fbpx
 
Proiecte

Design de Produse

Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale. Prin acest serviciu, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs luand in calcul designul, carecteristicile tehnice si functionale, se realizeaza schite si desene de executie.

Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in 2019, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.

Proiecte

Design de produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de creare de piese de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate sau in acord cu identitatea unei companii sau brand.

Compania Noblesse Group va pune la dispozitie o gama complexa de servicii de design interior la cheie si proiectare 3D. Echipa noastra este specializata in design interior case, design interior apartamente, proiecte design interior cafenele, design interior restaurante, amenajari interioare hoteluri. De asemenea, compania este recunoscuta pentru serviciile de amenajari interioare sedii firma, amenajare spatii publice si pentru proiecte restaurare cladiri vechi, proiecte de amenajare case vechi, proiecte amenajare monumente istorice si proiecte de arhitectura.”