fbpx
 
Proiecte

Animatii Arhitecturale

Animatii Video

Designerii si arhitectii profesionisti gasesc solutii optime pentru pentru cele mai simple, dar si pentru cele mai dificile spatii de amenajat.

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group ofera serviciul de Vizualizare Video, acesta insemnand prezentarea dinamica a proiectului 3D si adaugarea de elemente in miscare pentru a reda o ambianta vie. In cadrul animatiei se pot adauga si alte elemente grafice pentru prezentarea conceptului propus clientului.
Proiectele realizate de compania Noblesse Group au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards. In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards. Tot in 2019, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.