Camera Hotel De 5 Stele: Design Interior De Inspiratie Nordica

DESIGN INTERIOR DE INSPIRATIE NORDICA

Dorim sa va prezentam cu multa emotie acest proiect de amenajare interioara hotel care a fost conceputa in asa maniera incat sa corespunda cu identitatea hotelului. Vom regasi in acest proiect de amenajare anumite caracteristici particulare pe care le vom gasi in receptie, restaurant, camera, sali de evenimente dar si bai. Acest proiect de amenajare camera hotel  a fost realizat de echipa Noblesse Group in functie de toate solicitarile beneficiarului. Echipa noastra reuseste de fiecare data sa ofere solutii practice dar si un design creativ care este personalizat.

PRODUSE HORECA – ELEGANTA SI CONFORT

Camera de hotel a fost amenajata cu produse de mobilier, finisaje dar si corpuri de iluminat din portofoliu Noblesse Group. In acest mod s-au putut indeplini si cele mai exigente cerintele de durabilitate, eleganta si design ale clientului. Camera de hotel a avut parte de toata atentia echipei noastre si din acest motiv rezultatul a fost unul fantastic. Piesele de inspiratie scandinava care sunt prezente in acest proiect de amenajare nu fac decat sa completeze ambianta acestei camere de hotel.

Echipa noastra si-a dorit ca toate cerintele beneficiarilor sa fie indeplinite intr-un mod impresionant. Proiectul de design interior de inspiratie nordica a avut parte de toata atentia si de toata rabdarea echipei noastre.

Ne mandrim de fiecare data cu cele mai interesante proiecte de design interior hoteluri, cafenele sau restaurante.

DESIGN INTERIOR CAMERA DE HOTEL

Designul unitar este prezent atat in camera cat si in baie se ridica la cele mai inalte asteptari ale unui public exigent. Este perfect  pentru toate persoanele care apreciaza calitatea si bunul gust. Designerii de interior Noblesse Group au folosit piese de inspiratie scandinava. Echipa Noblesse a decorat peretele din spatele patului cu un fototapet cu un chip feminin astfel incat sa se redea o scena urbana.

Noblesse Adds Value For The Good Life! 

DESIGN INTERIOR –  INSPIRATIE NORDICA

Fototapetul este cu usurinta pus in evidenta prin intermediul tabilei patului care a fost special creat. Mobilierul de birou dar si portbagajul de pe peretele opus prezinta o structura metalica care este vopsita bronz si lemn, designul indraznet o face sa fie usor de remarcat. Se evita spatiul supraincarcat cu ajutorul unor piese minimaliste.

Designul minimalist este tipic stilului scandinav, acesta se regaseste la obiectele sanitare din baie. Contrastul alb si nuantele naturale ale lemnului sunt prezente in acest spatiu.

We make our passion a way of living!

Noblesse Group

Echipa Noblesse Group realizeaza proiecte precum: proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior camere de hotel, proiecte de lobby-uri sau proiecte de design interior receptii.

POSTĂRI ASEMĂNĂTOARE

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Amenajare casa in stil luxury – Pipera

Proiectul pentru amenajarea superbei locuinte din Pipera a fost realizat de echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group, avand la baza conceptul si managementul dnei. Loredana Preda. La cerintele beneficiarilor s-a optat pentru un stil luxury cu influente clasice,...

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Bistro Italian – Strada Gabroveni

Cu mandrie va prezentam finalizarea unui nou proiect pentru un superb Bistro in stil Italian situat in inima Bucurestiului, in centrul vechi, pe strada Gabroveni. S-a urmarit in primul rand, o armonioasa incadrare in context, respectand specificul zonei. Intregul...

Design interior – Casa clasica

Design interior – Casa clasica

Superba casa in stil clasic beneficiaza de o curte primitoare si este compusa din demisol, parter si etaj. Atat interiorul cat si fatada si gradina au beneficiat de un proiect de amenajare realizat in intregime de echipa Noblesse Group. S-a optat pentru culori...

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Design interior stil contemporan – Rezidential Maha

Parteneriatul de exceptie dintre Noblesse Group si Maha Residence ia amploare prin noi concepte de design interior in stil contemporan, in culori naturale, accente de plante, astfel incat legatura dintre interior si natura sa devina una omniprezenta in toate spatiile....

Pin It on Pinterest