fbpx
 
Proiecte

Design Interior Restaurante

Restaurante

Design Interior

Avem un portofoliu bogat de proiecte de design interior restaurante, design interior cafenele , design interior baruri  sau alte spatii horeca 

Design interior HoReCa- solutii complete de top

Oferim solutii complete de amenajari restaurante sau alte proiecte HoReCa  de la proiectare 3d , planuri tehnice , management de proiect , livrarea si montajul de produse pentru proiecte la cheie .

Avem un portofoliu bogat si extrem de diversificat pe diferite stiluri pentru cele mai creative si deosebite proiecte de design interior restaurante , design interior cafenele , design interior baruri , design interior pub uri , amenajari crama sau amenajari sali de evenimente .

Proiecte restaurante – premii anuale in HoReca

Anual compania noastra este nominalizata si premiata la renumite concursuri nationale si internationale de design interior HoReCa precum: The International Design and Architecture Awards,  The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards de catre Build Magazine din Marea Britanie . Tot in 2019 pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards.

In anul 2020 Noblesse Group primeste premiul pentru Best for Horeca Project Architecture oferit de revista LuxLife din Marea Britanie ca o recunoastere pentru portofoliu vast si creativ de proiecte HoReCa .

Apeleaza cu incredere la serviciile unei echipe profesioniste de arhitecti si designeri de interior pentru proiectul tau de amenajari restaurante , amenajari cafenele , amenajari cluburi , amenajari crame , acoperind cu profesionalism si creativitate orice stil de amenajare interioara pentru proiecte HoReCa de succes !