fbpx

Eduard Achiței

 

Eduard Achiței face parte din portofoliul de artiști ai Agenției de Artă “Fusion Arts” creată de Noblesse Group. „M-am născut în 1984 în România, regiunea Moldovei unde mi-am petrecut copilăria la Bacău. De la o vârstă fragedă am avut interes deosebit pentru pictură iar prima mea expoziție publică a fost în timpul școlii primare într-o galerie de artă locală.

 

Am început să pictez din nou în 2009 folosind vopsea acrilică și am studiat tehnici de pictură.

După o perioadă de călătorie și de ședere în diferite orașe, m-am stabilit în București, unde m-am conectat mai mult cu lumea artistică.

 

Estetica mea nu se bazează pe limbajul vizual academic. Caut în mod constant să implementez într-un mod naiv, dar foarte metodic, un anumit conținut emoțional pe pânză.

 

Cuvântul pe care îl creez este înrădăcinat în imaginație de la concepte abstracte la tărâmul fanteziei și al personajelor create, de la mediul psihedelic la natura detaliată, creând o punte între felul în care percep emoțional cuvântul și modul în care vreau să-l exprim către ochi. Tablourile mele sunt încercarea mea de a conecta privitorul la povestea pe care vreau să o povestesc.”

 

Regrete

Tema: personaje abstracte

Tehnică: acrilic pe pânză

Dimensiune: 50x70cm

 

Portret de familie

Tema: satiră fantastică și socială transpusă comic în viața animalelor acvatice

Tehnică: acrilic pe pânză

Dimensiune: 50x70cm

 

Ascultă-ți gândurile

Tema: portretul unei persoane atemporale într-o perspectivă nostalgică

Tehnică: acrilic pe pânză

Dimensiune: 50x70cm