Design Restaurant Modern – Natura Lake

Acest proiect Restaurant Natura Lake – Design Restaurant Modern face parte dintr-un retreat situat pe malul lacului Sarat, pozitionare care ne-a inspirat inca de la inceput in alegerea temei, de comun acord cu beneficiarul.

DESIGN RESTAURANT MODERN CU VEDERE LA LAC

Dezvoltarea conceptului de design restaurant a inceput prin discutii detaliate cu beneficiarul pentru stabilirea profilului clientului, functionalitatea spatiului, alegerea stilului, dar si a culorilor si materialelor preferate de catre acesta, mai ales ca in luarea deciziei au fost implicate mai multe persoane.

Punerea de acord si intelegrerea preferintelor si nevoilor tuturor factorilor de decizie este o etapa importanta care sta la baza succesului viitorului concept proiectul Natura Lake –  design interior restaurant modern sau orice tip de proiect de amenajare interioara  restaurante sau hoteluri.

MOODBOARD DE CONCEPT – O ETAPA PREMERGATOARE UTILA

In anumite proiecte complexe preferam inainte de dezvoltarea de randari 3D sa prezentam  beneficiarului conceptul sub forma de moodaboard. Acesta reprezina o plansa in care sunt sintetizate elementele de baza care stau la baza viitorului concept de design interior, precum planul de mobilare 2D, poza de inspiratie, finisaje, piesele de mobilier alese, gama cromatica. Este si cazul acestui proiect de design restaurant modern in cadru caruia i-a fost prezentat beneficiarului  modboardul si dupa aprobarea acestuia s-au continuat urmatoarele etape de proiectare restaurant.

Moodbordul prezinta ideile principale care stau la baza proiectului de design interior al unui restaurant. Asa cum spune si numele Natura Lake, acesta este inspirat din natura specifica unui lac bogata in flora si fauna, dar surprinsa in tonuri diafane de bleu deschis, verde  si crem. Plantele vor fi o prezenta vitala in acest spatiu luxuriant amenajat pe stil modern cu accente art deco.

Raman insa si elemente surpriza de care clientul sa se bucure la prezentarea de randari 3D in proiectul  Restaurant Natura Lake – Design Interior Restaurant!

MOBILIER HORECA SI ILUMINAT

Selectia noastra foarte bogata in mobilier horeca ne-a ajutat sa propunem cele mai potrivite scaune horeca, mese horeca cu picior central si blat care poate fi demontat usor si chiar schimbat cu un alt blat de diametru mai mare.

Perimetral am optat pentru canapele horeca din catifea care sa ofere eleganta dorita a fi  impregnata in acest concept de design interior restaurant modern, dar cu accente luxury inspirate din stilul art deco.

Iluminatul este un element de baza in orice proiect de design interior restaurant sau design interior sala de evenimente cum este si cazul restaurantului Natura Lake, avand scopul de a crea accente arhitecturale care sa contribuie la atmosfera diafana si primitoare pe care am dorit sa o transmitem alaturi de celelalte elemente folosite de mobilier horeca, placari sau decoratiuni.

Scafele din rigips create pentru a da o volumetrie organica tavanelor, integrand perfect instalatiile sunt luminate cu banda led a caror culoare se poate schimba in functie de tematica evenimentului.Si in design bar am integrat corpuri de iluminat moderne atent selectionate, 2 compozitii de lumini care sa fie protagoniste in aceasta zona a restaurantului.

LEGATURA DINTRE ARHITECTI SI DESIGNERI

Ca in toate proiectele noastre de design interior, colaborarea intre designeri de interior si arhitecti este una esentiala pentru succesul unui proiect de amenajare interioara, indiferent de tipul proiectului rezidential sau public.Rezultatul  obtinut este unul demn de un concept de design interior restaurant elegant, chic si demn de revista, in care arhitectura conteaza pana la cele mai mici detalii.

Stalpii au devenit astfel adevarati protagonist ai spatiului imbracati in profile de metal de alama sa le dam si mai multa eleganta, iar plantele agatatoare curg si scot si mai mult in evidenta silueta zvelta a acestora .

“Form follows function, but form follows beauty.” (Oscar Niemeyer)

ETAPA DE MOBILARE – ESENTIALA INTR-UN PROIECT DE DESIGN INTERIOR DE SUCCES

In realizarea planului de mobilare pentru acest proiect de design interior a trebuit sa tinem cont de cerinta beneficiarului de a crea un spatiu care poate servi atat ca restaurant a la carte cat si sala de evenimente. Astfel mobilierul central este unul flexibil, usor de mutat care sa permita crearea de diferite set up-uri in functie de specificul evenimentului.

