Proiecte

Design de Produs

Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale. Prin acest serviciu de design de produs, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs luand in calcul designul, carecteristicile tehnice si functionale, se realizeaza schite si desene de executie. Design-ul de produs este realizat de o echipa complexa pentru a realiza produse unicat,  adaptate fiecarui spatiu si tip de proiect .

SERVICIUL DE DESIGN DE PRODUS ESTE OFERIT PENTRU:

  • Crearea de produse customizate in cadrul diferitor tipuri de proiecte de amenajari interioare precum: hoteluri, restaurante etc.
  • Crearea de produse de serie precum: corpuri de iluminat, mobilier
  • Crearea de standuri expozitionale
  • Produse unicat de design interior sau arta

Proiecte

Serviciul de Design de Produs

Serviciul de design de produs cuprinde cele 2 tipuri de proiecte necesare pentru realizarea si implementarea proiectului  :

1.Proiectul creativ este prezentat sub forma randari / vizualizari 3d fotorealistice pentru a se intelege cat mai bine conceptul creativ propus de echipa noastra.

2.Proiectul tehnic cuprinde schitele de realizare a design-ului de produs, specificatii tehnice, materiale si toate informatiile necesare pentru realizarea produsului .

Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in 2019, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards. Ne poti contacta pentru orice tip de informatie necesara pentru realizarea proiectului tau de design de produs !

Proiecte

Design de Produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de creare de piese de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate sau in acord cu identitatea unei companii sau brand.

” Compania Noblesse Group va ofera o gama variata de servicii de design interior la cheie si proiectare 3D. Echipa noastra formata din formata din arhitecti, project manageri, artisti, ingineri instalatii & consultanti este specializata in design interior pentru case, apartamente, cafenele, restaurante, hoteluri si multe alte tipuri de proiect. De asemenea, compania este recunoscuta pentru serviciile de amenajari interioare sedii firma, spatii publice sau chiar restaurari de cladiri vechi sau monumente istorice”

Pin It on Pinterest