fbpx

Archive

Animatie video – Proiect aprovizionare urbana – Brasov

aminatie video 3d

Suntem bucurosi sa va prezentam unul dintre cele mai recente proiecte, realizate de echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse Group. Aceasta animatie video ne prezinta informatii utile despre acest proiect de aprovizionare urbana, mai precis a procesului de cross-docking, implementat in doua hale, una de logistica si alta de productie, pozitionate in Brasov.

Cross-docking-ul este o tehnica logistica, care ajuta la eliminarea sau la scaderea activitatilor de depozitare si a timpului de ridicare a marfurilor. Este un sistem smart implementatΒ  in cadrul unui depozit ce pastreaza doar functatiile de primire si de livrare si care ajuta la dinamizarea circuitului dintre producator, distribuitor si clientul final

Animatie video – beneficii cross-docking

Acest proiect are ca interes eliminarea depozitarii produselor, prin transferarea marfurilor care se livreaza direct din trailerele care vin in cele care pleaca, astfel obtinand o durata scurta de stationare, fiind un mod mult mai sigur de lucru pentru angajati.

Cele doua hale se intind pe o suprafata de 30.000 mp2, iar locatia centrala, aflata in Brasov,Β  ofera acces rapid si usor la aeroporturile, porturile si caile ferate din Romania.

Cu 264 de locuri de parcare si 34 de zone de descarcare pentru camioane, acest proiect iese in fata datorita tehnologiei de ultima ora a utilajelor folosite, ce ofera timp foarte scurt de livrare a produselor catre consumator.

Sistemul automat de scanare a placutelor de inmatriculare, sistemul automat de cantarire a marfurilor si inregistrare in CRM, sistemul automat de incarcare si scanere a marfurilor in interiorul docurilor pentru sortare automata a produselor, sunt doar cateva din beneficiile acestui proiect.

In principiu, acest sistem de cross-docking ajuta companiile de distributie sa reduca activitatea de depozitare, avand ca beneficiu reducerea costurilor de depozitare, de manipulare si de transport.

Vezi mai multe detalii despre acest proiect in animatia video de mai jos.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life

Servicii design Noblesse Group – Animatie video

Amenajari

Descopera gama larga de servicii design Noblesse Group

Compania Noblesse Group iti pune la dispozitie o gama complexa de servicii design si arhitectura de interior, animatii video 3D, amenajare peisagistica sau sisteme exterioare de iluminat pentru a aduce la viata orice dorinta a clientlui!

Echipa de arhitecti de interior si designeri are o experienta solida in continua dezvoltare de proiecte de arhitectura de interior si design interior, unele dintre acestea in afara tarii. Portofoliul Noblesse Group este compus dintr-o gama larga de proiecte de arhitectura de interior, de la spatii publice si comerciale, la cele rezidentiale, cum ar fi case vechi sau cladiri monument istoric, iar pe langa toate acestea pentru a avea o viziune mai clara asupra conceptului propus clientului, echipa Noblesse Group, ofera serviciul de animatii video, acesta insemnand prezentarea dinamica a proiectului 3D si adaugarea de elemente in miscare.

Proiectele realizate de compania Noblesse Group au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior in fiecare an!Β  Daca anul trecutΒ  Noblesse Group a fost desemnat β€œBest Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards siΒ  a primit “Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, anul acesta a fost numit de catre BUILD Magazine “Residential Interior Design Studio of the Year 2020 – Romania” si β€œBest for Horeca Project Architecture, 2020 – Romania” de LUXlife Magazine.

 

We Create More Than Interiors, We Create The Vision Of Our Clients!

Proiect animatii video – Parc Agroalimentar – Rolex

animatii arhitecturale

 

Echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, va intampina cu un proiect animatii video – Parc Agroalimentar – Rolex,Β  la care a lucrat impreuna ore in sir pentru a dezvolta cel mai mare parc agroalimentar din Roamnia, de peste 1 milion m2.

Acest proiect a fost creat special pentru investitorii care sunt interesati sa isi dezvolte business-ul pe plan European, oferind strategia si logistica necesara de extindere a cailor de distribuire a produselor. Totodata ofera valorificarea legaturii cu teritoriul si imbunatatirea performantelor in gestionarea companiei.

