Palatul Noblesse

Biblioteka Hub

Dar calatoria nu se opreste aici, caci in subteran, casa aceasta mare mai are si alte cotloane si camere ascunse care nu au scapat sapaturilor noastre. Demisolul adaposteste pe langa birourile Noblesse Group si un alt spatiu inedit, pe care l-am numit Biblioteka Hub.

Biblioteka-Hub reprezinta un concept urban, in stil industrial realizat de Noblesse Group, in care se pastreaza caramida originala a cladirii de la 1881, fiind adusa la cele mai inalte standarde prin lucrarile de consolidare, restaurare, dotarile tehnice de incalzire in pardoseala, aport de aer proaspat si aer conditionat. Un detaliu care confera un plus de originalitate spatiului este reprezentat de plafonul de sticla de deasupra incaperii, sustinut de o structura metalica foarte rezistenta.

UN LOC UNIC CHIAR IN CENTRUL BUCURESTIULUI

Aceasta dispune de 2 intrari, una din interior si una din exterior, cea de-a doua ducand direct catre terasa Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, un spatiu generos si relaxant, o oaza de verdeata si intimitate in atmosfera istorica a Bucurestiului. In ceea ce priveste capacitatea, spatiul este adaptabil in functie de tipul evenimentului.

Toate produsele folosite la designul Biblioteka – Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, placile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari si renumiti producatori de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Group

Te invitam la palat sa descoperi aceasta superba si versatila amenajare!

Special Moments that Live Forever!

Pin It on Pinterest