Proiecte

Proiecte Design Interior

Acest serviciu este solutia completa si preferata de majoritatea clientilor nostri.

Odata stabilit proiectul de design interior, prin parcurgerea mai multor etape, asa cum sunt prezentate la serviciul design interior, o etapa extrem de importanta este implementarea si realizarea proiectului asa cum a fost conceput si agreat de beneficiar. Este o etapa care presupune foarte mult timp si competente complexe pentru coordonarea unor echipe multidisciplinare de constructori, instalatori, electricieni, montatori etc. Din fericire, aceasta etapa poate fi realizata chiar de profesionistii nostri.

Noblesse Group a fost desemnat in 2019 “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in 2019 in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Proiecte la Cheie

Specialiști

Compania noastra va pune la dispozitie specialisti pentru realizarea managementului de proiect, asigurand:

Coordonarea echipelor de specialisti

Lansarea de comenzi de produse

Planificarea livrarilor de produse la timp

Receptia acestora

Garantarea calitatii produselor si cantitatilor contractate

Urmarirea respectarii planurilor de constructii, de instalatii si a proiectului de design

Garantarea calitatii lucrarilor

Respectarea termenelor de lucrari

Receptii pe faze si receptia finala a proiectului

Predarea proiectului la cheie beneficiarului

Reducerea costurilor prin gestionarea profesionista a proiectului

Compania Noblesse Group ofera servicii complexe de vizualizare 3D si design interior. Serviciile de vizualizare 3D includ proiectare 3D, modelare 3D, randari 3D. Echipa noastra este specializata in amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, design interior spatii publice, amenajari interioare sedii de firma, design interior hoteluri, amenajari interioare cafenele, design interior restaurante, proiecte restaurare cladiri vechi si proiecte amenajare monumente istorice si proiecte arhitectura.

Pin It on Pinterest