fbpx

Daniel Rădulescu

 

“Numele meu este Daniel Rădulescu, m-am născut în 1990 într-unul dintre cele mai frumoase orașe din România: Brașov. Acolo am studiat grafica tradițională la Școala de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch”. La 18 ani, am lăsat totul în urmă și m-am mutat în București. De unul singur, în acest oraș uimitor și dinamic, am început o viață nouă. După mulți ani de muncă asiduă, mi-am dezvoltat cu succes propria afacere și am început să studiez sculptura la Universitatea Națională de Arte Plastice din București. În prezent fac parte din portofoliul de artiști ai Agenției de Artă “Fusion Arts” creată de Noblesse Group.

Până în prezent, am colaborat cu peste 80 de companii și mărci renumite, precum Samsung, Ubisoft, Radox, Aragon Group, VIA.ZZO, Beck’s, BRD și diverse televiziuni și fundații.

 

Am avut și șansa de a lucra cu instituții publice și private dintre care cele mai notabile sunt Consiliul Local al Municipiului București și Muzeele din România și Veneția.

Studiourile grafice sunt, de asemenea, pe lista mea de colaborări, una dintre ele fiind „Carioca Studio”, cea mai mare companie din România care oferă servicii bazate pe concept de imagine.

 

Experiența mea cu artele vizuale este foarte diversă, în afară de lucrarea menționată, am luat parte la mai mult de 20 de evenimente live (una difuzată în direct în 8 țări europene) și am încurajat și ghidat peste 200 de copii în arta desenului.

Sunt excepțional de mândru că am coordonat numeroase proiecte dintre care cel mai remarcabil a fost legat de Muzeul de Istorie din Suceava și cel mai recent proiect al meu: coordonarea proiectării unui etaj terasa complex pentru cel mai mare mall din România: Park Lake.

 

Expoziții:

 

2018

Expoziție individuală · CREART „Lucrurile străine”, realizată de Răzvan Ion · București

Expoziție de grup · Braderie de l’Art – La Condition Publique din Franța

Expoziție de grup · Galeria PAVOT · București

Expoziție privată solo · la World Trade Center împreună cu 3M

Expoziție de grup · Art Walk Street – Qreator – a câștigat premiul I.

Expoziție privată solo · Palatul Ghika împreună cu 3M Company

Expoziție individuală „ Ceasuri de lux HELVETIA ”· m e и t a l

Expoziție de grup · Palatul Noblesse – Fusion art

Arta fuziunii 2018 la Palatul Noblesse

Expoziție de sculpturi și desene la LABORNA – galerie de artă contemporană

 

2017

 

Expoziție individuală · „Sudură – emoții” · Galeria Kube Musette · București

Expoziție de grup · Cluj-Napoca

Expoziție de grup · Palatul Noblesse – „MultiBrand Concept ShowRoom” – București

Expoziție de grup · Palatul Noblesse „Fusion ART”

Expoziție de grup · „Biblioteca Națională” Licența universitară UNARTE

 

Expoziție individuală ”Metalul, Eu! ”· Galeria Kube Musette · București

Lucruri străine

 

„Comunicarea non-verbală transpusă în lumină și fum face ca oțelul să fie doar un obiect personal și ideal pentru a face fuziunea cu alte obiecte. Sculptura comunică cu întregul spațiu, unde am folosit lumină și fum pentru a inunda fiecare atom din cameră. Acesta este motivul pentru care sculptura pare să respire și să comunice cu spectatorul. „

 

 

Runner

Split