Salon De Beauty – Proiect De Design Interior In Stil Luxury

PROIECT DE DESIGN IN STIL LUXURY

Fiecare proiect realizat de echipa Noblesse Group este realizat cu multa pasiune si cu multa creativitate.. In acest articol vom vorbi despre un salon de beauty care a fost realizat cu ajutorul unor produse de top care fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Acest salon de beauty este amplasat intr-o cladire monument istoric si care a fost restaurata. Aceasta a fost transformata cu succes intr-un salon de infrumusetare prin regandirea spatiului si prin compatrimentarea acestuia.

Paleta cromatica este realizata din nuante placute si puternice. Negrul prezent in scaune si in sertare ofera eleganta intregii amenajari. Nuantele de albastru prezente in canapea si fotolii ofera pretiozitate si lux intregii amenajari.

AMENAJARE SALON DE BEAUTY

Designerii si arhitectii de interior Noblesse s-au ocupat in intregime de amenajarea acestui proiect de design interior in stil luxury. Designul elegant iar elementele pretioase fac ca acest salon sa se numere printre cele mai cunoscute.

In acest proiect de  amenajare interioara spatiu comercial, echipa Noblesse Group s-a ocupat in intregime de realizarea unei atmosferi placute. Piesele de mobilier, finisajele si corpurile de iluminat care au fost folosite in cadrul acestei amenajari interioare fac parte din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life!

PROIECT DE DESIGN INTERIOR SALON DE BEAUTY

Echipa Noblesse Group a optat pentru un stil luxury cu un touch clasic. Toate acestea sunt in ton cu arhitectura interioara a acestei superbe case. Sunt scoase in evidenta accentele de culoare de albastru si alama.

DESIGN INTERIOR IN STIL LUXURY

Finisajele pentru care au optat designerii Noblesse Group sunt lucioase si pretioase, acestea sunt: marmura, catifea albastra si bineinteles accente de alama. Intregul spatiu este compartimentat in zone precum: zona de spalat, zona de coafat si o zona de shooting realizata special pentru mirese. A mai fost gandita si o zona speciala pentru barbati.


Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de amenajare frizerii si amenajari interioare cladiri de patrimoniu cu cele mai bune piese de mobilier. Atentia acestora la detalii reuseste sa ofere o amenajare interioara de succes.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest