fbpx

Terasa Companie Multinationala – Concept De Design Exterior In Stil Modern

Terasa Companie Multinationala – Concept De Design Exterior In Stil Modern

DESIGN EXTERIOR IN STIL MODERN

Va prezentam cu mult drag acest proiect de amenajare terasa in stil modern. Inainte de a realiza orice proiect de design interior sau proiect de design exterior in stil modern, echipa Noblesse Group este atenta atat la spatiul pe care trebuie sa il amenajeze dar si la dorintele clientilor si la nevoile acestora. Acest proiect de amenajare terasa se numara printre cele mai speciale proiecte realizate de echipa noastra. Zona in care este localizata terasa a fost o adevarata sursa de inspiratie in stabilirea stilului ales.

TERASA COMPANIE MULTINATIONALA

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group au avut un obiectiv important, acela de a integra terasa in peisajul urban. Luand in considerare faptul ca terasa este situata intr-un spatiu exterior s-a urmarit alegerea unor piese de mobilier care sa faca fata cu succes factorilor externi cu care vor intra in contact. Terasa are o suprafata de 300 de mp si are o capacitate de 130 de locuri. In plus reprezinta un spatiu perfect de socializare dar si un loc de servit masa pentru angajatii companiei. Bineinteles ca terasa este un loc bun in care se pot tine diverse petreceri. Echipa Noblesse Group s-a ocupat cu mult interes de acest proiect de amenajare terasa. Te poti bucura oricand aici de alte proiecte care au fost concepute de echipa Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

LOOK URBAN PENTRU TERASA COMPANIE

Corpurile de mobilier se completeaza in mod perfect cu designul modern si cu aspectul urban al acestora. In plus cu ajutorul acestora spatiul este mai elegant si mult mai aerisit. Piesele de mobilier care au fost folosite fac parte din colectia unor designeri celebri. Designul meselor a fost creat de Marc Sadler in timp ce designul scaunelor a fost realizat de Karim Rashid. Toate acestea au fost realizate astfel incat sa corespunda in mod perfect spatiilor exterioare.

 

UN CONCEPT DE DESIGN INTERESANT

Cu toate ca piesele de mobilier au un aspet fragil, acestea dau dovada de rezistenta la uzura dar si la intemperii. Atat masa cat si scaunele au un design versatil si sunt perfecte pentru terase si companii.

MOBILIER DE EXTERIOR VERSATIL

Structura de metal a meselor confera siguranta in timp ce invelisul din polietilena lumineaza pe timpul serii. Scaunele au un design versatil deoarece pot fi utilizate atat in exterior cat si in interior. Acestea ofera un confort deosebit si se potrivesc stilului modern al cladirii.

Umbrelele au o forma de lalele si au dimensiuni mari, mai exact de 6×6 metri. Acestea sunt iluminate si sunt dotate cu sisteme de drenaj. In plus pentru pardoseala s-a ales un sistem de deck cu ceramica.

 

Noblesse Group a utilizat in acest proiect de design terasa doar produse care fac parte din portofoliu.

Designerii si arhitectii de interior Noblesse Group va ofera cele mai interesante proiecte de design interior office-uri.

Share on