Proiecte

Animații Arhitecturale

Echipa noastra de specialisti iti ofera serviciul de animatii arhitecturale si modelare 3 la cele mai inlate standarde 

Daca ai nevoie de servicii de top pentru animatii arhitecturale exterioare si interioare , in plus atentia la detalii si creatie , iti stam la dispozitie .

Animatiile arhitecturale , randarile 3d fotorealistice realizate de echipa noastra de arhitecti, designeri de interior si specialisti grafica sunt instrumente de marketing si vanzare importante pentru orice proiect rezidential , dar si proiecte de hoteluri si alte spatii publice .

Vizioneaza citeva din proiectele noastre de animatii arhitecturale , animatii video realizate de echipa noastra. Proiectele realizate de compania Noblesse Group au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards. In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards. Tot in 2019, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.

Proiecte

Animații Arhitecturale

 

Noblesse Group a fost desemnat in 2019 “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in 2019 in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Pin It on Pinterest