Arhitectură

Proiecte Arhitectură

Oferim servicii complete pentru proiecte de arhitectura, randari 3D fotorealistice si animatii arhitecturale pentru proiecte de fatada, amenajari exterioare, curte si iluminat arhitectural pentru hoteluri, pensiuni, case sau proiecte rezidentiale de top. Serviciul de arhitectura de exterior este oferit de o echipa complexa de specialisti formata din arhitecti, project manageri, artisti, ingineri instalatii, consultanti, fiecare membru avand o contributie valoroasa si diferita la succesul oricarui tip de proiect de arhitectura.

Principalele servicii de arhitectura  de exterior pe care le oferim sunt :

  • Design de fatade cladiri
  • Amenajari exterioare curte si gradini
  • Iluminat arhitectural

Echipa noastra are un portofoliu bogat de proiecte de arhitectura de exterior pentru hoteluri , case si proiecte rezidentiale. Serviciul de arhitectura de exterior cuprinde  cele 2 tipuri de proiecte necesare pentru realizarea si implementarea proiectului  :

1. Proiectul creativ ofera posibilitatea de vizualizare a spatiului inainte de implementare sub forma randari / vizualizari 3D fotorealistice.

2. Proiectul tehnic reprezinta procesul de concretizare a proiectului creativ in planse tehnice cu scopul de a oferi informatii necesare pentru implementarea pe santier .

Arhitectură

Premii & Nominalizări

Proiectele realizate de compania Noblesse Group au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In 2019, compania Noblesse Group a fost desemnata “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards. Tot in 2019, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.

In anul 2020 , Noblesse Group a primit premiul ” Best residential studio of the year 2020 “ oferit de revista LuxeLife din Marea Britanie .

Arhitectură

Avantaje & Beneficii

  • Corectitudine in implementarea solutiilor propuse prin proiect creativ
  • Transmiterea informatiilor necesare pentru executie catre echipa de constructii
  • Documentatie completa, necesara dirigintelui de santier
  • Utila pentru intocmirea devizelor si ofertelor comerciale cat mai exacte si complete
  • Propunerea solutiilor tehnice pe santier economisand timp si bani, evitandu-se greseli si si neintelegeri pe santier
  • Optimizarea cantitatilor de materiale necesare pe santier
  • Tema de proiectare clara pentru realizarea proiectului de instalatii
Casa Dortmund: Proiect International In Stil Modern

Casa Dortmund: Proiect International In Stil Modern

In acest proiect de casa in stil modern, arhitectii Noblesse Group au ales materiale naturale, cum ar fi lemn tratat pentru exterior si piatra naturala, prin care locuinta se integreaza perfect in mediul natural.

Casa Moderna – Proiect De Amenajare Piscina

Casa Moderna – Proiect De Amenajare Piscina

In randurile urmatoare ne propunem sa detaliem un proiect de amenajare piscina ce apartine unei case din Germania, proiectata de designerii si arhitectii Noblesse Group in stil modern.

Resedinta Germania – Proiect De Casa In Stil Modern

Resedinta Germania – Proiect De Casa In Stil Modern

Casa perfecta este greu sau imposibil de definit, insa caminul ideal reprezinta suma tuturor dorintelor si asteptarilor clientilor materializata intr-o locuinta care ofera inainte de toate inegalabilul sentiment de acasa.

Pin It on Pinterest