fbpx

Camera Hotel Radisson Blu: Design Interior In Stil Contemporan

camera hotel radisson blu design interior in stil contemporan

Design interior camera de hotel

Una dintre cele mai provocatoare colaborari ale echipei de designeri Noblesse Group este cea cu proprietarul cladirii in care functioneaza hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Designerii nostri au dezvoltat noul concept pentru camere, fiind studioul ales dintre mai multe studiouri nationale si internationale intrate in competitie pentru realizarea proiectului.

Noul concept este apreciat deja la nivel international, proiectul fiind pe shortlist la “The International Hotel & Property Awards 2020.

De proiectul de design interior camera hotel s-a ocupat indeaproape echipa Noblesse Group, care, printr-o comunicare excelenta cu clientul, i-a inteles perfect viziunea si dorintele. Acest proiect de amenajare camera hotel a fost realizat prin incorporarea tuturor cerintelor de ordin estetic si functional.

 

We create more than Interiors, we create your Vision!

Noblesse Group

pat in stil contemporan camera hotel design interior
birou camera hotel radisson blu in stil contemporan
design interior scaun hotel stil contemporan

 

Stil contemporan cu accente luxury

Pentru conceptul camerelor, designerii Noblesse Group au ales stilul contemporan cu accente luxury, acestea din urma fiind inserate in design prin elementele piele cognac si accentele de cupru.

Amenajare camera hotel

Produsele propuse in acest proiect de design interior camera hotel fac parte din portofoliul Noblesse Group. Designerii si arhitectii de interior Noblesse au optat pentru un stil contemporan cu accente luxury pentru ca noua amenajare sa se integreze in conceptul mai larg de design, unde accentul este pus pe elemente decorative in trend, deopotriva elegante si functionale.

 

amenajare design interior camera hotel radisson blu stil contemporan

 

Mobilier custom made

Mobilierul este custom made Noblesse Group. Fototapetul de pe peretele din spatele patului a fost realizat de echipa Noblesse Group in colaborare cu fotografi profesionisti din portofoliu. Tablourile abstracte si elementele artistice au fost create tot de artistii nostri. Alte materiale utilizate in acest proiect: luxury vinil tyles, finisaj marmura Borghini White, placi printate cu imagini din Bucuresti (baie), MDF lux, finisaj Glossy Dark, Wood Essence (culori: dark wook, makassar).

Proiect de amenajare pentru baia camerei de hotel

Noblesse Group realizeaza proiecte 3D hoteluri, amenajari camere de hotel, proiecte de design interior receptii, lobby-uri si lounge business-uri, sali de evenimente hotel, spa-uri etc. Cu alte cuvinte, gestioneaza complet orice tip de proiect HoReCA, de la proiectare, stabilire bugete, la urmarire santier si oferirea produsului “la cheie”.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

 

amenajare baie design interior camera hotel Radisson blu stil contemporan
girl

Share on