fbpx

Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Proiect De Arhitectura Si Amenajare Exterioara

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 6

PROIECT DE ARHITECTURA SI AMENAJARE EXTERIOARA

Va prezentam cu multa emotie acest proiect de arhitectura si amenajare exterioara realizat de arhitectii si designerii Noblesse Group.  Echipa noastra a lucrat cu multa atentie la acest proiect amplu de hotel deoarece acestia au avut de realizat atat interiorul cat si exteriorul hotelului. La exterior, echipa noastra a refacut fatada Salis Hotel & Medical SPA 4* Turda si a reusit sa ii confere hotelului un aspect nou. Acesta este in perfecta simetrie cu stilul interior de amenajare a camerelor dar si cu intregul concept de hotel de 4 stele care este dotat cu un centru SPA. Hotelul are mai multe zone de interes, printre acestea enumeram: zona de sauna, hammam si salon de masaj.

HOTEL SALIS CU ELEMENTE MODERNE

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group s-a ocupat de amenajarea exterioara a acestui hotel. Paleta cromatica a acestui proiect de amenajare exterioara este destul de restransa, echipa noastra a folosit nunate placute de alb si maro. Hotelul se bucura cu ajutorul paletei cromatice de mai multa delicatete. In plus ferestrele de mari dimensiuni ofera mai multa luminozitate acestei incaperi. Plantele prezente in acest proiect aduc un plus de naturalete.Va prezentam aici si proiectul realizat de noi pentru interiorul acestui hotel.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 3
Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 4

 

PROIECT DE AMENAJARE EXTERIOARA HOTEL

Tonurile de maro roscat au rolul de a diferentia acest frumos hotel de toate celelalte cladiri prezente in aceasta zona. Un alt element important este iluminatul architectural al acestei cladiri. Toata echipa Noblesse Group a lucrat intens la arhitectura exterioara si interioara a acestui hotel.

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse 2

 

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group te pot ajuta oricand cu realizarea unui proiect de arhitectura. Vei avea parte in orice moment de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului si vei avea certitudinea ca rezultatul final va fi unul care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Proiect salis hotel medical spa 4 stele turda amenajare exterioara Noblesse

 

Echipa Noblesse Group realizeaza, proiecte de restaurari case in cel mai inedit mod posibil. Tratam fiecare proiect ca o reala provocare si ne implicam in totalitate in realizarea acestora.

Share on