fbpx

Sediu Agentie De Marketing Digital – Amenajare Interioara In Stil Modern-Industrial

Sediu agentie de marketing digital- Amenajare interioara stil modern-industrial

Proiect de amenajare sediu de agentie

Acest proiect de amenajare sediu de agentie, realizat de echipa Noblesse Group, a presupus crearea unui ambient industrial, in care s-a pastrat betonul aparent existent si tubulatura de instalatii electrice si termice vizibile. Designerii nostri au creat spatii ergonomice, aerisite, fiecare piesa avand o utilitate bine definita. De asemenea, au folosit accente de caramida aparenta in biroul managerului, in biroul de contabilitate, in sala de conferinte si in birourile open-space pentru a contura mai bine stilul vintage.

 

 

Amenajare interioara sediu de agentie

Putem observa elemente liniare din lemn brut in toate incaperile de birouri, precum si confectii metalice din tabla perforata. In amenajarea acestui proiect au predominat tonurile de gri, negru si alb, utilizandu-se si accente de culoare (galben, portocaliu, bleu) in bucatarie, in baie si in sala de conferinte.

 

“The essence of interior design will always be about people and how they live.”

Albert Hadley

 

Amenajare interioara in stil modern industrial

Suprafetele brute, nefinisate si accentele mate sunt alte elemente utilizate in aceasta amenajare sediu de agentie, reprezentative stilului vintage.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior la cheie, cum ar fi proiecte de design interior sedii de companii, proiecte de design interior spatii de birouri, fiecare proiect fiind o reala provocare.  Iti amintim ca designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie pentru o amenajare de la zero customizata, cu respectarea fidela a identitatii brandului tau.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on