DESIGN BAR – UN ELEMENT DE ATRACTIE

Designul barului a fost o provocare pentru echipa noastra de designeri de interior pentru a se incadra perfect in arhitectura spatiului, dar sa fie in acelasi timp functional si sa aiba  un design de bar care sa atraga atentia oricarui visitator.

Am optat astfel pentru o forma construita din zidarie si placata cu ceramica mozaic si ea facand parte ca de altfel toate produsele folosite, din portofoliu amplu de produse comercializate de Noblesse Group.

ARHITECTURA SPATIULUI –  LEGATURA INTRE DESIGNERI DE INTERIOR SI ARHITECTI

In cazul acestui proiect de restaurant, desi arhitectura initala a spatiului propunea forme drepte, tinand cont ca ne-am dorit sa cream un spatiu diafan si mult mai primtor, am intervenit ca si designeri de interior si am proiectat stalpii pe rotund, iar tavanele au imbracat forme organice sub forma de scafe luminoase curbe, schimband radical arhitectura initiala a spatiului.

DESIGN SCENA – ELEMENT CENTRAL IN DESIGN INTERIOR SALA DE EVENIMENTE

Designul scenei este unul vital in proiectare sala de evenimente, fiind poate cel mai important punct de atractie al spatiului. Si in acest caz ca si in alte proiecte de sali de evenimente am creat scenografia necesara pentru un efect maxim de atractie .Tapetul ales care face parte din tema restaurantului despre natura pe malul lacului , atrage atentia prin culorile calde de bleu deschis, tonuri de crem si verde pal, prezentand o lume luxurianta de vegetatie si fauna.

Pardoseala este o piatra naturala de bleu deschis care se integreaza perfect cu cromatica tapetului, acesta creand o perspectiva scenografica in ambele capete ale scenei.

CORPURI DE ILUMINAT –DETALII IMPORTANTE IN DESIGN INTERIOR

Sunt folosite mai multe colectii de corpuri de iluminat moderne din portofoliul Noblesse Group pentru a da accente diferite in zonele principale ale restaurantului. Astfel in zona canapelelor am folosit corpuri de iluminat care simuleaza silueta zvelta a unor sfere de lumina, gravitand deasupra meselor cu blat din frasin deschis.

In centru sunt create stoluri de pasari folosind corpuri de iluminat design din sticla alba realizate de un brand renumit in iluminat comercializat prin Noblesse Group, obtinand un impact maxim, aproape ireal, mai ales la ceas de seara pentru evenimentele cele mai memorabile.

PROIECT DE DESIGN INTERIOR RESTAURANTE – ATMOSFERA, CONFORT SI OPTIMIZARE

Si in acest proiect de design interior restaurante am mizat pe 3 elemente esentiale pentru un proiect de succes care sa fie acceptat de beneficiar cu bucurie si emotie.

Sa cream o atmosfera deosebita, dand atentie fiecarui detaliu de la mobilier horeca atent selectionat, corpuri de iluminat cu design deosebit, placari usor de intretinut integrate perfect pana la formele arhitecturale ale spatiului.

In al doilea rand in proiectele de design interior horeca confortul este o cerinta de baza pentru a atrage si a fideliza viitorii clienti creand o experienta de neuitat.

In al treilea rand o cerinta importanta in proiecte de design interior horeca este optimizarea care trebuie urmarita in toate etapele proiectului, de la maximizarea spatiului ca numar de locuri la obtinerea unui design interior remarcabil intr-un raport cost – calitate corect.

Pentru a vizualiza si alte proiecte dezvoltate de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior, poti parcurge categoria noastra de proiecte design restaurante aici.

Proiect coordonat si prezentat de Loredana Preda, C.E.O – Noblesse Group International

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Amenajare casa in stil luxury – Constanta

Va prezentam un nou proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri Noblesse Group, pentru o locuinta construita de la zero, situata in Constanta. Casa se dezvolta pe un nivel, avand o suprafata utila de 250 mp. Beneficiaza de un teren privilegiat pe malul marii....

Proiect casa in Constanta

Proiect casa in Constanta

Ne face o deosebita placere sa va prezentam acest nou proiect de arhitectura pentru casa in Constanta. Locuinta beneficiaza si de design interior, amenajare curte si amenajare piscina.  Fericitii beneficiari au decis sa apeleze la echipa Noblesse pentru un rezultat...

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Design interior – Casa in stil eclectic Sibiu

Va prezentam cu mandrie un nou proiect marca Noblesse Group pentru o superba locuinta amenajata in stil eclectic, situata in Sibiu. Cladirea este construita de la zero si beneficiaza din partea noastra si de amenajare fatada. Proprietarii sunt o tanara familie cu trei...

Pin It on Pinterest