Noblesse Group

Branding și Grafică

Noblesse Group este formata dintr-o echipa de profesionisti, de la designeri si arhitecti de interior la proiectanti si graficieni, care pot realiza materiale de branding, cum ar fi logo-uri si multe alte elemente grafice, la solicitarea clientilor, pentru a-i ajuta sa obtina o identitate de brand a companiei lor.

Noblesse Group a fost desemnat in 2019 “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in 2019 in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Proiecte

Design de Produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de creare de piese de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate sau in acord cu identitatea unei companii sau brand.

Compania Noblesse Group va pune la dispozitie o gama complexa de servicii de design interior la cheie si proiectare 3D. Echipa noastra este specializata in design interior case, design interior apartamente, proiecte design interior cafenele, design interior restaurante, amenajari interioare hoteluri. De asemenea, compania noastra este recunoscuta pentru serviciile de amenajari interioare sedii firma, amenajare spatii publice si pentru proiecte restaurare cladiri vechi, proiecte de amenajare case vechi, proiecte amenajare monumente istorice si proiecte arhitectura.

Pin It on Pinterest