Camera Hotel Radisson Blu: Design Interior In Stil Contemporan

Design interior camera de hotel

Una dintre cele mai provocatoare colaborari ale echipei de designeri Noblesse Group este cea cu proprietarul cladirii in care functioneaza hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Designerii nostri au dezvoltat noul concept pentru camere, fiind studioul ales dintre mai multe studiouri nationale si internationale intrate in competitie pentru realizarea proiectului.

Noul concept este apreciat deja la nivel international, proiectul fiind pe shortlist la „The International Hotel & Property Awards 2020.

De proiectul de design interior camera hotel s-a ocupat indeaproape echipa Noblesse Group, care, printr-o comunicare excelenta cu clientul, i-a inteles perfect viziunea si dorintele. Acest proiect de amenajare camera hotel a fost realizat prin incorporarea tuturor cerintelor de ordin estetic si functional.

We create more than Interiors, we create your Vision!

Noblesse Group

STIL CONTEMPORAN CU ACCENTE LUXURY

Pentru conceptul camerelor, designerii Noblesse Group au ales stilul contemporan cu accente luxury, acestea din urma fiind inserate in design prin elementele piele cognac si accentele de cupru.

AMENAJARE CAMERA HOTEL

Produsele propuse in acest proiect de design interior camera hotel fac parte din portofoliul Noblesse Group. Designerii si arhitectii de interior Noblesse au optat pentru un stil contemporan cu accente luxury pentru ca noua amenajare sa se integreze in conceptul mai larg de design, unde accentul este pus pe elemente decorative in trend, deopotriva elegante si functionale.

MOBILIER CUSTOM MADE

Mobilierul este custom made Noblesse Group. Fototapetul de pe peretele din spatele patului a fost realizat de echipa Noblesse Group in colaborare cu fotografi profesionisti din portofoliu. Tablourile abstracte si elementele artistice au fost create tot de artistii nostri. Alte materiale utilizate in acest proiect: luxury vinil tyles, finisaj marmura Borghini White, placi printate cu imagini din Bucuresti (baie), MDF lux, finisaj Glossy Dark, Wood Essence (culori: dark wook, makassar).

PROIECT DE AMENAJARE PENTRU BAIA CAMEREI DE HOTEL

Noblesse Group realizeaza proiecte 3D hoteluri, amenajari camere de hotel, proiecte de design interior receptii, lobby-uri si lounge business-uri, sali de evenimente hotel, spa-uri etc. Cu alte cuvinte, gestioneaza complet orice tip de proiect HoReCA, de la proiectare, stabilire bugete, la urmarire santier si oferirea produsului “la cheie”.

Noblesse Adds Value for the Good Life!

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest