fbpx

Claudia Ureche

 

Claudia Ureche este o pictoriță româncă care face parte din portofoliul de artiști ai Agenției de Artă “Fusion Arts” creată de Noblesse Group.

“Sunt un artist autodidact, născut și crescut în România. Desenez de când eram mică, dar numai pentru sufletul meu. Am vrut să fac asta de mult, însă nu mi-am luat dorințele prea în serios … M-am luptat întotdeauna cu ceea ce îmi doresc cu adevărat și cu ce se așteaptă alți oameni de la mine.

Am început să pictez acum aproximativ 2 ani din întâmplare … Am vrut să încerc ceva nou și am descoperit cea mai bună modalitate de a îmi creiona sentimentele. Ceea ce mă inspiră sunt sentimentele duale, bătălia care există în fiecare dintre noi, alegerile pe care trebuie să le luăm, conduse sau nu de frică, fără să ne dăm seama că avem o singură viață …

Prin munca mea, încerc să dezvălui sentimente ascunse care sunt în fiecare dintre noi. Încerc să fac să se vadă infinitatea posibilităților care ne sunt la îndemâna, trebuie doar să vă deconectați din lumea reală și să începeți să visați.

Fiecare tablou este o parte a sufletului meu, este o poveste în care sper să se regăsească fiecare și să îi dea curajul să aleagă ceea ce îl îndeplinește, să înțeleagă unicitatea vieții și frumusețea ei dincolo de așteptările celorlalți.”

 

Exist from your mind

Tehnică: pictură în acril pe pânză

Dimensiune: 70 × 50 cm.

Ascultați tăcerea din spatele zgomotului … îl puteți auzi?

What you think, you become

Tehnică: pictură în acril pe pânză

Dimensiune: 70x50cm

Uneori uităm că devenim ceea ce gândim și ne lăsăm definiți prin gânduri care nu ne aparțin.

 

 

When I grow up” 

Tehnică: pictură în acril pe pânză

Dimensiune: 50 × 70 cm

Speram să fiu … și sunt