fbpx

Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Proiect De Arhitectura Si Amenajare Exterioara

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 6

Proiect de arhitectura hotel

Arhitectii si designerii Noblesse Group au lucrat intens la un proiect amplu de hotel, ocupandu-se atat de proiectul de design interior, cat si cel de exterior. La exterior au refacut fatada Salis Hotel & Medical SPA 4* Turda si au reusit sa ii confere un nou look, in perfecta concordanta atat cu stilul interior de amenajare a camerelor, dar si cu intregul concept de hotel de 4 stele dotat cu un SPA care cuprinde piscina, zona de sauna, hammam, salon de masaj etc.

 

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 3
Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 4

 

Proiect de amenajare exterioara hotel

Detaliile accentuate cu ajutorul tonurilor de maro roscat au rolul de a diferentia acest frumos hotel de toate celelelalte cladiri. Un alt element important il constituie iluminatul arhitectural al acestei cladiri. Intreaga echipa a lucrat la arhitectura exterioara si interioara a acestui hotel.

 

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 2

 

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru orice tip de proiect de arhitectura. Veti avea parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor voastre.

 

“One of the great beauties of architecture is that each time, it is like life starting all over again.”

Renzo Piano

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse

 

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de arhitectura, cum ar fi proiecte de case, proiecte de vile, proiecte de case de vacanta, proiecte de spatii comerciale, proiecte de restaurari case, fiecare proiect fiind o reala provocare, fie ca vorbim de proiecte in stil clasic sau proiecte in stil modern.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Share on