Ce inseamna acest proiect de animatii video – Parc Agroalimentar – Rolex?

  1. Peste 100 de hectare de teren de dezvoltare;
  2. Pana la 400.000 mp pentru construirea cladirilor industriale;
  3. Are trei faze de dezvoltare pentru a atinge capacitatea maxima a spatiului;
  4. Pana la 200.000 mp alocati depozitelor pentru produsele agroindustriale;
  5. Peste 200.000 mp de spatiu verde;
  6. Investitii durabile de inalta tehnologie prietenoase cu mediul inconjurator.

Pozitionarea in Roamnia este ingredientul cheie care asigura acest proiect sa devina cel mai important centru agroalimentar din tara.

Noblesse Group prin serviciul de animatii video va ofera prezentarea dinamica punct cu punct a proiectului Parc agroalimentar Rolex, prin adaugarea de elemente in miscare pentru a reda o ambianta vie.

Noblesse Adds Value For The Good LifeΒ 

Animatie arhitecturala: hale de inalta tehnologie – Zaraza

animatie arhitecturala

Suntem bucurosi sa va prezentam acesta animatie arhitecturala: proiect complex hale de inalta tehnologie – Zaraza, dedicat investitorilor care doresc sa isi dezvolte business-ul intr-un mod cat mai corect si destept, localizat in Brasov, reprezentand zona industriala cheie.

Animatie arhitecturala – beneficii

Unul dintre cei mai importanti factori care stau la baza proiectului este locatia centrala care iti ofera acces la aeroporturile, porturile si caile ferate din Romania. Acest proiect consta in dezvoltarea a doua hale de intalta technologie, una de logistica si alta de productie, care iti ofera peste 11 hectare de teren de dezvoltare,Β  facilitati de logistica si productie premium, peste 400 de locuri de parcare si peste 50 de locuri de parcare si incarcare marfa pentru camioane.

Implementarea tehnologiei de ultima ora reduce considerabil implicarea si nevoia de angajati prin cantare automate pentru camioane, verificarea automata a locatiei camioanelor, sisteme de indentificare prin pagere,Β  camere de retea – care sunt proiectate special pentru supravegherea de la distanta a zonelor de tranzit corespunzatoare, bucla de inductie automata pentru a declansa barierele si o zona de check-in si check-out. Sistemul a fost gandit pentru a salva timp consumat cu verificarea documentelor si a protocoalelor de siguranta.

Noblesse Group prin serviciul de animatii video va ofera prezentarea dinamica a orcarui tip de proiect fie el de rezidential sau business.

Vezi mai multe detalii despre acest proiect in animatia video de mai jos.

Noblesse Adds Value For The Good LifeΒ 

Animatie video: Design Interior apartament Mamaia – Savoy

Animatii Video Proiect-apartament-cu-2-camere-in-mamaia-design-interior-Noblesse-in-stil-modern-randari 3d arhitecturale

Prin intermendiul serviciului de animatie video: design interior apartament, am reusit sa redam pana la cel mai mic detaliu frumusetea apartamentului cu 2 camere, situat in Mamaia pe malul marii.

ANIMATIE VIDEO: DESIGN INTERIOR APARTAMENT MAMAIA STIL MEDITERANEAN

Marea, aerul, soarele si nisipul stau la baza unui nou proiect de amenajare apartament in Mamaia in stil mediteranean realizat de echipa noastra de designeri de interior care s-au straduit sa creeze un spatiu perfect pentru iubitoirii de mare, in cadrul unui complex hotelier.

Astfel, designerii de interior Noblesse au ales o paleta cromatica in care se regasesc nunate calde de crem si beige, cu putine accente de albastru si negru care scot in evidenta nuanta lemnului si insertiile metalice de culoarea bronzului. Apartamentul este compartimentat in regim open-space ceea ce ne-a inspirat sa lasam lumina blanda a soarelui sa patrunda in tot apartamentul. Tema marina se regaseste in fiecare incapere, aceasta fiind introdusa prin diverse decoratiuni interioare.

Descopera si lasa-te cucerit de acest design interior apartament in stil mediteranean.

Designerii de interior Noblesse Group iti stau la dispozitie cu servicii complete pentru o amenajare personalizata. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior casa sau proiect de design interior apartament, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Noblesse Group Adds Value For The Good Life