Tendinte in amenajari: Tapetul Exotic

Una dintre cele mai simple, dar cu un mare impact, tendinte in amenajari interioare este tapetul tropical. Imprimeurile exotice cu frunze de palmier, ainimale salbatice, vegetatie abundenta si luxurianta sunt cateva dintre caracteristicile acestui model de tapet care a atras atentia designerilor de interior din toata lumea.

In acest articol va vom prezenta ultimele tendinte in amenjari 2020 in ceea ce priveste tapetul si intoarcerea la natura.

Tendinte in amenajari – intoarcerea la natura

Atunci cand simti nevoia de a aduce un plus de culoare si de viata in casa ta, tapetul tropical este alegerea perfecta pentru a improspata aspectul incaperii rapid si fara prea multa bataie de cap.

Anul 2020 a reprezentat intoarcerea la natura in designul interior prin texturi naturale, fie ca ne referim la piese de mobilier din lemn neslefuit sau pereti acoperiti cu tapet reliefat sau simplu, textile pentru casa din tesaturi pretioase, sunt cateva dintre preferintele designerilor pentru acest an.

Tapetul asigura un finisaj perfect pentru intreaga locuinta si iti permite sa creezi decoruri spectaculoase si practice, sa oferi o noua viata intregului spatiu.

Culorile sunt o parte importanta care stau la baza designului interior in 2020, se pare ca vorbim despre o afinitate pentru nuantele pamantii si lemnoase, dar si pentru tonurile de verde menite sa creeze un ambient cat mai natural si relaxant.

De aceea echipa de arhitecti si designeri Noblesse recomanda tapetul exotic atunci cand iti doresti o schimbare impresionanta a locuintei, este o metoda destul de rapida si simpla care are un impact vizual foarte puternic si care iti schimba starea imediat ce ai intrat in spatiul respectiv.

Vezi aici un proiect realizat de echipa Noblesse pentru un restaurant fine dining, in care au inclus tapetul exotic intr-un cadru de poveste.

Lasa-te inspirat si de alte proiecte din protofoliul Noblesse Group.

Noblesse Adds Value For The Good Life

Abundenta de culori face ca fiecare tapet sa transpuna o stare de bine si de relaxare! Ideal pentru living-uri sau zonele de dining.

Care este modelul tau preferat?

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Luxury restaurant – hotel Regal Mamaia

Daca te cazezi la Hotel Regal, nu poti rata ocazia de a lua masa in restaurantul acestei locatii. Cu siguranta nu te poti simti altfel, decat extraordinar, in incinta acestui loc de poveste. Restaurantul Hotelului Regal este conceput intr-un mod cu totul aparte....

Design interior hotel clasic – hotel Regal

Design interior hotel clasic – hotel Regal

De cate ori nu ti-ai dorit sa te simti precum un print sau o printesa? Lobby Hotel Regal reuseste sa te transpuna intr-o poveste regala, datorita design-ului impresionant. Acest lobby are un design cu totul special, realizat intr-un stil de baroc reinterpretat, ce iti...

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble – Amenajare cofetarie in stil eclectic

Double Crumble este o cofetarie realizata cu foarte mult bun gust. In interiorul acestei locatii s-a pus mult accentul pe design, deoarece, de cele mai multe ori, acesta este cel care atrage potentialii clienti. Double Crumble este realizat de catre echipa Noblesse cu...

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Casa in stil clasic – Un camin ce ofera multa stare de bine

Nu are cum sa nu te surprinda si fascineze aceasta casa din Oradea, realizata cu ajutorul echipei Noblesse. Mai multi experti si-au scos la iveala creativitatea, originalitatea si ideile, pentru a obtine o vila superba, cu un aspect exceptional. Detaliile unei case...

Pin It on Pinterest