Palatul Noblesse

Hol Central

Un hol prin definitie este un spatiu de trecere, insa Palatul Noblesse reinterpreteza defintia clasica a incaperii, invitandu-va sa experimentati stilul Baroque adaptat zilelor noastre.

HOLUL CENTRAL: LOCUL UNDE INCEPE POVESTEA EVENIMENTULUI TAU

Te asteptam in cea mai speciala locatie din inima Bucurestiului pentru a crea noi amintiri frumoase intr-o resedinta boiereasca, construita la final de secol XIX.

Palatul Noblesse este un monument istoric, restaurat, plin de poveste si piese de mobilier impresionante create de designeri cunoscuti, menit sa transpuna in realitate orice tip de eveniment, indiferent de natura sa culturala, mondena, privata sau corporate.

Un medalion din marmura, o imbinare perfecta de forme si culori asemenea unui covor pretios este primul lucru care capteaza privirea vizitatorului. Medalionul de marmura este o creatie desavarsita de diferite imbinari de pietre naturale , forme si culori, utilizandu-se peste 3500 de bucati si 6 tipuri de marmura, taiate perfect dupa conturul desenelor prin tehnica water jet.

Inca din holul central veti observa elemente de mobilier si decoratiuni in stil baroque. Un stil aparut la finalul anilor 1600, in Italia, inspirat din arhitectura Bisericii Romane-Catolice, fiind unul din cele mai glamour stiluri de arhitectura si design interior.

Special Moments that Live Forever!

Pin It on Pinterest