fbpx

Camera Hotel de 5 Stele: Concept De Design Interior Cu Elemente Artistice

CAMERA HOTEL Design Interior Cu Elemente Artistice

DESIGN INTERIOR CU ELEMENTE ARTISTICE

Va prezentam cu mult entuziam acest proiect de design interior realizat de echipa Noblesse Group pentru camera unui hotel de 5 stele renumit in Bucuresti. Proiectul a fost realizat sub coordonarea arhitectului de interior Alessandro Lusito.

Dorim sa va prezentam in continuare o versiune luxury de amenajare camera de hotel. Aici cerintele functionale dar si cele de estetica au fost imbinate prefect si implementate astfel incat rezultatul final sa fie sublim. Acest proiect a fost prevazut cu foarte multe materiale precum lemn de esenta inchisa ( nuc), piele coniac, dar cu toate astea accentele au cazut pe textilele albastre.

Camera hotel de 5 stele a fost atent amenajata cu elemente artistice impresionante. Din decor nu lipsesc elementele luxury care ofera camerei un aspect aparte chiar daca designul de interior este bazat in mare parte pe simplitate. Designul incaperii a fost creat in jurul ideii de simplitate, acesta este motivul pentru care s-a folosit un numar redus de obiecte multifunctionale. Echipa noastra nu a dorit sa incarce spatiul inutil.

CAMERA DE HOTEL CU AMENAJARE LUXURY

Echipa noastra iti va oferi tot suportul pentru realizarea oricarui tip de design interior cu elemente artistice pentru orice camera hotel de 5 stele. Clientii nostri au parte de fiecare data de servicii complexe de design interior care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Te invitam aici pentru a te delecta cu multe alte proiecte de succes pe care echipa noastra le-a realizat in domeniul HoReCa. Scopul echipei noastre este intotdeauna acela de a transforma visul clientului intr-un proiect unic si cu personalitate.

PROIECT DE DESIGN INTERIOR – CAMERA DE HOTEL

O solutie decorativa remarcabila este reprezentata de panourile din lemn din jurul ferestrei. Lampa care este inclusa in pat este o solutie practica de iluminat si este un element distinctiv.

Procesul de amenajare a acestei camere de hotel a pornit de la necesitatea de a gasi solutii rezonabile pentru marirea spatiului.

Raftul este produsul care are rolul dublu, cel clasic dar si de birou. Oglinda luxury este un element decorativ care are rol de amplificare a spatiului. Aceasta contureaza televizorul pe care reuseste sa il puna in valoare. Oglinda este un element artistic care este prezent pe peretele opus deoarece este  pozitionata deasupra patului.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

Inseram arta si pasiunea in toate proiectele noastre de design interior!

Noblesse Group

CAMERA HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

ELEMENTE ARTISTICE INTEGRATE CU SUCCES IN DESIGN

Designerii nostri de interior s-au folosit de arta vizuala precum dansul care putem spune ca este un element aparte in aceasta camera de hotel. Pictura care este incadrata intr-o nisa luminata reuseste sa fie scoasa in evidenta inca de la prima vedere. Proiectul de amenajare camera de hotel 5 stele a mai avut parte si de utilizarea LVT-ului care a fost o solutie perfecta pentru pardoseala deoarece ofera rezistenta. Mocheta din zona patului ofera un plus de confort.

 

Ne inspiram din evenimente, oameni, povesti si piese de design inedite.

Noblesse Group

AMENAJARE INTERIOARA BAIE CU ELEMENTE ARTISTICE

Baia este cea care preia din culorile camerei. Nuantele inchise ale lemnului sunt combinate intr-un mod aparte cu nuante de albastru. Unul dintre peretii camerei este acoperit in mod spectaculos cu rasina decorativa de la Alex Turcu.

BAIE HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN
proiect design interior baie artistica
BAIE HOTEL DESIGN INTERIOR IN STIL CONTEMPORAN

 

Designerii de interior Noblesse Group te vor ajuta in realizarea oricarui de proiect de design interior. Reusim sa implementam de fiecare data amenajari hoteluri, amenajari restaurante sau amenajari de cafenele in conformitate cu solicitarile beneficiarilor.

Share on