fbpx

Sediu Agentie De Marketing Digital – Amenajare Interioara In Stil Modern-Industrial

Sediu agentie de marketing digital- Amenajare interioara stil modern-industrial

PROIECT DE AMENAJARE INTERIOARA IN STIL MODERN- INDUSTRIAL

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest proiect de amenajare sediu de agentie in care echipa Noblesse Group s-a implicat in totalitate. Intregul proiect a implicat crearea unui ambient industrial unde betonul aparent existent si tubulatura de instalatii electrice si termice au fost pastrate in starea lor initiala. Biroul managerului a avut parte de spatii ergonomice, aerisite si fiecare piesa are o utilitate foarte bine definita. Designerii nostri au folosit accente de caramida aparenta in biroul managerului, in sala de conferinte, in biroul de constabilitate si in toate birourile open-space astfel incat stilul vintage sa fie cat mai bine conturat.

SEDIU DE AGENTIE CU ELEMENTE MODERNE – INDUSTRIALE

Paleta cromatica care se foloseste in acest proiect de amenajare insufla modernism prin toate piesele selectate. Tablorile prezente pe pereti confera intregului spatiu o personalitate aparte, reusind in acest mod sa indulceasca imaginea de ansamblu. Pe langa acest touch delicat, tablourile ajuta si la personalizarea locului.
Piesele de mobilier, corpurile de iluminat si finisajele care au fost utilizate in acest proiect de amenajare interioara in stil modern – industrial fac parte din portofoliul Noblesse Group. Cu ajutorul lor arhitectii de interior si designerii Noblesse Group au reusit sa ofere o amenajare interioara de succes.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

SEDIU DE AGENTIE CARE TE CUCERESTE INSTANT

Elementele liniare realizate din lemn brut nu au cum sa treaca neobservate, mai ales ca toate acestea sunt prezente in toate incaperile de birouri. Alte elemente care se fac instant remarcate sunt confectiile metalice din tabla perforata. Paleta coloristica este realizata din tonuri de gri, negru si alb. Pe langa aceste nuante vom mai gasi si accente de culoare galben, portocaliu si bleu care sunt prezente in bucatarie, in sala de conferinte si in baie.

 

AMENAJARE INTERIOARA CU STIL

Bineinteles ca stilul vintage este pus in valoare prin suprafetele brute, nefinisate si care au un accent mat.

Echipa Noblesse Group se mandreste cu cele mai interesante proiecte de design interior sedii de companii realizate la cheie. Designerii nostri iti stau oricand la dispozitie pentru a aduce la viata cele mai interesanate idei de amenajare pe care le ai.

Share on