fbpx

Design Interior Receptie Medicala – Hotel Alma

design interior receptie medicala

De aceasta data, va prezentam un proiect drag noua, realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, in cadrul Hotelului Alma. Un proiect de design interior receptie hotel, realizat intr-un stil modern, ca de altfel, si celelalte zone ale aceluiasi hotel. Eleganta decorului este data de piesele de mobilier, sistemele de iluminat si decoratiunile din portofoliul Noblesse. Au fost integrate colectii precum Forestier, Gaber, Light Point, Tecnografica, Aparici si Aleluia. Echipa noastra a realizat amenajarea interioara receptie medicala, dar si zona de receptie spa si zona jacuzzi si receptia foaier ale Hotelului Alma.

De aceasta data, va prezentam un proiect drag noua, realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, in cadrul Hotelului Alma. Un proiect de design interior receptie medicala hotel, realizat intr-un stil modern, ca de altfel, si celelalte zone ale aceluiasi hotel. Eleganta decorului este data de piesele de mobilier, sistemele de iluminat si decoratiunile din portofoliul Noblesse. Au fost integrate colectii precum Forestier, Gaber, Light Point, Tecnografica, Aparici si Aleluia. Echipa noastra a realizat amenajarea interioara receptie medicala, dar si zona de receptie spa si zona jacuzzi si receptia foaier ale Hotelului Alma.

DESIGN INTERIOR RECEPTIE MEDICALA IN STIL MODERN

Conceptul de la care a pornit aceasta receptie medicala a fost crearea unui loc primitor. Acesta este menit sa destinda pacientii, sa le ofere incredere si confort. Diferentierea fata de o zona medicala obisnuita este realizata cu ajutorul tuturor detaliilor de decor. Pe unul dintre pereti regasim placi de la Tecnografica, iar tablourile ce completeaza decorul creaza un spatiu cu personalitate. Au fost integrate culori calde si vegetatie. Piesele de mobilier sunt create de designeri ce au reusit sa imbine frumusetea designului interior cu functionalitatea. Regasim un joc cu riflaje din lemn, o decoratie organica ce ofera un impact vizual inedit. Elementele utilizate, finisajele, obiectele de iluminat creaza un decor modern ce respecta cele mai inalte standarde ale calitatii.

RELAXAREA – PRINCIPALUL ATUU AL ATMOSFEREI CREATE

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a optat pentru culori calde si deschise, in armonie cu nuantele de verde ale elementelor de vegetatie. Prin prezenta acesteia, este redata o atmosfera pe alocuri exotica, in mixul modern al celorlalte elemente. Astfel, am dorit sa cream un mediu placut, o estetica moderna ce transmite ideea de confort. Echipa noastra de designeri si arhitecti realizeaza proiecte de amenajare interioara apartamente, case, hoteluri, restaurante, spatii comerciale si office-uri, la cele mai inalte standarde, respectand viziunea si dorintele clientilor.

amenajare interioara in stil modern receptie medicala in cadrul Hotel Alma
design interior in stil modern receptie medicala in cadrul Hotel Alma
amenajari interioare hoteluri 5 stele

 

“Every great design begins with an even better story.” (Lorinda Mamo)

 

design interior receptie hotel de lux
receptie medicala Hotel Alma
amenajare interioara in stil modern hotel Alma

Share on