Proiecte

Design Interior Hoteluri

Compania noastra este specializata in realizarea de proiecte la cheie  de design interior hoteluri, la cele mai inalte standarde. Va punem la dispozitie un portofoliu intreg cu diferite proiecte de design interior hotel pe care le-am realizat de-a lungul timpului.

DESIGN INTERIOR HOTELURI: SOLUTII COMPLETE DE TOP

Orice proiect de amenajare interioara pentru hotel este o provocare pentru echipa noastra de arhitecti si designeri de interior. Proiectele noastre sunt realizate cu succes pentru clienti importanti precum marile lanturi hoteliere ACCOR, RADISSON, ENSANA, dar si clienti privati pentru proiecte de amenajare hoteluri boutique sau proiecte de amenajari interioare hoteluri private. Tranformam dorintele clientilor in realitate, prin realizarea de proiecte de amenajare hoteluri. Ideile dumneavoastra devin realitate cu serviciul de design interior pentru hoteluri de la Noblesse Group!

In plus fata de servicii de top de proiectare 3d si proiect tehnic in design interior hotel, design interior camere de hotel, design interior receptii, design interior sali de evenimente, amenajari sali de conferinte,  compania noastra ofera solutii complete pentru implementarea proiectelor la cheie.

Satisfacem exigentele ridicate ale clientilor, propunand de fiecare data solutii optimizate, dar in acelasi timp creative, care sa reflecte identitatea brandului in design interior hoteluri, dar si  stiluri de amenajare in trend in proiecte horeca, amenajari hoteluri in acord cu tendintele actuale in design interior in industria HoReCa.

PROIECTE DE AMENAJARI HOTELURI – RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Proiectele noastre de design interior hotel, design interior lobby hotel, design interior camere hotel au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In anul 2020, Noblesse Group a primit premiul Best for Horeca Project Architecture 2020 acordat de revista LuxlIfe din Marea Britanie, ca o recunoastere pentru portofoliul de proiecte deosebite realizate.

Design Hotel – Proiect camera in stil contemporan

Design Hotel – Proiect camera in stil contemporan

Proiect de design interior realizat pentru o camera de hotel al carui punct de plecare l-a constituit imaginea “unei zile de toamna la munte”. Sursa de inspiratie a venit de la insasi pozitia hotelului – o zona frumoasa de munte cu vegetatie bogata.

Conac Ineu – Design Interior Conac

Conac Ineu – Design Interior Conac

Ne face placere sa va prezentam un proiect cu totul special la care arhitectii de interior Noblesse Group au lucrat cu pasiune: conac in stil traditional, o combinatie intre traditionalul romanesc si cel austriac.

Apartament Hotel De Cinci Stele – Design Interior In Stil Modern

Apartament Hotel De Cinci Stele – Design Interior In Stil Modern

Obiectivul arhitectilor de interior Noblesse Group pentru acest proiect camera de hotel a fost crearea unui design care sa se alinieze conceptului general propus pentru hotelul din care face parte. Prin urmare, au ales stilul modern-contemporan si o gama cromatica intima, care invita la relaxare.

Pin It on Pinterest