Camera Hotel Radisson Blu: Design Interior In Stil Contemporan

Design interior camera de hotel

Una dintre cele mai provocatoare colaborari ale echipei de designeri Noblesse Group este cea cu proprietarul cladirii in care functioneaza hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Designerii nostri au dezvoltat noul concept pentru camere, fiind studioul ales dintre mai multe studiouri nationale si internationale intrate in competitie pentru realizarea proiectului.

Noul concept este apreciat deja la nivel international, proiectul fiind pe shortlist la „The International Hotel & Property Awards 2020.

De proiectul de design interior camera hotel s-a ocupat indeaproape echipa Noblesse Group, care, printr-o comunicare excelenta cu clientul, i-a inteles perfect viziunea si dorintele. Acest proiect de amenajare camera hotel a fost realizat prin incorporarea tuturor cerintelor de ordin estetic si functional.

We create more than Interiors, we create your Vision!

Noblesse Group

STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY

Pentru conceptul camerelor, designerii Noblesse Group au ales stilul contemporan cu accente luxury, acestea din urma fiind inserate in design prin elementele piele cognac si accentele de cupru.

AMENAJARE CAMERA HOTEL

Produsele propuse in acest proiect de design interior camera hotel fac parte din portofoliul Noblesse Group. Designerii si arhitectii de interior Noblesse au optat pentru un stil contemporan cu accente luxury pentru ca noua amenajare sa se integreze in conceptul mai larg de design, unde accentul este pus pe elemente decorative in trend, deopotriva elegante si functionale.

MOBILIER CUSTOM MADE

Mobilierul este custom made Noblesse Group. Fototapetul de pe peretele din spatele patului a fost realizat de echipa Noblesse Group in colaborare cu fotografi profesionisti din portofoliu. Tablourile abstracte si elementele artistice au fost create tot de artistii nostri. Alte materiale utilizate in acest proiect: luxury vinil tyles, finisaj marmura Borghini White, placi printate cu imagini din Bucuresti (baie), MDF lux, finisaj Glossy Dark, Wood Essence (culori: dark wook, makassar).

PROIECT DE AMENAJARE PENTRU BAIA CAMEREI DE HOTEL

Noblesse Group realizeaza proiecte 3D hoteluri, amenajari camere de hotel, proiecte de design interior receptii, lobby-uri si lounge business-uri, sali de evenimente hotel, spa-uri etc. Cu alte cuvinte, gestioneaza complet orice tip de proiect HoReCA, de la proiectare, stabilire bugete, la urmarire santier si oferirea produsului “la cheie”.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Design Interior Apartament Lux Pipera The Forest

Design Interior Apartament Lux Pipera The Forest

Descoperiți în rândurile ce urmează un proiect de amenajare a apartamentului în stil contemporan luxury situat intr o vila in Pipera, care a fost special conceput și gândit și conceput pentru a corespunde celor mai exigente cerinte ale proprietarilor și care a fost o...

Design interior penthouse Jardin du Nord Pipera

Design interior penthouse Jardin du Nord Pipera

Printre proiectele cele mai recente realizate de echipa Noblesse Group se numară și acest proiect de design interior penthouse situat in cartierul Pipera. Apartamentul exclusivist pune la dispoziție o suprafață generoasă de 160 m² și face parte din complexul...

Design interior Bistro La Fermata – Galati

Design interior Bistro La Fermata – Galati

Într-un oraș vibrant ca Galați, noul bistro promite să devină punctul de atracție pentru iubitorii de experiențe culinare unice. Amplasat într-o zonă centrală și plină de viață, acest loc special nu doar că îmbie cu preparate delicioase, dar și cu un decor interior...

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Amenajare casa in stil modern – Constanta

Va prezentam un nou proiect marca Noblesse pentru o noua locuinta situata pe malul mării, în Constanța. S-a optat pentru un stil modern cu subtile accente luxury si eficienta in folosirea spatiului. Designul de interior in stil modern ofera o stare de confort si de...

Pin It on Pinterest