fbpx

Camera Cavalerului

Camera Cavalerului Palatul Noblesse Sedinte Foto Evenimente Corporate si Private Centru Bucuresti

 

Aceasta incapere este prima care te intampina odata ajuns la etaj . Aici poti vedea cat de minunate sunt si alte stiluri, asa cum ti-ai dori sa le vezi cu siguranta si la tine acasa. Le-am impletit si le-am combinat, caci greu ne-a fost sa le alegem si sa le lasam singure intr-o camera. Asa ca, puse impreuna, am creat incaperi eclectice si diferite de care sa te bucuri si sa te minunezi la vederea lor. Caci cu suflet si cu iscusinta am creat tot ce am creat si asa facem si cu alte proiecte de vis prin Noblesse Group.

 

Camera Cavalerului Palatul Noblesse Sedinte Foto Evenimente Corporate si Private Centru Bucuresti

 

Designul traditionalist intr-o lumina moderna

 

Este o incapere primitoare care te  seduce inca de la prima vedere prin imbinarea perfecta a tapetului cu parchetul intarsiat. Alura sofisticata si in acelasi timp traditionala este conferita de grinzile prezente la nivelul tavanului camerei.

Esenta luminii in aceasta camera este conferita de corpurile de iluminat cu linii clasice, care se evidentiaza subtil in designul traditionalist al camerei.

 

 

Vino sa descoperi Palatul Noblesse, plin de incaperi versatile pe diferite stiluri, situat  chiar in centrul Bucurestiului!

 

Special Moments that Live Forever!

Share on