineinteles Biblioteka.

Palatul Noblesse are parte de elemente originale care au fost restaurate cu multa grija.  Aceste elemente sunt cele care completeaza cladirea si printre ele enumeram sobele, tamplaria interioara, stucaturile si nu in ultimul rand finisajele de lux si dotarile tehnice performante.

In acest spatiu au fost combinate numeroase piese de mobilier si decoratiuni care apartin mai multor producatori care sunt tot reprezentati de Noblesse Group.

UN PROCES AMPLU DE RENOVARE

Echipa noastra a fost implicata in toate etapele pe care restaurarea acestei cladiri le-a necesitat. Managementul de proiect a implicat aspecte precum: coordonarea tuturor activitatilor, inginerie de constructii dar si multe altele.

Echipa Noblesse Group se mandreste cu amenajari de cladiri istorice de cea mai inalta calitate. Toate proiectele care sunt realizate de Noblesse Group sunt tratate cu profesionalism si cu pasiune.

Poti vedea oricand iti doresti imaginile initiale.

Pentru mai multe detalii poti vizualiza randarile care au stat la baza proiectului.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Amenajare restaurant exotic luxury Giurgiu

Oază Exotică de Verdeață: Designul Interior al Restaurantului din Giurgiu În inima pitorescului oraș Giurgiu, se găsește o bijuterie a designului interior care aduce natura în mijlocul orașului. Acest restaurant unic, care poartă amprenta naturii și a exotismului, ne...

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Pin It on Pinterest