fbpx

Camera Hotel De 5 Stele: Design Interior De Inspiratie Nordica

camera hotel design interior nordic

 

Un proiect de amenajare interioara hotel trebuie sa tina cont de identitatea hotelului in ansamblu, dar si de caracteristicile particulare ale fiecarui spatiu – de la receptie, restaurant, sali de evenimente si pana la camere si bai. Toate aceste cerinte si detalii au fost inglobate in acest proiect de amenajare camera hotel realizat de echipa Noblesse Group, care ofera solutii practice si un design creativ, personalizat.

 

Proiect de design interior camera hotel

Camera si baie propune un design interior unitar ce raspunde celor mai inalte asteptari ale unui public exigent, care apreciaza calitatea si bunul-gust. Designerii de interior Noblesse Group au ales piese de inspiratie scandinava, cu un pronuntat aport decorativ. Pentru peretele din spatele patului echipa Noblesse a ales fototapet reprezentand un chip feminin, care reda o scena urbana.

baie hotel design inteior nordic
moodboard stil nordic
baie hotel design inteior stil nordic

 

Design interior de inspiratie nordica

Tablia patului a fost creata special cu dimensiuni mai mici pentru a pune in evidenta fototapetul. Mobilierul de birou si portbagaj de pe peretele opus prezinta structura metalica vopsita bronz si lemn si se remarca prin designul indraznet. Prin silueta minimalista a acestor piese se evita efectul de spatiu supraincarcat.

Designul minimalist, tipic stilului scandinav, se regaseste la obiectele sanitare din sala de baie. Aici decorul are la baza contrastul alb si nuantele naturale ale lemnului.

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

camera hotel design interior de inspiratie nordica

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior la cheie, dintre care: proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior camere de hotel, proiecte de design interior receptii, proiecte de lobby-uri etc., fiecare proiect de design interior fiind o reala provocare, indiferent de stilul abordat.

 

Passionate design!

 

Share on