fbpx

Camera Hotel de 5 Stele: Concept De Design Interior Cu Elemente Artistice

CAMERA HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

Echipa Noblesse Group, sub coordonarea arhitectului de interior Alessandro Lusito, a realizat acest proiect de design interior pentru camerele unui hotel de 5 stele din Bucuresti.

Astazi dorim sa va prezentam o versiune luxury de amenajare camera de hotel, in care cerintele functionale si cele de ordin estetic au fost implementate si imbinate perfect. Proiectul a prevazut folosirea unor materiale precum lemn de esenta inchisa (nuc), piele coniac, iar ca accent textil albastru.

Proiect camera de hotel

O solutie decorativa remarcabila o constituie panourile din lemn din jurul ferestrei. Un alt element distinctiv este solutia practica de iluminat inclusa in pat, de tip lamp.

Procesul de amenajare camera hotel a plecat de la necesitatea de a gasi solutii pentru marirea spatiului. Prin urmare, designul incaperii s-a creat in jurul ideii de simplitate si a folosirii unui numar redus de obiecte multifunctionale pentru a nu incarca inutil spatiul.

De exemplu, raftul are si rol de birou. Oglinda luxury reprezinta doar unul dintre elementele decorative cu rol de amplificare vizuala a spatiului. Aceasta contureaza televizorul, pe care il pune in relief. Totodata, oglinda reflecta elementul artistic de pe peretele opus, mai exact, de deasupra patului.

 

We fusion interior design with art in all our projects!

Noblesse Group

 

CAMERA HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

 

Elemente artistice integrate in design

Designerii de interior Noblesse au apelat la arta vizuala precum dansul ca element distinctiv pentru aceasta camera de hotel. Pictura este incadrata intr-o nisa luminata pentru a o scoate in evidenta. Proiectul de amenajare a prevazut, de asemenea, utilizarea LVT-ului ca solutie pentru pardoseala deoarece ofera rezistenta in exploatare, dar si fata de agentii chimici. Mocheta din zona patului are rolul de a spori confortul.

 

We inspire ourselves in events, people, stories and iconic design pieces.

Noblesse Group

 

Amenajare interioara baie

Baia preia din culorile camerei, astfel intalnim nuante inchise ale lemnului combinat cu albastru, care aici e mai preponderent. Unul dintre pereti este acoperit cu rasina decorativa de la Alex Turcu.

BAIE HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN
proiect design interior baie artistica
BAIE HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

 

Designerii de interior Noblesse Group realizeaza orice tip de proiect pentru amenajarea la care visezi, fie ca este vorba despre amenajari hoteluri, amenajari restaurante sau amenajari de cafenele. Scopul echipei este de a transforma visul clientului intr-un proiect unic si cu personalitate.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Share on