fbpx

Camera Hotel De 5 Stele: Design Interior De Inspiratie Nordica

camera hotel design interior nordic

DESIGN INTERIOR DE INSPIRATIE NORDICA

Dorim sa va prezentam cu multa emotie acest proiect de amenajare interioara hotel care a fost conceputa in asa maniera incat sa corespunda cu identitatea hotelului. Vom regasi in acest proiect de amenajare anumite caracteristici particulare pe care le vom gasi in receptie, restaurant, camera, sali de evenimente dar si bai. Acest proiect de amenajare camera hotel  a fost realizat de echipa Noblesse Group in functie de toate solicitarile beneficiarului. Echipa noastra reuseste de fiecare data sa ofere solutii practice dar si un design creativ care este personalizat.

PRODUSE HORECA – ELEGANTA SI CONFORT

Camera de hotel a fost amenajata cu produse de mobilier, finisaje dar si corpuri de iluminat din portofoliu Noblesse Group. In acest mod s-au putut indeplini si cele mai exigente cerintele de durabilitate, eleganta si design ale clientului. Camera de hotel a avut parte de toata atentia echipei noastre si din acest motiv rezultatul a fost unul fantastic. Piesele de inspiratie scandinava care sunt prezente in acest proiect de amenajare nu fac decat sa completeze ambianta acestei camere de hotel.

Echipa noastra si-a dorit ca toate cerintele beneficiarilor sa fie indeplinite intr-un mod impresionant. Proiectul de design interior de inspiratie nordica a avut parte de toata atentia si de toata rabdarea echipei noastre.

Ne mandrim de fiecare data cu cele mai interesante proiecte de design interior hoteluri, cafenele sau restaurante.

DESIGN INTERIOR CAMERA DE HOTEL

Designul unitar este prezent atat in camera cat si in baie se ridica la cele mai inalte asteptari ale unui public exigent. Este perfect  pentru toate persoanele care apreciaza calitatea si bunul gust. Designerii de interior Noblesse Group au folosit piese de inspiratie scandinava. Echipa Noblesse a decorat peretele din spatele patului cu un fototapet cu un chip feminin astfel incat sa se redea o scena urbana.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

 

baie hotel design inteior nordic
moodboard stil nordic
baie hotel design inteior stil nordic

DESIGN INTERIOR –  INSPIRATIE NORDICA

Fototapetul este cu usurinta pus in evidenta prin intermediul tabilei patului care a fost special creat. Mobilierul de birou dar si portbagajul de pe peretele opus prezinta o structura metalica care este vopsita bronz si lemn, designul indraznet o face sa fie usor de remarcat. Se evita spatiul supraincarcat cu ajutorul unor piese minimaliste.

Designul minimalist este tipic stilului scandinav, acesta se regaseste la obiectele sanitare din baie. Contrastul alb si nuantele naturale ale lemnului sunt prezente in acest spatiu.

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

camera hotel design interior de inspiratie nordica

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte precum: proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior camere de hotel, proiecte de lobby-uri sau proiecte de design interior receptii.

 

Passionate design!

 

Share on