Proiecte

Servicii Proiectare

De-a lungul timpului, Noblesse Group a adus la viata o gama larga de proiecte oferind pachetul complet, de la servicii de arhitectura si pana la animatii video sau servicii de design. Astazi, ne mandrim cu o gama variata de proiecte arhitecturale dintr-o multitudine de industrii precum restaurante, hoteluri sau chair case si apartamente. Care sunt avantajele alegerii serviciilor de design Noblesse Group?

SERVICII ARHITECTURA – AVANTAJE NOBLESSE GROUP

Noblesse Group ofera o gama variata de servicii de design si arhitectura la cele mai inalte standarde. Iata cateva dintre beneficiile pe care le oferim alaturii de serviciile noastre:

Oferim servicii de arhitectura si design inca din 2007

Detinem un portofoliu international de clienti de renume

Detinem cel mai important centru de design din Romania, un concept unic in Romania.

Prin serviciile oferite, am reusit sa realizam sute de proiecte pe o larga gama de tipologii

Ne mandrim cu o echipa complexa cu toate specialitatile necesare: arhitecti, designeri, artisti, ingineri, project manageri

Suntem parte din asociatia “ The Design Society” din Marea Britanie, alaturi de cele mai importante companii de design

Folosim cele mai noi softuri si tehnologii de proiectare 3D si 2D

Detinem know how-ul asupra celor mai noi solutii si produse realizate de cele mai importante brand-uri internationale.

Suntem parte din asociatia “ The Design Society” din Marea Britanie, alaturi de cele mai importante companii de design

Reprezentam peste 300 de branduri atent selectionate pentru gama completa de produse (mobilier, iluminat, decoratiuni, placari si sanitare.

Oferim Top Management asigurat de persoane inalt calificate in management, leadership, design interior pe piata internationala.

In 2019 am primit recunoasterea pentru “Best Interior Design Sudio Romania.

Noblesse Group – Proiecte de arhitectura la superlativ!

Proiecte

Noblesse Group

Design interior

 

Serviciul de design interior este oferit de o echipa de profesionisti, cu competente complxe si complementare pentru a asigura proiecte de design interior din toate punctele de vedere: functionalitate, design si tehnic. Echipa Noblesse Group realizeaza design interior pentru orice tip de spatiu: HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri etc.), pentru spatii office si comerciale, dar si pentru spatii rezidentiale (case, vile, apartamente, restaurari case istorice).

Arhitectură

Noblesse Group iti pune la dispozitie o gama complexa de servicii de design si arhitectura de interior, arhitectura de exterior, proiectare 3D pentru fatade, amenajare peisagistica sau sisteme exterioare de iluminat.

Design de produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de creare piese de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate sau in acord cu identitatea unei companii sau brand. Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu, sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale. Serviciul de design de produs consta in urmatorii pasi: stabilirea cerintelor estetice si functionale, realizarea propunerilor de produs luand in calcul designul, carecteristicile tehnice si functionale, realizarea de schite si desene de executie.

Proiecte la cheie

Proiectul „la cheie” reprezinta varianta finala a unui proiect de design interior si include o serie de etape, cum ar fi: randari 3D, consultanta de buget, management de proiect,  livrare si montaj. Pentru implementarea oricarui proiect de design interior, putem alege dintre cele mai frumoase colectii de finisaje, mobilier, obiecte sanitare, corpuri de iluminat si decoratiuni din portofoliul Noblesse Group.

Animatii video

 

Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Group ofera serviciul de Vizualizare Vido, acesta insemnand prezentarea dinamica a proiectului 3D si adaugarea de elemente in miscare pentru a reda o ambianta vie. In cadrul animatiei se pot adauga si alte elemente grafice pentru prezentarea conceptului propus.

Branding şi Grafică

 

Noblesse Group este formata dintr-o echipa de profesionisti, de la designeri si arhitecti de interior la proiectanti si graficieni, care ofera solutii si servicii complexe si complete, printre care servicii de grafica si servicii de branding. Serviciul de design grafic consta in realizarea unor elemente grafice la solicitarea clientilor precum logo-uri si grafica de perete pentru a-i ajuta sa obtina o identitate de brand a companiei lor, dar si dezvoltarea a diferite forme de branduire, cum ar fi carti de vizita.

Pin It on Pinterest