fbpx

Camera Hotel de 5 Stele: Concept De Design Interior In Stil Modern

Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern

 

Fiind ample si complexe, proiectele de amenajare hoteluri solicita nu doar creativitatea designerilor, ci si inventivitatea, atentia la detalii si gasirea celor mai bune solutii de functionalitate. Printre proiectele de anvergura ale echipei Noblesse Group se numara un hotel de 5 stele din Bucuresti.

In acest articol ne propunem sa detaliem conceptul de design interior pe care l-au creat specialistii nostri pentru camerele acestui hotel. Arhitectii de interior Noblesse Group au abordat stilul modern-contemporan pentru aceasta amenajare camera de hotel.

 

Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 1
Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 11
Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 5

 

Proiect de design interior camera hotel

Un rol important au acordat sistemului de iluminat, care este asimetric, de tip dreapta-stanga. Dupa cum se poate vedea si din imagini, exista mai multe tipuri de iluminat: corpuri incastrate in tavan, lampi de pat si de masa, lampi de sol etc.

Acest proiect de amenajare camera hotel se axeaza pe culori calde, proprice pentru relaxare si somn, completate de un accent puternic, si anume turcoaz. Patul reprezinta piesa centrala, iar tablia acestuia usor supradimensionata este confectionata din material textil.

 

“Interior design is a business of trust.”

Venus Williams

 

Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 3
Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 9

 

Concept de design interior in stil modern

Camera este utilata cu toate piesele de depozitare necesare. Arhitectii de interior au gasit solutii interesante si pentru baie, pentru care au ales acelasi stil si o paleta de culori bazata pe contraste. De exemplu, culorile neutre formeaza un contrast inedit cu peretele acoperit cu finisaj de la Aparici, care se evidentiaza prin patternul cu texturi diferite.

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior restaurante, proiecte de design interior cafenele, dar si proiecte de baruri, proiecte de bistro-uri.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 7
Proiect camera hotel de 5 stele concept Noblesse design interior in stil modern 8

Share on