fbpx

Tendinte in amenajari: Tapetul Exotic

tendinte in amanajari

Una dintre cele mai simple, dar cu un mare impact, tendinte in amenajari interioare este tapetul tropical. Imprimeurile exotice cu frunze de palmier, ainimale salbatice, vegetatie abundenta si luxurianta sunt cateva dintre caracteristicile acestui model de tapet care a atras atentia designerilor de interior din toata lumea.

In acest articol va vom prezenta ultimele tendinte in amenjari 2020 in ceea ce priveste tapetul si intoarcerea la natura.

Tendinte in amenajari – intoarcerea la natura

Atunci cand simti nevoia de a aduce un plus de culoare si de viata in casa ta, tapetul tropical este alegerea perfecta pentru a improspata aspectul incaperii rapid si fara prea multa bataie de cap.

Anul 2020 a reprezentat intoarcerea la natura in designul interior prin texturi naturale, fie ca ne referim la piese de mobilier din lemn neslefuit sau pereti acoperiti cu tapet reliefat sau simplu, textile pentru casa din tesaturi pretioase, sunt cateva dintre preferintele designerilor pentru acest an.

Tapetul asigura un finisaj perfect pentru intreaga locuinta si iti permite sa creezi decoruri spectaculoase si practice, sa oferi o noua viata intregului spatiu.

Culorile sunt o parte importanta care stau la baza designului interior in 2020, se pare ca vorbim despre o afinitate pentru nuantele pamantii si lemnoase, dar si pentru tonurile de verde menite sa creeze un ambient cat mai natural si relaxant.

De aceea echipa de arhitecti si designeri Noblesse recomanda tapetul exotic atunci cand iti doresti o schimbare impresionanta a locuintei, este o metoda destul de rapida si simpla care are un impact vizual foarte puternic si care iti schimba starea imediat ce ai intrat in spatiul respectiv.

Vezi aici un proiect realizat de echipa Noblesse pentru un restaurant fine dining, in care au inclus tapetul exotic intr-un cadru de poveste.

Lasa-te inspirat si de alte proiecte din protofoliul Noblesse Group.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life

amenajari 2020
tendinte in design 2020

 

Abundenta de culori face ca fiecare tapet sa transpuna o stare de bine si de relaxare! Ideal pentru living-uri sau zonele de dining.

 

design interior tapet exotic
tendinte in 2020

 

Care este modelul tau preferat?

 

tapet exotic 2020
amanajrai 2020 tapet exotic
tendinte in design tapet

Share on