Proiecte

Design Interior Restaurante

Atunci cand vine vorba despre proiecte de design interior restaurant, suntem maestrii , iar acest aspect se poate observa din multitudinea de proiecte pe care le-am realizat de-a lungul timpului. Avem un portofoliu bogat de proiecte de design interior restaurante, design interior cafenele, design interior baruri  sau alte spatii HoReCa.

DESIGN INTERIOR HORECA – SOLUTII COMPLETE DE TOP

Oferim solutii complete de amenajari restaurante sau alte proiecte HoReCa de la proiectare 3d, planuri tehnice, management de proiect, livrarea si montajul de produse pentru proiecte la cheie. Ai nevoie de noi idei pentru designul interior al restaurantului tau? Va punem la dispozitie servicii 360 in ceea ce priveste amenajearea restaurantului tau: de la consultanta si pana la piese de mobilier de lux.

Avem un portofoliu bogat si extrem de diversificat pe diferite stiluri pentru cele mai creative si deosebite proiecte de design interior restaurant, design interior cafenele, design interior baruri, design interior pub uri, amenajari crama sau amenajari sali de evenimente .

PROIECTE RESTAURANTE – PREMII ANUALE IN HORECA

Anual compania noastra este nominalizata si premiata la renumite concursuri nationale si internationale de design interior HoReCa precum: The International Design and Architecture Awards,  The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards de catre Build Magazine din Marea Britanie . Tot in 2019 pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.

In anul 2020 Noblesse Group primeste premiul pentru Best for Horeca Project Architecture oferit de revista LuxLife din Marea Britanie ca o recunoastere pentru portofoliu vast si creativ de proiecte HoReCa .

DESIGN INTERIOR RESTAURANT SAU ALTE SPATII HORECA

Apeleaza cu incredere la serviciile unei echipe profesioniste de arhitecti si designeri de interior pentru proiectul tau de amenajari restaurante, amenajari cafenele, amenajari cluburi, amenajari crame, acoperind cu profesionalism si creativitate orice stil de amenajare interioara pentru proiecte HoReCa de succes! Indiferent de proiectul pentru care ai nevoie de ajutor in materie de amenajari interioare, echipa Noblesse Group vine la pachet cu servicii la cele mai inalte standarde!

Design Interior

Proiecte Restaurante

 

Design Interior cafenea Bucuresti – Stil Eclectic

Design Interior cafenea Bucuresti – Stil Eclectic

Acest proiect de design este compus din amenajare fatada si amenajare de interior. Cu ajutorul designerilor de interior si a arhitectilor nostri de la Studio Insign, beneficiarul a avut parte de cel mai inedit proiect.

Pin It on Pinterest