fbpx

Tips and Tricks: Amenajarea balconului in 2020

Amenajarea balconului in 2020

 

Amenajarea balconului in 2020 este o necesitate pentru ca atunci cand vine vorba despre amenajarea apartamentului, balconul este deseori lasat pe ultimul loc, fiind considerat o incapere mai mult pentru depozitare!

Balconul poate sa constituie un spatiu de depozitare dar si o zona de relaxare! Am selectat pentru tine cateva idei de amenajare a balconului, indiferent de spatiul de care dispui trebuie sa urmezi cateva principii de amenajare pentru spatiile mici: folosirea zonelor verticale pentru depozitare sau decorare, alegerea unui mobilier modular si a pardoselii, care necestita mare tentie pentru ca poate incarca spatiul foarte tare daca nu alegi ceva cat mai simplu.

In cazul in care vrei ca balconul tau sa devina o extensie a casei si sa fie cat mai confortabil, trebuie sa optezi pentru decoratiuni si accesorii textile cum ar fi covorasele, pernele si paturile. De asemenea corpurile de iluminat pot transforma acest spatiu intr-un mic refugiu pentru tine.

Amenajarea balconului in 2020 poate fi o provocare creativa si placuta pentru tine! Daca vrei sa il transformi intr-o oaza de poveste, sau iti doresti un spatiu extra pentru depozitare, iti vom prezenta doua metode simple si rapide de desing interior pentru a-ti crea o incapere conform nevoilor tale.

 

Sursa foto: Pinterest

Trenduri de design interior 2020 – o oaza de verdeata la tine acasa!

 

Materiale naturale sunt din nou in atentia designerilor de interior in 2020, piatra, lemnul, impletiturile si plantele de interior sunt combinatia ideala de a va conecta mai bine cu natura.  Lemnul a fost si va fi mereu prezent in amenajarile de interior in mobilier sau in decoratiuni, chiar si in corpurile de iluminat, este un material care poate fi folosit foarte usor si care este de mare impact, el va aduce mereu caldura unui spatiu.

Indiferent de stilul de design interior pe care il abordezi fie el clasic sau modern, pernele si ghivecele cu flori nu trebuie sa lipseasca din amenajarea balcunului tau, ele vor infrumuseta si vor da viata instant incaperii, transformandu-l intr-o oaza de relaxare, perfecta pentru a-ti servi cafeaua de dimineata sau pentru a lucra de acasa.

 

 

Sursa foto: Pinterest

 

Spatii de depozitare folosite in decorarea balconului

Cum combini utilul cu placutul? Balconul poate fi amenajat si organizat pentru a deveni locul ideal de depozitare dar si un loc unde te poti relaxa in timpul liber.

In functie de nevoile si gusturile tale, il poti transforma intr-o debara, in care sa depozitezi lucrurile, folosind dulapuri si etajere in ambele margini ale balconului, iar in loc de o bancuta sau un scaun, poti folosi o cutie peste care sa pui niste perne comode, ca sa te poti bucura alaturi de familie sau de prieteni de spatiul oferit de balcon.

De asemenea trebuie sa fim foarte atenti cum alegem decoratiunile pentru balcon, deoarce au un rol foarte important in amenajarea lui. Acestea pot da culoare sau pot da un plus de frumusete incaperii.

Noblesse Group are o gama larga de colectii din care te poti insipira sa iti amenajezi balconul in 2020.

Sursa foto: Pinterest

Share on